- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.140
- Πόντοι
- 42.697
Νέος οίκος χαλάρωσης και ευεξίας!
Στον χώρο βλέπουμε .. βιολιστικές ...αρχαιοελληνικές απόψεις σε επίπεδο φωτιστικού ..
θυμίζει Μπουρδέλα 60's - 70'sΑυτός που συνέλαβε την ιδέα της διακόσμησης πρέπει να έχει ντοκτορά. Δεν ξέρω σε ποιον τομέα το έχει..απλά υποκλίνομαι στην έμπνευση.
...... Ναι έχετε απόλυτο δίκιο και λάθος της υπεύθυνης δε θα ξανά γίνει συγνώμηΚατι πρεπει να κανετε με την ιδιωτικοτητα των πελατων....
Δεν γινεται μασατζιδικο.. και να καθοντε 4-5 πελατες μαζι στο σαλονι.... Δεν ειστε ουτε μπουρδελο ουτε στουντιο...
Η τιμές ελπίζουμε να είναι πολύ προσιτές για τις εποχές που ζούμε και αυτός είναι ο στόχος Καλές τιμές πολλές παροχές και καθαριότητα με απόλυτη εχεμύθεια. .. Η τιμες στο χώρο μας είναι τα 30' είναι στα 50 ευρώ τα 45'είναι 70 και η ώρα είναι 100 με δύο εκτόνωσης. .. Αλλά πάντα θα σας θέλαμε να σας δούμε στο χώρο μας και να κάναμε μια γνωριμία από κοντά ... Καλό απόγευμαΤιμές και προγράμματα; Ελπίζουμε να προσφέρεται κάτι διαφορετικό από τον ανταγωνισμό
Καλησπέρα και πάλι. θα σκεφτούμε πολύ σοβαρά τι πρόταση σου... Αλλά νομίζω τα άλλα μαγαζιά εχουν στη μια ωρα μια εκτόνωσης...παντός ευχαριστώ πολύ για τη πρόταση σουΤο μισαωρο μια χαρα τιμη ειναι , και τα 45 λεπτα. Στην ωρα ξεφευγει λίγο. Αν το εκαναν 80αρι θα ηταν οκ
Καλησπέρα και πάλι. θα σκεφτούμε πολύ σοβαρά τι πρόταση σου... Αλλά νομίζω τα άλλα μαγαζιά εχουν στη μια ωρα μια εκτόνωσης...παντός ευχαριστώ πολύ για τη πρόταση σου