You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασάζ Λαγουμιτζή 23 και Λεωφ. Συγγρού
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.967
- Πόντοι
- 19.505
Για να δούμε τι θα δούμε
ΧΧΧ-Man
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 46
- Like
- 4.263
- Πόντοι
- 5.595
Περασμα απο τον χώρο..
Ωραιος.. χλιδατος.. ασπρα επιπλα κ καναπεδες..
Ισογειο κ τρεις οροφοι..ολοι με δωματια..
η 'reception' στον 1ο... με ενα τεραστιο πανελ με οθονες απ'τις καμερες..15-20...
Οσο εκατσα.. μπηκαν κ βγηκαν 4-5 συναγωνιστες... χαμουλης...
Υπαρχει λιγο θεμα με την εχεμυθια των πελατων.. αλλα πιστευω θα βρουν τροπο..
αν και λιγο δυσκολο.. γιατι οταν διαλεγεις κοπελα.. βγαινεις εξω..στο ανσασερ.. για να πας 2ο ή 3ο οροφο..στα δωματια.. οποτε αν εκεινη την ωρα ανεβαινει αλλος.... :-
Απο κοπελες...καμια δεκαρια..οι γνωστες απο Συγγρου 40-42.. Λειλα.. Ξενια.. κλπ... κ 2 καινουργιες μου ειπε η ευγενικη Κα Σοφια.. αλλα ηταν στα δωματια...
η 'reception' στον 1ο... με ενα τεραστιο πανελ με οθονες απ'τις καμερες..15-20...
αν και λιγο δυσκολο.. γιατι οταν διαλεγεις κοπελα.. βγαινεις εξω..στο ανσασερ.. για να πας 2ο ή 3ο οροφο..στα δωματια.. οποτε αν εκεινη την ωρα ανεβαινει αλλος.... :-
Απο κοπελες...καμια δεκαρια..οι γνωστες απο Συγγρου 40-42.. Λειλα.. Ξενια.. κλπ... κ 2 καινουργιες μου ειπε η ευγενικη Κα Σοφια.. αλλα ηταν στα δωματια...
black crow
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 258
- Like
- 11.967
- Πόντοι
- 19.505
Περασμα απο τον χώρο..
Ωραίος! Ευχαριστούμε για την άμεση ανταπόκριση
geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.080
- Πόντοι
- 6.515
ποτε προλαβαν οι τυποι, εξω από τη πορτα περιμεναν?
MACTE ANIMA
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 111
- Πόντοι
- 0
Πρέπει να το επισκεφτούμε για ....αποκατάσταση.
Μεσοτοιχία με το fever είναι το μαγαζί από ότι βλέπω στο google maps...
Στα πολύ συν η κα Σοφία στην υποδοχή, είναι από τις καλύτερες και πιο ευγενικές του χώρου.
Επίσης σημαντικό ότι ισχύει ο ίδιος τιμοκατάλογος με Σ40-42 (60-80 με όλα μέσα).
Άντε καλή αρχή κι από εμένα!
Στα πολύ συν η κα Σοφία στην υποδοχή, είναι από τις καλύτερες και πιο ευγενικές του χώρου.
Επίσης σημαντικό ότι ισχύει ο ίδιος τιμοκατάλογος με Σ40-42 (60-80 με όλα μέσα).
Άντε καλή αρχή κι από εμένα!
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 51.991
- Πόντοι
- 36.618
Πέρασμα νωρίς το μεσημέρι...
Στην υποδοχή η κυρία Σοφία όπως γνωρίζουμε από το 40-42, σε ρόλο υπεύθυνης καθώς υπάρχει βοηθός η οποία εξυπηρετεί και εκείνη τους φιλοξενούμενους...! ;)
Υπάρχει ασανσέρ καθώς όπως αναφέρθηκε είναι πολυχώρος με "ορόφους"...
Δίπλα ακριβώς από το Fever...
Τα προγράμματα είναι τα κλασικά σε 60€ η μισή ώρα και 80€ η ώρα.
