troubakhs
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2017
- Like
- 29.160
- Πόντοι
- 5.506
Που ειναι ο ολισαντεμπες κ αλλοι μαγειροι γαμω τον αντιθεο μου..?
τεμπεληδες
πτου
Που ειναι ο ολισαντεμπες κ αλλοι μαγειροι γαμω τον αντιθεο μου..?
μια δηλωση για τον κοσμο του bou που σε θελει στο παιχνιδι τρουμπ....? :S :S :S
τεμπεληδες
πτου
πτου και σε σενα ρε....μια δηλωση για τον κοσμο του bou που σε θελει στο παιχνιδι τρουμπ....? :S :S :S
ποτε το χει ξανα?Που ειναι ο ολισαντεμπες κ αλλοι μαγειροι γαμω τον αντιθεο μου..?
επεισόδιο 1ο: γίναμε μούσκεμα από τα γέλια
επεισόδιο 2ο: γίναμε μούσκεμα από το κλάμα
επεισόδιο 3ο: ελπίζω να γίνουμε μούσκεμα από τα χύσια... λίγο να καυλώσουμε ρε παιδιά...
-----
κύριος κοντιζάς
κύριος Ιωαννίδης
κύριος Κουτσόπουλος
διασημοτητες κ μελη του bou στο φετινο μαστερσεφι....ποτε το χει ξανα?
υγ η γεροτυπισσα που δειχνει κανει την μισις ινκρεντιμπλ στο ινκρεντιμπλς 2 :S :S :S
ποια ειναι η σπεσιαλιτε σου τυπε....?πτου και σε σενα ρε....
ευχαριστω την μητερα μου τον πατερα μου και ολο τον κοσμο του μπου που θα τιμησω φτιαχνοντας γκουρμε φαγητα τιτανοτεραστια....
ποτε το χει ξανα?
υγ η γεροτυπισσα που δειχνει κανει την μισις ινκρεντιμπλ στο ινκρεντιμπλς 2 :S :S :S
τυπε αν ξερει να κανει τοστ ειναι κομπλε για τον διαγωνισμο :S :S :Sποια ειναι η σπεσιαλιτε σου τυπε....?
κριμα..θα ριχναμε γελιο και σημερα :'(Από Δευτέρα πάλι ρε νιαμου...Κάθε Δευτέρα και Τρίτη είναι.
ποια ειναι η σπεσιαλιτε σου τυπε....?
σε πτυω τοσο πολυ που αρνιακος θα βγαλει δελτιο εκτακτων καιρικων φαινομενωνΆνοιγμα και ζέσταμα κονσέρβας με φασόλια...
σηκω απο τον καναπε και σταματα να ξυνεις τα αρχιδια σου....επιτελους ρε ντοντιΑν το κανει χωρις να κοπει κ να καει ο τελικος ειναι στο τσεπακι του...
δεν μπορω να τα κανω κ τα δυο μαζι ρε τρουμπ... :S×6/2σηκω απο τον καναπε και σταματα να ξυνεις τα αρχιδια σου....επιτελους ρε ντοντι
σου ελειψε ο τρουμπ μωρη λαουρα....?αν το είχε κάθε μέρα θα είχαμε γίνει όλοι χοντροί... :S
σκεφτείτε και τους κριτές που πρέπει να δοκιμάζουν από τόσα πιάτα κάθε φορά...
is here....Δοδινος σωστός σε όλα
Δοδινος σωστός σε όλα