Νέα

Μασαζ με..συνέχεια για έκπληξη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosnan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kosnan

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα,λόγω καποιας ειδικης περίπτωσης θελω ενας φιλος να παει σε μασαζ , μετα το οποίο να ακολουθησει και σεξ χωρις αυτος ομως να το ξέρει(το δευτερο μερος).Θελω δηλ να παει και να μην καταλαβει τι θα ακολουθησει.Γνωριζει καποιος που και πως μπορει να γινει αυτο?Α η ''συνεδρια'' θα ειναι προπληρωμένη.Ευχαριστω!

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Και τι τις περασες τις φυσιοθεραπευτριες για να του κατσουν χωρις καν να τον ξερουν?

Εγγρ.
29 Νοε 2013
Like
15.365
Καλησπέρα,λόγω καποιας ειδικης περίπτωσης θελω ενας φιλος να παει σε μασαζ , μετα το οποίο να ακολουθησει και σεξ χωρις αυτος ομως να το ξέρει(το δευτερο μερος).Θελω δηλ να παει και να μην καταλαβει τι θα ακολουθησει.Γνωριζει καποιος που και πως μπορει να γινει αυτο?Α η ''συνεδρια'' θα ειναι προπληρωμένη.Ευχαριστω!
:think:

Επισκέπτης
σε όλα τυπε. πας από πριν μιλας με την κοπελα και την τσατσα και το κανονιζεις.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Παs να τον....ξεπαρθενεψειs????...Κι αυτοs δεν μπορει να φανταστει τι θα κρυβει η kinder εκπληξη??

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Θα κατσει το φιλαρακι μολις του την πεσει η θεραπενις;

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Μα....ειναι δυνατον στιs μερεs μαs , να παει καποιοs για "μασαζ"  ανυποψιαστοs???Εκτοs κι αν μιλαμε για τα μασαζ του ΙΚΑ

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Μα....ειναι δυνατον στιs μερεs μαs , να παει καποιοs για "μασαζ"  ανυποψιαστοs???Εκτοs κι αν μιλαμε για τα μασαζ του ΙΚΑ

εγω εχω παει ανυποψιαστος σε ταιλανδεζικο μασαζερι, μαλιστα στο κλεισιμο του ραντεβου μου εγινε διευκρινηση οτι ειναι μονο μασαζ και συμφωνησα καθοτι μασαζ ηθελα. ε κατα τη διαρκεια καποια στιγμη αρχισε να μου κανει μασαζ στον πουτσο η πονηρη φιλιπινεζα και μου τον ρουφηξε.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εγω εχω παει ανυποψιαστος σε ταιλανδεζικο μασαζερι, μαλιστα στο κλεισιμο του ραντεβου μου εγινε διευκρινηση οτι ειναι μονο μασαζ και συμφωνησα καθοτι μασαζ ηθελα. ε κατα τη διαρκεια καποια στιγμη αρχισε να μου κανει μασαζ στον πουτσο η πονηρη φιλιπινεζα και μου τον ρουφηξε.
καλη η κιτρινιαρα τυπε?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τυπε ειναι τοτε που ειχε τον διαλογο με εναν στο θρεντ με τα γυμναστηρια και του ελεγες οτι σε εχει ταλαιπωρησει το χερι σου? :grin:

ααααααχαχαα οχι αλλη φορα με τον λαγονοψοϊτη. γενικα τραβιεμαι στα μασαζερια, το θεωρω απαραιτητο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom