Σήμερα θα τη διαβάσω και τη Δευτέρα το πολύ θα μιλήσουμε με τη Αντριάνα και θα σας απαντήσω.. Και θα σας πω και λεπτομέρειες για να καταλάβετε ότι έχω μιλήσει και με τη υπεύθυνη και με τη Αντριάνα.. Φυσικά τη απαντήσει θα σας στη δώσω στο inbox για τη είναι κάτι προσωπικό σας και δε θέλω να απαντήσω δημόσια..Εσεις μετά αν θέλετε το γράφετε αν σας απάντησα .. Αν πάλι δε σας απαντήσω μέχρι τη Δευτέρα το βράδυ Μπορείτε να το γράψετε στο φόρουμ ότι δε είχατε απαντήσει από το μαγαζί μας ..καλό βράδυ
Δεν χρειάζεται να μπεις σε τοσο κοπο. Εγω ειχα περάσει με την κοπελα πριν κανα μηνα αλλα δεν πειράζει μια επισημανση έκανα. Αμα δεν ειχα περάσει καλα θα το έλεγα στις κοπελες στην υποδοχή.
Επειδη ειμαι πελάτης θα με ενδιέφερε να ξέρω απλά οτι το μαγαζι κάνει πράξη (τουλαχιστον σε οσους το θέλουν) την τηρηση του χρονου δηλαδη .... πληρωσα μιση ώρα; η κοπελα δεν θα φυγει πριν τα 25-30 λεπτά! Το αν θα κάνει μασάζ 5 ή 10 λεπτά ή 15 αυτο θα το προτεινει ο πελάτης!
Kάποιες πχ (οχι σε εσάς) μπαινουν μεσα και λένε εγω θα κάνω 20 λεπτά μασάζ και 10 λεπτά σεξ ο πελάτης μπορει να θέλει 5 λεπτά μασάζ και 20 σέξ ή 10 λεπτά μασαζ 10 λεπτά σέξ και αλλα 10 λεπτά να ξανατελειώσει με handjob λέμε τωρα....
αυτο με νοιαζει εμενα οχι να επιπληξει κάποιος την αντριάνα επειδη δεν έκατσε στο δωμάτιο 5-10 λεπτά παραπανω.
αΥΤα ειναι και πολιτική απο το καταστημα δεν ειναι μονο της κοπέλας πιστευω. Αμα της πει το καταστημα οτι κοιταξε να δεις θα κάθεσαι στο δωμάτιο δεν νομιζω να κανει του κεφαλιού της.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.