Eraser..
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2016
- Like
- 12.943
- Πόντοι
- 2.606
η πουτανα η αλλη η νυφιτσα θελει να πεταξει την ασημινουλα εξω.....
θα γαμησω κοσμο σημερα![]()
![]()
![]()
![]()
τσιμέντωμα θείο...
η πουτανα η αλλη η νυφιτσα θελει να πεταξει την ασημινουλα εξω.....
θα γαμησω κοσμο σημερα![]()
![]()
![]()
![]()
σουχω καλο μικυ μαου λουμπινα....τι εφαγες και σε πειραξε τυπε?:S :S :S
και χοντρο μοικαναΑσημινουλα θα βιάσει Τασούλη σήμερα![]()
![]()
![]()
να σαι καλα τυπεσουχω καλο μικυ μαου λουμπινα....
μωρη λουμπινα ηθελα να πω αλλα ξεχαστηκα :S :S :Sνα σαι καλα τυπεεκτιμω το οτι δεν ειπες ρε,αλλιως θα παρατουσα το σιδερωμα και θα ερχομουν να τα πουμε ενα χερακι
:S :S :S
σήμερα νηστεία με το ματς αδελφέ... :S :S :Sμωρη λουμπινα ηθελα να πω αλλα ξεχαστηκα :S :S :S
:'( :'( :'( :'(σήμερα νηστεία με το ματς αδελφέ... :S :S :S
Θα γυρισει πισω στη μονη δουλεια μαγειρικης που μπορει να κανει : να ταιζει με τριφυλλι τις κατσικες στο χωριο του
τυπε ο μονος κριτης που μπορει να του παιξει κρεατινη φλογερα ειναι το τζαπανιTo ξανθο αλβανιδακι ποκεμον, ολο και σε καποιον κριτη θα παιζει σολο κλαρινο, ακαπελα μεχρι και την τελευταια νοτα.Δεν εξηγειται αλλιως αυτη η κωλοφαρδια..
Γιατι μαγειρικα μεχρι το βραστο αυγο ειναι :S
δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα εγω το Ασημινακι το παω με χιλια.... πρπει να ειναι και καλο παιδι περα απο την εξαισια κωλαρα που διαθετει , και αν μη τι αλλο αποδυκνυει οτι κατι κατραφερνει σε σχεση με αλλους ασχετους εκει μεσα....Βεβαια σιγουρα αλλου θα πεταει φωτιες αλλα οκ.....))))))))))
στηριζωτυπε ο μονος κριτης που μπορει να παιξει κρεατινη φλογερα ειναι το τζαπανι
οι αλλοι δυο μου φαινονται λιγο φρουι ζελε βερυκοκο
το ασημινακι δεν εχεις δικιο
δεν ειναι μονο για βραστα αυγα
τους εχει σκισει την κωλαρα στις αποχωρησεις κι εχει διωξει κοσμο
φαινεται οτι ειναι καλη και στις πιπες και στις πιτες
Μολις γυρισα απο ρομαντικο δειπνο μετα της Ελλεινιδος μου...παλι ο μαλακας ο Τασος πηρε πουλο; :S :S :S