ZoReN
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.189
- Πόντοι
- 506
Τύπε μου πήγες από εκεί? Και εγώ πολύ δύσκολο το βλέπω να παίζει κάτιΤίποτα δεν παίζει. Μην τσιμπάτε και πετατε τα λεφτα σας.
Τύπε μου πήγες από εκεί? Και εγώ πολύ δύσκολο το βλέπω να παίζει κάτιΤίποτα δεν παίζει. Μην τσιμπάτε και πετατε τα λεφτα σας.
Δε χρειάζεται να παω. Αμα παω θα πεταξω λεφτα και θα φαω φόλα.Τύπε μου πήγες από εκεί? Και εγώ πολύ δύσκολο το βλέπω να παίζει κάτι
ΚατατοπιστικότατοςΔε χρειάζεται να παω. Αμα παω θα πεταξω λεφτα και θα φαω φόλα.
Αφου θέλεις οπως βλεπω λεπτομέρειες μπορω να σου πω οτι αυτο που διάβασα οτι αυτη που το ανοιξε δούλευε παλια στο golden δεν ισχύει. 1ο fake λοιπον. Στις φωτογραφίες δεν υπάρχει ντουζιερα στα δωμάτιο οπότε ξέχνα το φραπέ. Και 3ο για ολα τα μασατζιδικα στη Λάρισα διαδίδεται οτι προσφερουν και καλα επιπλεον υπηρεσίες σε καλους πελατες για να τσιμπήσει κσποιος και να μεινει τελικα με την πετσετα.Κατατοπιστικότατος
Δεν το είπα ειρωνικά το κατατοπιστικότατος. Συμφωνώ σε όσα γράφεις. Το έχω αναφέρει ότι δε βλέπω να παίζει κάτι έξτρα εκείΑφου θέλεις οπως βλεπω λεπτομέρειες μπορω να σου πω οτι αυτο που διάβασα οτι αυτη που το ανοιξε δούλευε παλια στο golden δεν ισχύει. 1ο fake λοιπον. Στις φωτογραφίες δεν υπάρχει ντουζιερα στα δωμάτιο οπότε ξέχνα το φραπέ. Και 3ο για ολα τα μασατζιδικα στη Λάρισα διαδίδεται οτι προσφερουν και καλα επιπλεον υπηρεσίες σε καλους πελατες για να τσιμπήσει κσποιος και να μεινει τελικα με την πετσετα.
Όταν λες κάηκε?Δν νομιζω .. μαλλον φημες .. Ξερουμε πιο Λαδομαγαζο καηκε