Καλησπέρα,λόγω καποιας ειδικης περίπτωσης θελω ενας φιλος να παει σε μασαζ , μετα το οποίο να ακολουθησει και σεξ χωρις αυτος ομως να το ξέρει(το δευτερο μερος).Θελω δηλ να παει και να μην καταλαβει τι θα ακολουθησει.Γνωριζει καποιος που και πως μπορει να γινει αυτο?Α η ''συνεδρια'' θα ειναι προπληρωμένη.Ευχαριστω!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασαζ με..συνέχεια για έκπληξη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kosnan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 21
- Εμφανίσεις 9K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 143532
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2013
- Like
- 15.365
Καλησπέρα,λόγω καποιας ειδικης περίπτωσης θελω ενας φιλος να παει σε μασαζ , μετα το οποίο να ακολουθησει και σεξ χωρις αυτος ομως να το ξέρει(το δευτερο μερος).Θελω δηλ να παει και να μην καταλαβει τι θα ακολουθησει.Γνωριζει καποιος που και πως μπορει να γινει αυτο?Α η ''συνεδρια'' θα ειναι προπληρωμένη.Ευχαριστω!
Επισκέπτης
σε όλα τυπε. πας από πριν μιλας με την κοπελα και την τσατσα και το κανονιζεις.Καλησπέρα,λόγω καποιας ειδικης περίπτωσης θελω ενας φιλος να παει σε μασαζ , μετα το οποίο να ακολουθησει και σεξ χωρις αυτος ομως να το ξέρει(το δευτερο μερος).Θελω δηλ να παει και να μην καταλαβει τι θα ακολουθησει.Γνωριζει καποιος που και πως μπορει να γινει αυτο?Α η ''συνεδρια'' θα ειναι προπληρωμένη.Ευχαριστω!
σε όλα τυπε. πας από πριν μιλας με την κοπελα και την τσατσα και το κανονιζεις.
Ευχαριστω!
mirakos60
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 3
- Like
- 21
- Πόντοι
- 6
Ευχαριστω!
Οχι σκετο ευχαριστω, μετα γραψε και τι εγινε..... Περιμενουμε......
Το δυσκολο δεν ειναι να γραψω τι θα γινει αλλα το πως θα κανονιστει όλο αυτο....Ολα τα αλλα ειναι ευκολα.Οχι σκετο ευχαριστω, μετα γραψε και τι εγινε..... Περιμενουμε......
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.267
- Πόντοι
- 1.106
Αυτό λες ή πως θα την "δει και ο πρωτος γαμίκουλας"?Θα κατσει το φιλαρακι μολις του την πεσει η θεραπενις;
wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Μα....ειναι δυνατον στιs μερεs μαs , να παει καποιοs για "μασαζ" ανυποψιαστοs???Εκτοs κι αν μιλαμε για τα μασαζ του ΙΚΑ
The Lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2005
- Like
- 415
- Πόντοι
- 36
Μα....ειναι δυνατον στιs μερεs μαs , να παει καποιοs για "μασαζ" ανυποψιαστοs???Εκτοs κι αν μιλαμε για τα μασαζ του ΙΚΑ
...δεν έκλεισε το ΙΚΑ??????
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Ναι δικιο εχειs....Τωρα λεγεται ΠΟΔΥ η καπωs ετσι..Αλλαζει ονοματα αλλα ειναι ιδιο σε σερβιs...δεν έκλεισε το ΙΚΑ??????
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
εγω εχω παει ανυποψιαστος σε ταιλανδεζικο μασαζερι, μαλιστα στο κλεισιμο του ραντεβου μου εγινε διευκρινηση οτι ειναι μονο μασαζ και συμφωνησα καθοτι μασαζ ηθελα. ε κατα τη διαρκεια καποια στιγμη αρχισε να μου κανει μασαζ στον πουτσο η πονηρη φιλιπινεζα και μου τον ρουφηξε.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
καλη η κιτρινιαρα τυπε?εγω εχω παει ανυποψιαστος σε ταιλανδεζικο μασαζερι, μαλιστα στο κλεισιμο του ραντεβου μου εγινε διευκρινηση οτι ειναι μονο μασαζ και συμφωνησα καθοτι μασαζ ηθελα. ε κατα τη διαρκεια καποια στιγμη αρχισε να μου κανει μασαζ στον πουτσο η πονηρη φιλιπινεζα και μου τον ρουφηξε.
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
καλη η κιτρινιαρα τυπε?
ντουκι. την απλωνε ο φακος που θαλεγε και ο ποδολαγνος. δυνατα μπρατσα, με ισιωσε.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε ειναι τοτε που ειχε τον διαλογο με εναν στο θρεντ με τα γυμναστηρια και του ελεγες οτι σε εχει ταλαιπωρησει το χερι σου?ντουκι. δυνατα μπρατσα, με ισιωσε.
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
τυπε ειναι τοτε που ειχε τον διαλογο με εναν στο θρεντ με τα γυμναστηρια και του ελεγες οτι σε εχει ταλαιπωρησει το χερι σου?
ααααααχαχαα οχι αλλη φορα με τον λαγονοψοϊτη. γενικα τραβιεμαι στα μασαζερια, το θεωρω απαραιτητο.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 92K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις