whois
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2007
- Like
- 471
- Πόντοι
- 36
Τα γραφεια του παντως στα καμινια εγιναν καλοκαιρινα...
Τα γραφεια του παντως στα καμινια εγιναν καλοκαιρινα...
Aς ελπίζουμε να πάρει τον pulo σημερα η Μέδουσα Spyritsula :S
Και θα το σηκωσει κιολας, ετσι για να μας κανει τ' αρχιδια κολοκύθεςΔυστυχώς πάει τελικό το μαλακιστηρι
Δύσκολα να χάσει ο Μανωλακης από δαύτη.Και θα το σηκωσει κιολας, ετσι για να μας κανει τ' αρχιδια κολοκύθες
Ρε νιαμου με θαβετε πισω απο το πληκτρολογιο μου;Ξεκιναω ανασκοπηση...
Λες να το πάρει η σπασαρχιδούλα τύπε μου? :S :S :S
Ετσι λενε τα σποιλερ τυπε μου...κατι μου λεει οτι ειναι καραστημενο για να βγει και καλα η πρωτη γυναικα Μαστερ Σεφ.
Αρκιντια Καλαβρεζικα τυπε η ψωλα χθες εβγαλε ωμο ζυμαρι και τους πουλαγε τρελιτσα οτι ειναι μια χαρα....
Θα την πανε ως τον τελικο,αλλα θα της παρουν την ψωλη απο το στομα.Ετσι λενε τα σποιλερ τυπε μου...κατι μου λεει οτι ειναι καραστημενο για να βγει και καλα η πρωτη γυναικα Μαστερ Σεφ.
Αρκιντια Καλαβρεζικα τυπε η ψωλα χθες εβγαλε ωμο ζυμαρι και τους πουλαγε τρελιτσα οτι ειναι μια χαρα....
μπαχαλακηδες τυπε :S :S :SΡε νιαμου με θαβετε πισω απο το πληκτρολογιο μου;Ξεκιναω ανασκοπηση...
Κάτι είχα καταλάβει τύπε.. Δεν το είδα το χθεσινό επεισόδιο, θα το δω σε λίγο να γελάσω..
ρε τρώμε ρεεε
γιατί ρε κράτς αξύριστος σήμερα; γρουσουζιά :S
συμφωνα με τα σποϊλερ την κανει σημερα ο χρησταρας... το ονειρο της κακιασμενης ελλεηνιδας να παει τελικο θα γινει πραγματικοτητα