ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 34.758
- Πόντοι
- 5.006
όχι ξεροσφύρι αδελφέ θα σε χαλάσει... :S :S :Sσκετα αδερφε...εχω πολλα στο μυαλο μου...μπαλα μπασκετ δημοτικες εκλογες...το κρατος του πειραια δεν παει καλα
όχι ξεροσφύρι αδελφέ θα σε χαλάσει... :S :S :Sσκετα αδερφε...εχω πολλα στο μυαλο μου...μπαλα μπασκετ δημοτικες εκλογες...το κρατος του πειραια δεν παει καλα
σκετα αδερφε...εχω πολλα στο μυαλο μου...μπαλα μπασκετ δημοτικες εκλογες...το κρατος του πειραια δεν παει καλα
Μαναμ η μαστουρα σου!!!
https://[URL unfurl="true"]www.tlife.gr/wp-content/uploads/2019/04/master2.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
ρε μαλακα αυτο ειδε ο ριντλει σκοτ και εμπνευστηκε το αλιεν :S :S :S :S :S
αν ειχε δει αυτο ο κουασιμοδος θα ειχε παρει τον πουλο απο την νοτρ νταμ και θα ηταν μυκονο :S :S :S
Να σου στείλω κανένα τσουβαλακι απι το φουρνακι της Δραπετσώνας στη γέφυρα τα καλύτερα ξηροκαρπια... :-(
ο πειραιας επρεπε να απεχει απο δημοτικες εκλογες...ειναι αυτονομο κρατοςκακώς, οι σύντροφοι Μπελαβίλας και Κόκκαλης έχουν τις λύσεις.
ρε μαλακα αυτο ειδε ο ριντλει σκοτ και εμπνευστηκε το αλιεν :S :S :S :S :S
αν ειχε δει αυτο ο κουασιμοδος θα ειχε παρει τον πουλο απο την νοτρ νταμ και θα ηταν μυκονο :S :S :S
ατζελο αδερφε ξερω οτι σιγουρα στηριζεις οτι σημερα στο τσου λου επρεπε να ειναι ο θρυλος....
ατζελο αδερφε ξερω οτι σιγουρα στηριζεις οτι σημερα στο τσου λου επρεπε να ειναι ο θρυλος....
δεν μιλας καλα φιλτατε....σε ανταπαντηση σου θα ηθελα να σου τονισω αν ηταν η ιωαννα τοτε ο κουασιμοδος θα ειχε καψει την ΠΠ 100 χρονια πρινΤις λες ρε πουτανοπιρφορακια!!!Το μωρο παρατησε τον Κουασιμοδο και αυτος τα εκανε πουτανα ολα στη Νοτρ Νταμ να πουμε!!! :S :S :S
χαιρετώ αδελφέ ήρθαν τα πιτσοπεινερλα...καταλαβαινει κανεις τα ελληνικα αγχωμενου κυπριου?οσο καλη προθεση και να εχει? :S :S :S :S
όχι ξεροσφύρι αδελφέ θα σε χαλάσει... :S :S :S