Επομενως συμφωνα με τα γραφομενα σας αφου αυξησατε την τιμή απο τα 50 στα 60 ευρώ δεν σέβεστε πλέον τους πελάτες που έχετε.
Και για να επανεξετάσουμε λιγο την κατασταση που επικρατει στο μαγαζι. Ουσιαστικά υπάρχουν πολυ ωραιες κοπέλες αντικειμενικα οι οποιες ομως δεν τα δινουν και ολα μέσα. Γραψαμε καλες κριτικές βεβαια δεν ειμασταν και τελειως αυστηροί! Γιατι σκεφτηκαμε οτι ειναι ενα ωραιο μαγαζι που αντε εχει 50 ευρω το μισάωρο!
θΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙς μεν σεξ με μια μικρη ωραια γκομενα σε ηλικια και οταν λεω ευχαριστηθεις εννοω δεν θα έχουμε τιποτα τραγικα να κλέβουνε στις στάσεις και να εμποδιζουν την επαφη. Οποτε αφου δεν εισαι και πολυ απαιτητικος πελάτης λές οκ πέρασα καλά.... Αλλα
δαχτυλο δεν αφηνουν , φιλια δεν δινουν , και γενικά δεν υπάρχει καμια καυτη συμμετοχη με αγκαλιές και να βλέπεις και την άλλη να σπαρταράει που λέμε και σε κάποιες το μυαλο τους ειναι στα λεφτά και τα έξτρα πχ τις προαλλες εκει που γαμουσα κάποια και ειχα φτιαχτει της λέω θα κανουμε παρτυ και μου γυριζει το πάρτυ θα ειναι στα 150 ευρω κάτω στη σάουνα καλα ειμαστε σοβαροι τώρα;;;; πηδάει ο άλλος και του πετάει η γκομενα τέτοια ατακα λες και ειναι ρομποτ ή τζουκ μποξ που του βάζεις χρηματα ελεος.
Οποτε για ποιο λογο η τιμή αυξηθηκε απο τα 50 στα 60;;;
τι δικαιολογει την αυξηση ακριβώς .... το οτι ειναι ωραιες; ή οτι το δωματιο μέσα εχει πετσέτα και ντουζιέρα;
Ντουζιέρα μπορουμε να βρουμε και σε μερικά μπουρδελα πρωην στουντιο και πετσετα μπορω να φέρω και απο το σπιτι μου και τέλος αμα η τσατσα και η κοπελα ειναι λιγο καλές μπορεις με ενα 40αρι να κάτσεις και 25 λεπτά μέσα.
Για να μην πω και με 20αρι. Αλλα αντε αυτο ειναι πιο σπάνιο. Δινεις λοιπον ενα 40αρι και λές στην άλλη να κάτσει 20-25 λεπτά μέσα. Πας 2 φορές πληρώνεις συνολικα 80 και οχι 120 που ζητατε πλεον εσεις. Αν ζητουσατε 100 οκ δεν ειναι και τοσο τρομερή η διαφορά. Μπορει κάποιος και να έλεγε δεν πειράζει.
Τι να πω καλή τυχη στην νέα σας πολιτική εγω υπηρξα συχνος πελάτης αλλα θα επανεξετάσω σιγουρα την επιλογη μου. Πλεον οπως ειχατε γράψει και εσεις τον αυγουστο αλλα το ξεχάσατε στην πορεια ... οι εποχες ειναι άλλες. Και αν ειναι για μιση ωρα απολαυση να πληρώνουμε τα μαλιοκέφαλα μας αλοιμονο μας.
Που δεν ειναι και μιση ωρα ... το μεγαλυτερο που έχω κάτσει ειναι 20 λεπτά ξέρετε καλα οτι δεν γινετε κάποιος να έχει τέτοια μουνάκια να τον χαϊδευουνε και να αντέξει πάνω απο 15-20 λεπτά οποτε δεν υπάρχει καν μισάωρο. Ποσο μαλλον τωρα που αυξηθηκε κιολας στα 60 ευρώ. Θα το γυρισουμε στα μπουρδελάκια μου φαινεται. ;)