Νέα

Master Chef 2019-Η τελική δηλητηρίαση!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 116K
  • Ετικέτες
    masterchef reality tv
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιος παρακμιακος παρανομος μεταναστης θα περασει στην τελικη δηλητηριαση;

• Ο Μπαμπαγκιντα

Ψήφοι: 14 18,9%
  • Ο Κινεζος που το παιζει Αφγκανος

Ψήφοι: 52 70,3%
  • Ο οριτζιναλ Πακιστανος

Ψήφοι: 8 10,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    74

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
Ολοι στις 9 εδω ρε νιαμου μην σας σκισω παλιοπετουγιες! :S :S :S

Προτιμώ την ποιότητα του ΣΚΑΙ να σου πω την αλήθεια!
Είμαι περίεργος πάντως να δω τί νούμερα θα κάνουν ΣΚΑΙ & STAR σε αυτή την ζώνη..!

Επισκέπτης
Προτιμώ την ποιότητα του ΣΚΑΙ να σου πω την αλήθεια!
Είμαι περίεργος πάντως να δω τί νούμερα θα κάνουν ΣΚΑΙ & STAR σε αυτή την ζώνη..!

Προτιμας δηλαδη να βλεπεις πλαστικες φλομπες και γκει ατριχους καγκουρες απο γκουρμε συνταγες να εκτελουνταια απο αποτυχημενους ψηστες καντινων;

Πας καλα ρε τυπε; :S :S :S

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.984
Πόντοι
5.506
Προτιμας δηλαδη να βλεπεις πλαστικες φλομπες και γκει ατριχους καγκουρες απο γκουρμε συνταγες να εκτελουνταια απο αποτυχημενους ψηστες καντινων;

μιλα αντρικια και σταρατα....
Ο ΤΖΩΡΤΖΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ???????????

Επισκέπτης
μιλα αντρικια και σταρατα....
Ο ΤΖΩΡΤΖΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ???????????

Τυπε εχω πληροφορηση απο Γιαπωνεζο κριτη σεφ σκληρο καριολη αλλα μουνοδουλο οτι φετος τα ναυαγια που θα περασουν στη τελικη φαση θα ειναι μεγαλυτερα και απο τον Τιτανικο...

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.269
Πόντοι
5.097
Τυπε εχω πληροφορηση απο Γιαπωνεζο κριτη σεφ σκληρο καριολη αλλα μουνοδουλο οτι φετος τα ναυαγια που θα περασουν στη τελικη φαση θα ειναι μεγαλυτερα και απο τον Τιτανικο...
Θα είναι ο Γιάννης και η Αργυρώ?  :think:

Επισκέπτης
Περιμενοντας εναγωνιως τα νεα ναυαγια-ψευτοΣεφ ας θυμηθουμε τα περυσινα!

Celebc

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Like
100
Πόντοι
66
Ολοι στις 9 εδω ρε νιαμου μην σας σκισω παλιοπετουγιες! :S :S :S
δεν το βλεπουμε ρε νιμου..απαξιωσες το νημα :S :S :S καταπληκτικο το τρειλερ με τον κοντο να το παιζει πλειμποι και γοης :S :S :S αναμενουμε αξιοπρεπεις παρουσιες οπως περυσι :headbang: :S :S :S

Συνημμένα

• b_k8I8.gif
    b_k8I8.gif
    1,1 MB · Εμφανίσεις: 64

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
:tn04:

:happy:

Επισκέπτης
δεν το βλεπουμε ρε νιμου..απαξιωσες το νημα :S :S :S καταπληκτικο το τρειλερ με τον κοντο να το παιζει πλειμποι και γοης :S :S :S αναμενουμε αξιοπρεπεις παρουσιες οπως περυσι :headbang: :S :S :S

Θυμησε μου να σε υποβαθμισω σε Basic μωρη λουμπινα που βγαζεις και γλωσσα! :S :S :S

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.984
Πόντοι
5.506
Θυμησε μου να σε υποβαθμισω σε Basic μωρη λουμπινα που βγαζεις και γλωσσα! :S :S :S
μπουμπουνατη την υποβαθμιση στον κιναιδο, λαοφιλη νηματοθετη που θελει τιτανα τρουμπ στην ψηφοφορια  :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Celebc

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2017
Like
100
Πόντοι
66
φημες λενε οτι θα υπαρχει σαν επιλογη αν κανει ο Αλεξης δημοψηφισμα για μακεδονια.... :S :S :S
παλι καλα που το διορθωσες γιατι το αλλο με το πλοιο δεν εβγαζε νοημα :happy: οχι οτι βγαζει κατι νοημα αμα ανακατεψεις τον αλεκο μεσα :S :S :S
μπουμπουνατη την υποβαθμιση στον κιναιδο, λαοφιλη νηματοθετη που θελει τιτανα τρουμπ στην ψηφοφορια  :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:
καλα του τα πες αν και δεν καταλαβα για ποιον προκειται :S ..αγνοια κινδυνου να τα βαζουν με τιτανοτεραστιογιγαντιο τρουμπ..(που αντεξε και παγωνιες στο χαρτοκουτο) :happy: :S :S :S

Επισκέπτης
μπουμπουνατη την υποβαθμιση στον κιναιδο, λαοφιλη νηματοθετη που θελει τιτανα τρουμπ στην ψηφοφορια  :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Ηδη τον εκανα απεγκατασταση και του περναω CP/Μ...θα μπαινει στο σαι με ταχυτητες 56K μετα τις 10 το βραδυ για να μην εχει χρονοχρεωση!

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.087
Πόντοι
5.006
στην εναρξη στις 9 εχω παραγγειλει για τσιμπημα 3 μακαροναδεςε φουρνου σπεσιαλ 3 μπολωνεζ 3 με σαλτσα 5 πιτσες μαργαριτα ελαφριες και +6 σαγανακια.. :S :S :S για γλυκο θα σκεφτω :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom