Το διαβαζετε αλλα δεν απαντατε..Προχτες σε τοπικη εφημεριδα αγγελιων ειδα μια που ειχε βαλει αγγελια και ο θεος ποσα τηλεφωνηματα ελαβε.
Αποτελεσμα αυτου εβαλε φραγη.Εγω θα ηθελα ενα καλο μασαζ και στο τελος εκτονωση.
Ψάχνω κοπέλα για μασάζ με εκτόνωση. Τελευταία φορά είχα πάει σε μία ιδιώτη Ειρήνη, καλή γενικά στην υπηρεσία της, αν και δεν βλεπόταν. Τώρα έχει φύγει Γερμανία. Εχει να προτείνει κανείς κάποια άλλη ?
Αν κάποιος από εδώ γνωρίζει για κάποια κοπέλλα που να κάνει μασαζ με εκτόνωση βέβαια θα περιμένω να μου στείλει προσωπικό μήνυμα.Ευχαριστω εκ των προτέρων.
ΚΟΠΕΛΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΕΧΕΜΥΘΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΚΥΨΕΙ. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΧΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΜΕ ΑΠΟΚΡΥΨΗ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΚΑΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. 6 . 9 . 8 . 5 . 9 . 9 . 5 . 7 . 1 . 1
kanesex.com
Ελληνίδα από βόρεια Ελλάδα. Καλός χαρακτήρας και επικοινωνία. Μασάζ πολύ καλό και δεύτερο μέρος με καλή συμμετοχή και ακα πίπα. Θα μείνει λίγο ακόμα
ΚΟΠΕΛΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΡΟΣΦΕΡΩ ΕΧΕΜΥΘΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΚΥΨΕΙ. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΧΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΜΕ ΑΠΟΚΡΥΨΗ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΚΑΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ. 6 . 9 . 8 . 5 . 9 . 9 . 5 . 7 . 1 . 1
kanesex.com
Ελληνίδα από βόρεια Ελλάδα. Καλός χαρακτήρας και επικοινωνία. Μασάζ πολύ καλό και δεύτερο μέρος με καλή συμμετοχή και ακα πίπα. Θα μείνει λίγο ακόμα
kanesex.com