dodinos
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 219
- Πόντοι
- 66
τυπε μηπως κατα λαθος καταβροχθισες τον celebc ? Εχει εξαφανιστει..... :S :S :Sάκου αγαμητο μουνοπανο..![]()
τυπε μηπως κατα λαθος καταβροχθισες τον celebc ? Εχει εξαφανιστει..... :S :S :Sάκου αγαμητο μουνοπανο..![]()
Μπαναριστηκετυπε μηπως κατα λαθος καταβροχθισες τον celebc ? Εχει εξαφανιστει..... :S :S :S
τι μπορουμε να κανουμε τυπε? Ασφαλιστικα μετρα? Αναλαμβανεις την υποθεση? :S :S :SΜπαναριστηκε
Μπαναριστηκε
Μαλλον γτ το σαη γαμιετε τυπε.....κλωνοι βριζουν μαναδες κ νεκρους κ δεν τρεχει καστανο και μπαναρουνε τον Celebc...... :S :S :S......ωρα ειναι να κανω το μπανακι μου....Μήπως ξέρουμε κ τον λόγο που τον έστειλαν για μπάνιο alex? Δεν είχε πειράξει ούτε μυρμήγκι μόνο Μίκυ Μάους έβλεπε.. :S :S :S
Μήπως ξέρουμε κ τον λόγο που τον έστειλαν για μπάνιο alex? Δεν είχε πειράξει ούτε μυρμήγκι μόνο Μίκυ Μάους έβλεπε.. :S :S :S
Δεν γνωριζω τύπε, τα τελευταια του ποσταρισματα δεν εχουν κατι υποπτοΜήπως ξέρουμε κ τον λόγο που τον έστειλαν για μπάνιο alex? Δεν είχε πειράξει ούτε μυρμήγκι μόνο Μίκυ Μάους έβλεπε.. :S :S :S
Δεν γνωριζω τύπε, τα τελευταια του ποσταρισματα δεν εχουν κατι υποπτο
Εκτος αν υπηρξε καποιο ποσταρισμα που σβηστηκε
ειναι οι παρενεργειες του να κανεις τον ντελιβερι στα 45 σου με μονη διασκεδαση το να σχολιαζεις τα ριαλιτι ....Κλεισανε τον λογαριασμου του κλωνου μου CelebC κλεισανε τον ταφο τους!!!Φασισμος,προδοσια,αρκουδεηδες!!! :S :S :S
Μαλλον γτ το σαη γαμιετε τυπε.....κλωνοι βριζουν μαναδες κ νεκρους κ δεν τρεχει καστανο και μπαναρουνε τον Celebc...... :S :S :S......ωρα ειναι να κανω το μπανακι μου....![]()
Σε παρακαλω να μιλας καλυτερα ξεκωλιασμενο μουνοσκυλο....... :S :S :Sενας μαλακας λιγοτερος στο σιτε αντε και και στα δικα σου :S :S
δε μας ειπες γαμια για τη γυναικα σου βρηκες![]()
Η Ασημινα ουτε σε ζωγραφια δεν εχει δει ζαρκαδι, να δουμε τι θα φτιαξει![]()