Υπήρξα πελάτης σας αρκετές φορές. Θα ήθελα να συνησφερω στη προσπάθεια που κανεται σαν επιχείρηση.
Τα κορίτσια που φερνεται είναι πολύ όμορφα. Ειδικά οι Ρουμάνες και κάποιες Ρωσίδες που τους έχω μεγάλη αδυναμία.
Αυτό που λείπει σε σχέση με ανάλογα μαγαζία στο εξωτερικό είναι η αίσθηση του ερωτισμού.
Τα κορίτσια δίνουν την αίσθηση του γρήγορου σεχ, αλλά αυτό είναι για μαγαζιά κατώτερου επιπέδου.
Ο άνδρας σήμερα είτε ελεύθερος είτε παντρεμένος θέλει να έχει ερωμένες. Γκόμενες που να είναι αισθησιακές, που του προσφέρουν την αίσθηση ότι τον γουστάρουν έστω και για μια ώρα.
Αν εκπαιδεύσετε τα κορίτσια στην ανδρική ψυχολογία τότε θα γίνεται το καλύτερο μασάζ της Αθήνας και αυτό σημαίνει πολύ χρήμα για εσάς και ωραία ζωή για εμάς.
φιλικά ...
Θα συμφωνήσω ότι θα πρέπει να δίνουν στον άνδρα την ψευδαίσθηση ότι εκείνη την ώρα κάνουν τα πάντα για να περάσει καλά...
Μου είχε κάνει πολύ καλή εντύπωση, όταν είχε πρωτοανοιξει, που με ρώτησε η κοπέλα της υποδοχής αν πέρασα καλά και αν είχα κάποιο παράπονο...
Βέβαια από τότε τις υπόλοιπες φορές που πήγα δεν με ξαναρώτησε κανείς...
Το feed back σε αυτές τις υπηρεσίες είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας.
Μου έχει τύχει στο συγκεκριμένο λαδαδικο, από την απόλυτη ξεπέτα έως την καλύτερη συνεδρία...