Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 26.942
- Πόντοι
- 6.256
Τυπε εχω μια υποψια οτι μπαινεις,ριχνεις ενα κατουρημα και μετα πας και γονατιζεις το ψυγειο μεχρι να σε παρει ο υπνος... :S :S :S
εχουμε ματς φουλ ρε συ τωρα κοιταω καταλογους :S :S :SΤυπε εχω μια υποψια οτι μπαινεις,ριχνεις ενα κατουρημα και μετα πας και γονατιζεις το ψυγειο μεχρι να σε παρει ο υπνος... :S :S :S
τι ματς αδερφε?εχουμε ματς φουλ ρε συ τωρα κοιταω καταλογους :S :S :S
τι ματς αδερφε?
Τυπε ο τυπος Αντζελος κολλησε Ντουνταρα... :S :S :S
πρεμιερ λιγκ καμπιονατο ισπανια γαλλια μαστερ σεφ σαρβαιβορ τατουαζ μουρμουρα εχω βαλει 10 οθονες μαν και τωρα παραγγελω εχω και παρκινκ κατω σπιτι να ερχονται η ντελιβεραδες να πορκαρουν ανετα :S :S :Sτι ματς αδερφε?
τι δουλεια εχω εγω με αυτον τον καμενο ρε λαμογιο :S :-(Τυπε ο τυπος Αντζελος κολλησε Ντουνταρα... :S :S :S
τωρα παραγγελω εχω και παρκινκ κατω σπιτι να ερχονται η ντελιβεραδες να πορκαρουν ανετα :S :S :S
αμα πηρες οθονη για να μην χανεις το τατουαζ....πρεμιερ λιγκ καμπιονατο ισπανια γαλλια μαστερ σεφ σαρβαιβορ τατουαζ μουρμουρα εχω βαλει 10 οθονες μαν και τωρα παραγγελω εχω και παρκινκ κατω σπιτι να ερχονται η ντελιβεραδες να πορκαρουν ανετα :S :S :S
γκαμαει η μπαοκαρα φετο.....Γκολ οφσαιντ 5 μετρα,καθυστερησεις 6 λεπτα,κοκκινη καρτα στο 94 και 2-0 στο 96ο λεπτο...ΞΕΡΟΧΥΝΩ ΜΕ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ!!!![]()
γκαμαει η μπαοκαρα φετο.....![]()
![]()
![]()
![]()
Γκολ οφσαιντ 5 μετρα,καθυστερησεις 6 λεπτα,κοκκινη καρτα στο 94 και 2-0 στο 96ο λεπτο...ΞΕΡΟΧΥΝΩ ΜΕ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ!!!![]()
Με συγκινεις τυπε που μας σκεφτεσαι.... :'(
:oο σουκερ
ο σουκερ