Νέα

Μασάζ με εκτόνωση σε ξενοδοχεία/spa

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ElftexTP
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
Σωστά τα λεφτά πρώτον και δεύτερον κατά το πόσο όμορφα και ωραία της μίλησε ο παίχτης.Πολλά μπορούν να συμβούν παντού.

και αμα βάλεις και AXE το έχεις σίγουρο το σερβιρισμα:)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Κάτι που δε συνέβει σε μας δεν είναι απαραίτητο να μην έχει συμβεί σε κάποιον άλλο.Πολλά πράγματα είναι και θέμα τύχης και συγκυριών

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
μη δείτε ανθρωπο να χύσει , τί σαστε εσείς ρε !!!!!!!! :headbang: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :2funny:

nikos519

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Ρε σεις κουλάρετε. Όταν είπα 'χημεία' δεν εννοούσα αγάπες και έρωτες. Μεγάλα παιδιά είμαστε όλοι ξέρουμε ότι τα λεφτά είναι ο στόχος των κοριτσιών. Με την 'χημεία' εννοώ ότι σε κόβει η κοπελιά θετικό στα εξτρά και όχι κάποιον που θα πάει να την καρφώσει στα αφεντικά της και χάσει και το μηνιάτικο (υπάρχουν και τέτοιοι). Μην κρίνετε απο εσάς που όλοι εδω μέσα είστε θετικοί σε εξτρά (θέλω να πιστεύω).

Υ.Γ.: "Χημείο" το καταντίσαμε με το squirting!

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
Μαλακιες λεμε να γελάσουμε. Δεν είχα πρόθεση να πάρω κανέναν απο τα μούτρα.

Πιστεύω γελάσαμε λιγάκι.

Εμένα δεν μου έχει τύχει κάτι τέτοιο αλλά έχω πάει μόνο σε σχετικά "ελιτιστικα" σπα, τύπου Μεγάλη Βρεττανια

Στα μασατζίδικα από την άλλη το λιγότερο που έχω πάρει ποτέ είναι ένα φραπέ, με εξαίρεση μια πρώτη φορά στο άθλημα

nikos519

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
εκτός αν είναι .... μασέρ άντρας....και έχουνε χρυσή τρυπούλα κάποιοι.
στα μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα έχει κάμερες παντού, οπότε μην αγχώνεστε, τίποτα δεν συμβαίνει εκεί.
Στα σπα ίσως παίξει...αλλά σπανιότατα και πρέπει να έχει κώλο Βερούλη.

Μπα.. και στα ξενοδοχεία με κάμερες συμβαίνουν. Τα κορίτσια ξέρουν που δεν τις παίρνουν το μάτι του μεγάλου αδελφού (π.χ. στη σάουνα ή στο steam room). Σε σπα, δύο φορές πήγα (στην Αθήνα) και μου έκατσε μόνο handjob. Πιστεύω ότι έπαιξε ρόλο ότι και τις δύο φορές ήμουν το τελευταίο ραντεβού της ημέρας (και δεν φόραγα AXE  :grin: ) . Σε σπα στην Κροατία και Βέλγιο (δεν μιλάω για massage parlors) μου μίλησαν εξτρας χωρίς καμία ντροπή ή νύξη παρανομίας - μάλιστα η κοπελιά στο Βέλγιο μου είπε 'πάντα ρωτάω γιατί κάποιοι δεν θέλουν'  :o 

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Μπα.. και στα ξενοδοχεία με κάμερες συμβαίνουν. Τα κορίτσια ξέρουν που δεν τις παίρνουν το μάτι του μεγάλου αδελφού (π.χ. στη σάουνα ή στο steam room). Σε σπα, δύο φορές πήγα (στην Αθήνα) και μου έκατσε μόνο handjob. Πιστεύω ότι έπαιξε ρόλο ότι και τις δύο φορές ήμουν το τελευταίο ραντεβού της ημέρας (και δεν φόραγα AXE  :grin: ) . Σε σπα στην Κροατία και Βέλγιο (δεν μιλάω για massage parlors) μου μίλησαν εξτρας χωρίς καμία ντροπή ή νύξη παρανομίας - μάλιστα η κοπελιά στο Βέλγιο μου είπε 'πάντα ρωτάω γιατί κάποιοι δεν θέλουν'  :o 
ρε τυπε ομορφα τα λες αλλα βλεπεις οτι οι πουστηδες δεν χρωστανε να κανουνε καλο...ευκαιρια περιμενουνε...μην βαζεις βουτυρο στο ψωμι τους...αν και μου φαινεται τα ζηταει ο κωλαρακος σου  :grin: :grin:
επι του θεματος παντως (χωρις να εχω προσωπικη εμπειρια) φανταζομαι πως καπως ετσι θα πρεπει να ειναι τα πραγματα....

