Νέα

Μασάζ με εκτόνωση σε ξενοδοχεία/spa

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ElftexTP
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 46
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Φιλος, σοβαρός, ισχυριζεται οτι στις διακοπες του σε πολυτελες ξενοδοχείο σε νησι του Ιονίου μετά απο το μασαζ που έκανε στο spa η μασερ, πολυ σιγά και διακρυτικά ακούμπησε το πέος του διερευνητικά. Αυτός με την στάση του την ενθάρινε και ακολουθησε μαλακιούλα ξεγυρισμένη! Αφησε, σαφώς, και φιλοδωρημα....

εχετε ξανακούσει κάτι τετοιο?

mpoufos

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Like
18
Πόντοι
1
Φιλος, σοβαρός, ισχυριζεται οτι στις διακοπες του σε πολυτελες ξενοδοχείο σε νησι του Ιονίου μετά απο το μασαζ που έκανε στο spa η μασερ, πολυ σιγά και διακρυτικά ακούμπησε το πέος του διερευνητικά. Αυτός με την στάση του την ενθάρινε και ακολουθησε μαλακιούλα ξεγυρισμένη! Αφησε, σαφώς, και φιλοδωρημα....Πολλες φορες λεφτα και διαθεση να υπαρχει πουτανες θα βρεις πολλες.

Επισκέπτης
Φιλος, σοβαρός, ισχυριζεται οτι στις διακοπες του σε πολυτελες ξενοδοχείο σε νησι του Ιονίου μετά απο το μασαζ που έκανε στο spa η μασερ, πολυ σιγά και διακρυτικά ακούμπησε το πέος του διερευνητικά. Αυτός με την στάση του την ενθάρινε και ακολουθησε μαλακιούλα ξεγυρισμένη! Αφησε, σαφώς, και φιλοδωρημα....

Αυτο δε λεγεται μαλακια, λεγεται handjob.  :sunglasses:  :rockon:

nikos519

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1

Στανταρντ πρακτική απο μασατζούδες που θέλουν να βγάλουν κάτι παραπάνω. Προσωπικά μου 'τυχαίνει' πάντα - μάλλον φατσάρω σίγουρος πελάτης και με 'δοκιμάζουν' :cheesy: Μιλάω για κανονικά spa/ξενοδοχεία/κ.λπ. σε Ελλάδα και εξωτερικό. Το μενού ενίοτε περιλαμβάνει και full service αν τους εμπνέετε εμπιστοσύνη.

Με αυτά που σου γράφω [size=10pt]δεν σημαίνει[/size] ότι το κάνουν όλες και ότι αν πας σε οποιοδήποτε spa/hotel θα σου προσφέρουν έξτρα. Προσωπικά πιστεύω ότι ξανοίγονται βάσει της συζήτησης και χημείας που έχετε κατα την διάρκεια του μασάζ ;)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Στανταρντ πρακτική απο μασατζούδες που θέλουν να βγάλουν κάτι παραπάνω. Προσωπικά μου 'τυχαίνει' πάντα - μάλλον φατσάρω σίγουρος πελάτης και με 'δοκιμάζουν' :cheesy: Μιλάω για κανονικά spa/ξενοδοχεία/κ.λπ. σε Ελλάδα και εξωτερικό. Το μενού ενίοτε περιλαμβάνει και full service αν τους εμπνέετε εμπιστοσύνη.

Με αυτά που σου γράφω [size=10pt]δεν σημαίνει[/size] ότι το κάνουν όλες και ότι αν πας σε οποιοδήποτε spa/hotel θα σου προσφέρουν έξτρα. Προσωπικά πιστεύω ότι ξανοίγονται βάσει της συζήτησης και χημείας που έχετε κατα την διάρκεια του μασάζ ;)
επομένως με αυτά που λες ουσιαστικά δεν λες τίποτε.
Αβγά τουρκίας.
πες πού σου έτυχε (όχι σε όλα τα μέρη - απλά ανέφερε ένα δυο ξενοδοχεία τουλάχιστον) και άσε τις λοιπές παπαριές. Ναι, γίνεται, αλλά μόνο σε μένα και μπορεί σε άλλον όχι και μαλακίες τούμπανα....

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
Ναι, γίνεται, αλλά μόνο σε μένα και μπορεί σε άλλον όχι και μαλακίες τούμπανα....

χαχααχα σωστός!

και μένα μου έχει συμβεί όταν είδε η φυσικοθεραπεύθρια το τεράστιο καβλί μου να ορθώνεται μπροστά της σαν τον καύκασο όρμησε με μανία να το αρμέξει.

nikos519

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
επομένως με αυτά που λες ουσιαστικά δεν λες τίποτε.
Αβγά τουρκίας.
πες πού σου έτυχε (όχι σε όλα τα μέρη - απλά ανέφερε ένα δυο ξενοδοχεία τουλάχιστον) και άσε τις λοιπές παπαριές. Ναι, γίνεται, αλλά μόνο σε μένα και μπορεί σε άλλον όχι και μαλακίες τούμπανα....

Η ερώτηση του ElftexTP ήταν "εχετε ξανακούσει κάτι τετοιο?" και σε αυτήν απάντησα. Δεν είναι τυχαίο που και αυτός δεν έγραψε το όνομα του ξενοδοχείου.

Προφανώς δεν πρόκειται να γράψω σε ποια ξενοδοχεία και spa είχα έξτρας - σιγά μην προσκομίσω και ταμειακές αποδείξεις. Γιατί να πάρω στο λαιμό μου τις μασέρ; Σε όλα αυτά τα μέρη υπηρεσίες 'σεξ' απαγορεύονται δια ροπάλου απο τις διευθύνσεις. Ειδικά σε ξενοδοχεία υπάρχουν και σημειώσεις "sexual activities are forbidden".

BTW, ποτέ δεν είπα ότι συμβαίνει 'μόνο' σε μένα. Είμαι σίγουρος ότι συμβαίνει και σε άλλους. Δικαίωμά/γνώμη σου να πιστεύεις ότι ουσιαστικά δεν λέω τίποτα.

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
Μου αρέσουν οι τύποι που ισχυρίζονται οτι αναπτύσεται χημεία μεταξύ αυτών και τις πουτάνας/μασαζούς κτλπ

Εχουν την πλάκα τους. 

Εχουν το χρυσό πούτσο και είναι γνωστό οτι οδηγούν τις πουτάνες στον οργασμό :)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
ενδιαφέρομαι για το σπά του αστερα....αν ξέρει κανείς ποια κάνειο παραπάνω ας ενημερωσει.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Μου αρέσουν οι τύποι που ισχυρίζονται οτι αναπτύσεται χημεία μεταξύ αυτών και τις πουτάνας/μασαζούς κτλπ

Εχουν την πλάκα τους. 

:2funny:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

Εχουν την πλάκα τους. 

Εμενα πριν με δουν εχουν χυσει 2 φορες!

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
Εννοειται αρχοντα!
Και ενα squirting στο καπακι..........

τώρα δε μας λες λεπτομέριες και είναι σα να μη μας λες τίποτα!
Πόσο μακριά πετάχτηκαν τα υγρά? Έσπασε το ρεκόρ της βασίλισας του χυσίματος?

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
τώρα δε μας λες λεπτομέριες και είναι σα να μη μας λες τίποτα!
Πόσο μακριά πετάχτηκαν τα υγρά? Έσπασε το ρεκόρ της βασίλισας του χυσίματος?

Οχι ενταξι! Μην ειμαι και υπερβολικος..........
Απο την μια ακρη του κρεβατιου μεχρι την αλλη!

Φτανει τοσο........

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Γιατί τον πήρατε απ τα μούτρα τον niko?Το θεωρώ πιθανόν να συμβεί δεν είναι τόσο ακραίο,το χαρτζιλικάκι δεν έβλαψε σχεδόν καμία μασατζού που δουλεύει για 700 ευρώ.Και μπορεί και να τον γούσταρε-εμπιστεύτηκε που είναι το πρόβλήμα?

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
Γιατί τον πήρατε απ τα μούτρα τον niko?Το θεωρώ πιθανόν να συμβεί δεν είναι τόσο ακραίο,το χαρτζιλικάκι δεν έβλαψε σχεδόν καμία μασατζού που δουλεύει για 700 ευρώ.Και μπορεί και να τον γούσταρε-εμπιστεύτηκε που είναι το πρόβλήμα?

Ενοείται οτι μπορεί να συμβεί μεγάλε

Απλώς γελάω οταν ακούω τα περί χημείας. Αμα επεσε εξτραδάκι, τι χημείες και μαλακίες! Ευρωχημεία κάθεται με όλες

Τα περι χημείας τα λένε οι γκόμενες.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Σωστά τα λεφτά πρώτον και δεύτερον κατά το πόσο όμορφα και ωραία της μίλησε ο παίχτης.Πολλά μπορούν να συμβούν παντού.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

Εχουν την πλάκα τους. 

εκτός αν είναι .... μασέρ άντρας....και έχουνε χρυσή τρυπούλα κάποιοι.
στα μεγάλα ξενοδοχειακά συγκροτήματα έχει κάμερες παντού, οπότε μην αγχώνεστε, τίποτα δεν συμβαίνει εκεί.
Στα σπα ίσως παίξει...αλλά σπανιότατα και πρέπει να έχει κώλο Βερούλη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom