Είχα βάλει σκοπό εδώ και πολύ καιρό να συναντήσω την ΖΩΗ από το καιρό που ήταν στο Κολωνάκι. Τελικά μου έκανε την χάρη να συνεργαστεί με το εν λόγω μασατζιδικο που είναι στην περιοχή μου. Έκλεισα ραντεβού μια Παρασκευή του Ιουνίου και ξεκίνησα για την συνάντηση
Χτύπησα το κουδούνι και μου άνοιξε ένα Θεομουνο μικρό μελαχροινο με έντονο κόκκινο κραγιόν στα υπέροχα χείλη της. Αμέσως μου μπήκε η ιδέα να ακυρώσω την Ζωή και να ρωτήσω εάν εκείνη περνάει στα ενδότερα. Βγήκε όμως ταυτόχρονα και η Ζωή και σκέφτομαι το ποσό μαλακας είμαι να μην έχω μαζί μου φράγκα να πάρω και τις 2.
Μπαίνουμε στο δωμάτιο η Ζωή φορούσε ένα μίνι κόκκινο φόρεμα και το ντεκολτέ έφτανε στην κοιλιά της και μέσα διαγράφονταν 2 απίστευτα στήθη. Το μάτι μου δεν ξεκόλλαγε από τις 2 υπέροχες μπάλες.
Μπάνια κλπ και σε 3 - 4 λεπτά φτάνει και η μουναρα Ζωή. Γδύνεται γυρίζει και πιάνω τα υπέροχα στήθη της και παίζω με τις ρώγες της. Η ψωλη μου έχει γίνει τούμπανο και πριν βγάλω λέξη έχει πέσει στα γόνατα και μου κάνει ένα τσιμπουκι άλλο πράγμα. Ρουφάει τα @@ μου σαν μην υπάρχει αύριο και στο 10λεπτο έχει φύγει 1 μήνα σπερμα στο πρόσωπο, στόμα, γλώσσα, βυζια κλπ.
Με πάει στην ντουζιέρα όπου συνεχίζει αυτό το απίστευτο γλύψιμο καθαρίζοντας με με την γλώσσα της και ταυτόχρονα με καθαρίζει.
Η συνέχεια είναι ένα ωραίο μασάζ που με αναζωογόνησε στο έπακρο.
Είχαν κάνει λάθος στην ώρα , 10-15 λεπτά αλλά ήμουν ικανοποιημένος κι έτσι η συνέδρια έληξε.
ΖΩΗ = ΚΑΒΛΑ