heland13

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2011
Κριτικές
5
Like
26
Πόντοι
1
Εμένα πάντως δεν μου έχει τύχει πουθενά από τα ξενοδοχεία τα οποία έχω πάει στην Ελλάδα κάτι τέτοιο αν και το κυνηγάω σε κάθε συνεδρία ρωτώντας αν έχει κάτι extra το προγραμμα (χωρις να γίνομαι πιεστικός βέβαια). Κάτι μου λέει βέβαια ότι κάποιες κοπέλες κερνάνε και φραπεδάκι με το ανάλογο tip!

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Ευρωχημεία κάθεται με όλες

Σωστά τα λεφτά πρώτον και δεύτερον κατά το πόσο όμορφα και ωραία της μίλησε ο παίχτης.Πολλά μπορούν να συμβούν παντού.

Εν κατακλείδι, τα ανωτέρω, κατά τη γνώμη μου, είναι τα σημεία που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στο να προχωρήσει κάποια κοπέλα σε κάτι περισσότερο με τον πελάτη.

Η ανάγκη της για επιπλέον χρήματα και η εμπιστοσύνη που πιθανόν θα εμφυσίσει ο πελάτης στην εργαζόμενη. ;)

nikos519

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Εν κατακλείδι, τα ανωτέρω, κατά τη γνώμη μου, είναι τα σημεία που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στο να προχωρήσει κάποια κοπέλα σε κάτι περισσότερο με τον πελάτη.

Η ανάγκη της για επιπλέον χρήματα και η εμπιστοσύνη που πιθανόν θα εμφυσίσει ο πελάτης στην εργαζόμενη. ;)

+1 πολύ σωστή τοποθέτηση

glove

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Like
2
Πόντοι
6
εγω πριν καποια χρονια( το 2006 αν θυμαμαι καλα)  ειχα παει σε ενα ξενοδοχειο/spa εκτοσ αθηνων το οποιο ειχε μια καλοκαιρινη προσφορα 3 μερες διαμονη + 2 μασαζ πλατης δωρο + 1 extra  που εκανα και το πληρωσα . ητανε η πρωτη φορα που θα εκανα μασαζ . στο πρωτο μασαζ με την χαρα εγω ρωτησα αν θα φορεσω κατι και μου ειπε το μαγιο μου η το εσωρουχο μου, οπως καταλαβαινετε πρωτη φορα μασαζ τουμπανο ο τακης. την δευτερη φορα παω και το επαιξα λιγο πονηρος λεγοντας της οτι φοραω μαγιο ημουν θαλασσα και ειναι βρεγμενο και με το aircodition θα εχουμε προβλημα οποτε μου φερνει αυτην ενα εσωρουχο μια χρησης βγαινει εξω απο το δωματιο για να το φορεσω και ερχεται πιο μετα. ο τακης παλι τουμπανο  πραγμα που φαινοταν μιασ και το εσωρουχο μιας χρησης ψιλοδιαφανιζε. στο τριτο μασαζ που ηταν σε ολο σωμα πηγα παλι χωρις μαγιο και της ειπα να μου φερει ενα εσωρουχο μιας χρησης και χωρις να βγει απο το δωματιο μου λεει φορεσε το θα ειμαι γυρισμενη απο την αλλη οπου μπροστα της ηταν ενας τεραστιος καθρεπτης οπου φαινομουν κανονικα. κατα την διαρκεια του  μασαζ  μου εκανε μονο πλατη και ποδια της ζηταω λοιπον να μου κανει και λιγο πανω στον ποπο μου λεει οτι δεν επιτρεπεται και της λεω σιγα γιατι θα μας δει κανεις, πραγμα που εκανε βεβαια.  κατα το τριψημο το ποδιων κοντα στην επιμαχη περιοχη  μου ακουμπησε και λιγο τα αρχ..δια τωρα επιτηδες το εκανε η καταλαθος  δεν ξερω και ουτε θα μαθω μιας απειρος δεν πιεσα για κατι παραπανω.
η αποψη μου ειναι οτι ολα ειναι θεμα χημειας και μπορει σε καποιον να τυχη κατι ενω σε αλλον τιποτα.

