alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Ναι αλλά εβαλε γραβατα ο Κουτσοπουλοςτελικός στην ελλάδα με κριτές τους ίδιους, :S ουστ τσαμπατζήδες
Ναι αλλά εβαλε γραβατα ο Κουτσοπουλοςτελικός στην ελλάδα με κριτές τους ίδιους, :S ουστ τσαμπατζήδες
μιλαει ο λαφαζανης στον αντ1
To ελεγα παντα οτι θελω να κερδισω στα 100 μετρα στους Ολυμπιακους αγωνες και κερδισα απλα δεν πηρα το χρυσο μεταλιο...ρε σαλτα και γαμησου γαμημενο σκουπιδι.
Εντωμεταξυ ειναι φανερο οτι τη σιχαινονταν ολοι οι κριτες τοσο πολυ που παρολο που επρεπε να κερδισει βασει αποδοσης βγαλανε τον ΑΜΕΑ πρωτο που δεν εβγαλε καν πιατο....
To ελεγα παντα οτι θελω να κερδισω στα 100 μετρα στους Ολυμπιακους αγωνες και κερδισα απλα δεν πηρα το χρυσο μεταλιο...ρε σαλτα και γαμησου γαμημενο σκουπιδι.
Εντωμεταξυ ειναι φανερο οτι τη σιχαινονταν ολοι οι κριτες τοσο πολυ που παρολο που επρεπε να κερδισει βασει αποδοσης βγαλανε τον ΑΜΕΑ πρωτο που δεν εβγαλε καν πιατο....
Σοβαρά τύπε μου τέτοια ξεφτίλα?
Δεν το καπαρώνεις λέω εγώ να βάλεις καμιά ψηφοφορία της προκοπής να δούμε τι θα πουν τα νέα μαστεροσεφάκια που θα λάβουν του χρόνου συμμετοχή τύπε..Ναι ρε τυπε η χαμουρα δεν εβγαλε τα κουκουτσια απο τα σταφυλια και ο ΑΜΕΑ δεν εβγαλε καν πιατο γιατι δεν του αρεσε....
τι έγινε τυπε; :S :S :SΣοβαρά τύπε μου τέτοια ξεφτίλα?
Δεν το καπαρώνεις λέω εγώ να βάλεις καμιά ψηφοφορία της προκοπής να δούμε τι θα πουν τα νέα μαστεροσεφάκια που θα λάβουν του χρόνου συμμετοχή τύπε..