Σωστά τα λεφτά πρώτον και δεύτερον κατά το πόσο όμορφα και ωραία της μίλησε ο παίχτης.Πολλά μπορούν να συμβούν παντού.
και αμα βάλεις και AXE το έχεις σίγουρο το σερβιρισμα
Σωστά τα λεφτά πρώτον και δεύτερον κατά το πόσο όμορφα και ωραία της μίλησε ο παίχτης.Πολλά μπορούν να συμβούν παντού.
εκτός αν είναι .... μασέρ άντρας....και έχουνε χρυσή τρυπούλα κάποιοι.
στα μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα έχει κάμερες παντού, οπότε μην αγχώνεστε, τίποτα δεν συμβαίνει εκεί.
Στα σπα ίσως παίξει...αλλά σπανιότατα και πρέπει να έχει κώλο Βερούλη.
ρε τυπε ομορφα τα λες αλλα βλεπεις οτι οι πουστηδες δεν χρωστανε να κανουνε καλο...ευκαιρια περιμενουνε...μην βαζεις βουτυρο στο ψωμι τους...αν και μου φαινεται τα ζηταει ο κωλαρακος σουΜπα.. και στα ξενοδοχεία με κάμερες συμβαίνουν. Τα κορίτσια ξέρουν που δεν τις παίρνουν το μάτι του μεγάλου αδελφού (π.χ. στη σάουνα ή στο steam room). Σε σπα, δύο φορές πήγα (στην Αθήνα) και μου έκατσε μόνο handjob. Πιστεύω ότι έπαιξε ρόλο ότι και τις δύο φορές ήμουν το τελευταίο ραντεβού της ημέρας (και δεν φόραγα AXE ) . Σε σπα στην Κροατία και Βέλγιο (δεν μιλάω για massage parlors) μου μίλησαν εξτρας χωρίς καμία ντροπή ή νύξη παρανομίας - μάλιστα η κοπελιά στο Βέλγιο μου είπε 'πάντα ρωτάω γιατί κάποιοι δεν θέλουν' :o
Ευρωχημεία κάθεται με όλες
Εν κατακλείδι, τα ανωτέρω, κατά τη γνώμη μου, είναι τα σημεία που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στο να προχωρήσει κάποια κοπέλα σε κάτι περισσότερο με τον πελάτη.
Η ανάγκη της για επιπλέον χρήματα και η εμπιστοσύνη που πιθανόν θα εμφυσίσει ο πελάτης στην εργαζόμενη. ;)
Νομίζω είναι καθαρά σε τι άνθρωπο θα πέσεις.
Προσωπικά έχω μια φίλη που κάποιος απλά της πέταξε υπονοούμενο την ώρα του μασάζ , ευγενικά και μεταξύ σοβαρού κι αστείου κι έγινε χαμός.Το θέμα πήγε στην διοίκηση του ξενοδοχείου να φανταστείτε.Άφηστε δε που κλαιγόταν ότι πολλοί παρεξηγούν το επάγγελμα.
Βέβαια όπως είπε ο πελάτης της πέταξε υπονοούμενο (για handjob) καθώς 6 μέρες πριν είχε προσφερθεί από μόνη της μια συνάδελφος (ελληνίδα) για φραπεδάκι.
Πάντως θεωρώ ότι είναι ρίσκο να κάνει κάποιος κίνηση χωρίς να χει κάποια ένδειξη,μπορεί να γίνει ξεφτίλα πραγματικά!!
που σαι αρχηγέ μου?
Αν έχεις μαζί και το Ε9 του Πατίτσα φωτοτυπία κάτι μπορεί να γίνει τύπε
Νομίζω είναι καθαρά σε τι άνθρωπο θα πέσεις.
Προσωπικά έχω μια φίλη που κάποιος απλά της πέταξε υπονοούμενο την ώρα του μασάζ , ευγενικά και μεταξύ σοβαρού κι αστείου κι έγινε χαμός.Το θέμα πήγε στην διοίκηση του ξενοδοχείου να φανταστείτε.Άφηστε δε που κλαιγόταν ότι πολλοί παρεξηγούν το επάγγελμα.
Βέβαια όπως είπε ο πελάτης της πέταξε υπονοούμενο (για handjob) καθώς 6 μέρες πριν είχε προσφερθεί από μόνη της μια συνάδελφος (ελληνίδα) για φραπεδάκι.
Πάντως θεωρώ ότι είναι ρίσκο να κάνει κάποιος κίνηση χωρίς να χει κάποια ένδειξη,μπορεί να γίνει ξεφτίλα πραγματικά!!
Γιατί εσύ όπου κάτσει λες για φραπεδάκια κτλ? Δηλαδή τέτοιες περιπτώσεις θέλουν "ψήσιμο" κατά τη γνώμη σου?