gatoni9

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Like
3
Πόντοι
1
Νομίζω είναι καθαρά σε τι άνθρωπο θα πέσεις.

Προσωπικά έχω μια φίλη που κάποιος απλά της πέταξε υπονοούμενο την ώρα του μασάζ , ευγενικά και μεταξύ σοβαρού κι αστείου κι έγινε χαμός.Το θέμα πήγε στην διοίκηση του ξενοδοχείου να φανταστείτε.Άφηστε δε που κλαιγόταν ότι πολλοί παρεξηγούν το επάγγελμα.

Βέβαια όπως είπε ο πελάτης της πέταξε υπονοούμενο (για handjob) καθώς 6 μέρες πριν είχε προσφερθεί από μόνη της μια συνάδελφος (ελληνίδα) για φραπεδάκι.

Πάντως θεωρώ ότι είναι ρίσκο να κάνει κάποιος κίνηση χωρίς να χει κάποια ένδειξη,μπορεί να γίνει ξεφτίλα πραγματικά!!  :s&m_2:

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66

Προσωπικά έχω μια φίλη που κάποιος απλά της πέταξε υπονοούμενο την ώρα του μασάζ , ευγενικά και μεταξύ σοβαρού κι αστείου κι έγινε χαμός.Το θέμα πήγε στην διοίκηση του ξενοδοχείου να φανταστείτε.Άφηστε δε που κλαιγόταν ότι πολλοί παρεξηγούν το επάγγελμα.

Βέβαια όπως είπε ο πελάτης της πέταξε υπονοούμενο (για handjob) καθώς 6 μέρες πριν είχε προσφερθεί από μόνη της μια συνάδελφος (ελληνίδα) για φραπεδάκι.

Πάντως θεωρώ ότι είναι ρίσκο να κάνει κάποιος κίνηση χωρίς να χει κάποια ένδειξη,μπορεί να γίνει ξεφτίλα πραγματικά!!  :s&m_2:

τα ειπες ωραια

gatoni9

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Like
3
Πόντοι
1
Αν έχεις μαζί και το Ε9 του Πατίτσα φωτοτυπία κάτι μπορεί να γίνει τύπε  :s&m_2:

nikos519

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1

Αν κατάλαβα ο τύπος που ζήτησε φραπέ δεν ήταν πιεστικός. Πες μας ποια είναι η φίλη σου να προσέχουμε.  :grin:

gatoni9

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Like
3
Πόντοι
1
Γιατί εσύ όπου κάτσει λες για φραπεδάκια κτλ?  :grin: Δηλαδή τέτοιες περιπτώσεις θέλουν "ψήσιμο" κατά τη γνώμη σου?

nikos519

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Γιατί εσύ όπου κάτσει λες για φραπεδάκια κτλ?  :grin: Δηλαδή τέτοιες περιπτώσεις θέλουν "ψήσιμο" κατά τη γνώμη σου?

Δεν ξέρω ποια περίπτωση είναι η φίλη σου γι' αυτό ρώτησα. Εγώ τολμώ και προτείνω διάφορα - όχι μόνο φραπεδιές. Μερικές φορές μου κάθετε το στοίχιμα άλλες φορές μένω με τον καυλί στο χέρι. Όμως ποτέ δεν έγινε καμία έξαλλη - είναι θέμα τρόπου και χαμόγελου πιστεύω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom