dodinos
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 218
- Πόντοι
- 66
τρουμπ- ποδολαγνο..... :S :S :SΜε τι θεμα κλωνε μου; :S :S :S
τρουμπ- ποδολαγνο..... :S :S :SΜε τι θεμα κλωνε μου; :S :S :S
Ολοι στις 9 εδω ρε νιαμου μην σας σκισω παλιοπετουγιες! :S :S :S
του πηγα ντιλιβερι 2 παλετες με παπαγαλακι τυπε κ ξεχασα τα προφιτερολ..... :S :S :S
Προτιμώ την ποιότητα του ΣΚΑΙ να σου πω την αλήθεια!
Είμαι περίεργος πάντως να δω τί νούμερα θα κάνουν ΣΚΑΙ & STAR σε αυτή την ζώνη..!
μιλα αντρικια και σταρατα....Προτιμας δηλαδη να βλεπεις πλαστικες φλομπες και γκει ατριχους καγκουρες απο γκουρμε συνταγες να εκτελουνταια απο αποτυχημενους ψηστες καντινων;
Πας καλα ρε τυπε; :S :S :S
μιλα αντρικια και σταρατα....
Ο ΤΖΩΡΤΖΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ???????????
Θα είναι ο Γιάννης και η Αργυρώ?Τυπε εχω πληροφορηση απο Γιαπωνεζο κριτη σεφ σκληρο καριολη αλλα μουνοδουλο οτι φετος τα ναυαγια που θα περασουν στη τελικη φαση θα ειναι μεγαλυτερα και απο τον Τιτανικο...
δεν το βλεπουμε ρε νιμου..απαξιωσες το νημα :S :S :S καταπληκτικο το τρειλερ με τον κοντο να το παιζει πλειμποι και γοης :S :S :S αναμενουμε αξιοπρεπεις παρουσιες οπως περυσι :S :S :SΟλοι στις 9 εδω ρε νιαμου μην σας σκισω παλιοπετουγιες! :S :S :S
το νου σου μην βυθισεις κανενα πολοιο νιμου :S :S :SΔυστυχώς τύπε μου θα απουσιάζω λόγο δουλειάς.. :S :S :S
βαλε κ τ αυγο τυπε....Περιμενοντας εναγωνιως τα νεα ναυαγια-ψευτοΣεφ ας θυμηθουμε τα περυσινα!
ο λαος μιλησετρουμπ- ποδολαγνο..... :S :S :S
Προτιμας δηλαδη να βλεπεις πλαστικες φλομπες και γκει ατριχους καγκουρες απο γκουρμε συνταγες να εκτελουνταια απο αποτυχημενους ψηστες καντινων;
Πας καλα ρε τυπε; :S :S :S
δεν το βλεπουμε ρε νιμου..απαξιωσες το νημα :S :S :S καταπληκτικο το τρειλερ με τον κοντο να το παιζει πλειμποι και γοης :S :S :S αναμενουμε αξιοπρεπεις παρουσιες οπως περυσι :S :S :S
μπουμπουνατη την υποβαθμιση στον κιναιδο, λαοφιλη νηματοθετη που θελει τιτανα τρουμπ στην ψηφοφοριαΘυμησε μου να σε υποβαθμισω σε Basic μωρη λουμπινα που βγαζεις και γλωσσα! :S :S :S
φημες λενε οτι θα υπαρχει σαν επιλογη αν κανει ο Αλεξης δημοψηφισμα για μακεδονια.... :S :S :Sο λαος μιλησε
κανε με μπιτ ρε νιμου σε προκαλω..μπιτ για μπιτ ομως :S :S :SΘυμησε μου να σε υποβαθμισω σε Basic μωρη λουμπινα που βγαζεις και γλωσσα! :S :S :S
παλι καλα που το διορθωσες γιατι το αλλο με το πλοιο δεν εβγαζε νοημα οχι οτι βγαζει κατι νοημα αμα ανακατεψεις τον αλεκο μεσα :S :S :Sφημες λενε οτι θα υπαρχει σαν επιλογη αν κανει ο Αλεξης δημοψηφισμα για μακεδονια.... :S :S :S
καλα του τα πες αν και δεν καταλαβα για ποιον προκειται :S ..αγνοια κινδυνου να τα βαζουν με τιτανοτεραστιογιγαντιο τρουμπ..(που αντεξε και παγωνιες στο χαρτοκουτο) :S :S :Sμπουμπουνατη την υποβαθμιση στον κιναιδο, λαοφιλη νηματοθετη που θελει τιτανα τρουμπ στην ψηφοφορια
μπουμπουνατη την υποβαθμιση στον κιναιδο, λαοφιλη νηματοθετη που θελει τιτανα τρουμπ στην ψηφοφορια