Το ρόστερ του ιδρύματος σήμερα:
Η Λεϊλά η γνωστή μελαχρινή σε πρόγραμμα...
Η Μαίρη η γνωστή μιλφ με κάστανο μαλλί πλέον τους τελευταίους μήνες.
Η Ξένια Καστανοξανθη όπου εργαζόταν στο άλλο ίδρυμα...
Η Βαλέρια μελαχρινή με κανονικο σώμα.
Η Αγγελική ξανθιά πρώην Λ.Αθηνων 343...Το καλύτερο μασάζ από ότι ανέφερε η βοηθός της κυρίας Σοφίας...
Εμμανουέλα Βραζιλιάνα με κανονικό σώμα απ' ότι θυμάμαι...
Μιλένα από Λευκορωσία μελαχρινή μετρίου αναστήματος με κανονικό σώμα.
Μάρτα Καστανοξανθη με μακριά μαλλιά ωραία παρουσια... :o
Εμπαινε σε πρόγραμμα.Και η Ζωή όπου ήταν σε δωμάτιο...
Αυτές πρόλαβα να δω...
Στην υποδοχή η κυρία Σοφία όπως γνωρίζουμε από το 40-42, σε ρόλο υπεύθυνης καθώς υπάρχει βοηθός η οποία εξυπηρετεί και εκείνη τους φιλοξενούμενους...! ;)
Η Αγγελική ξανθιά πρώην Λ.Αθηνων 343...Το καλύτερο μασάζ από ότι ανέφερε η βοηθός της κυρίας Σοφίας...
Αυτές πρόλαβα να δω...
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.041
- Πόντοι
- 5.975
Πολύ ωραία. Μήπως τώρα αναμένονται και νέα ιδρύματα σε ... Σκρα και Σαρκουδίνου ..? :o
Errikos77
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 99
- Like
- 5.186
- Πόντοι
- 4.280
οτι πρεπει διπλα στο fever να πηγαινουμε σεριφηδες μετα το μαζωΠέρασμα νωρίς το μεσημέρι...
Αυτές πρόλαβα να δω...
να πινουμε οινοπνευμα φτηνο
bakis13
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2009
- Like
- 36
- Πόντοι
- 1
Σωστή η παρατήρηση του συναγωνιστή... Μην αρχίσουμε στο τέλος θέλω 100 και όχι 80πρεπει να διευκρινισουν αν στα 80 που ειναι η 1 ωρα(οπως λεει το site τους),αφορουν και 2 εκτονωσεις.
Διαγραμμένο μέλος 172258
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.513
- Πόντοι
- 1.086
Καλη επιτυχια στο παλέ ντε μασαζ
Διαγραμμένο μέλος 172258
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 25
- Like
- 1.513
- Πόντοι
- 1.086
Και τουλαχιστον να ανακοινωνουν τα προγραμματα καθε μερα
Θερμη παρακληση
Θερμη παρακληση
Kaloeros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 212
- Like
- 4.911
- Πόντοι
- 9.275
Καλή αρχή και καλές δουλειές στον νέο Οίκο! Προσωπικά θα περάσω από εβδομάδα, να τον εγκαινιάσω και εγώ...
Από όσα γράφτηκαν από τους συναγωνιστές, μου φαίνεται σαν να έγινε απλή μετακόμιση σε νέο πολυτελέστερο χώρο. Καλό αυτό, αλλά όχι το πλέον κρίσιμο. Για να "πιάσει" το μαγαζί πρέπει απαραίτητα να έχει νέες/φρέσκιες και ομορφότερες/εξυπηρετικότερες κοπέλες. Επίσης για μένα το θέμα της διακριτικότητας είναι πολύ σημαντικό. Ο παλαιός οίκος είχε πρακτικά 3 δωμάτια υποδοχής (+ διάδρομο/κουρτίνες) και η κυρία Σοφία ήταν πάντα πολύ προσεκτική στο να διαχειριστεί την "πολυκοσμία" στην υποδοχή. Πιστεύω και εδώ θα βρεθεί μια λύση.
Επίσης ο παλαιός οίκος θα παραμείνει; και με ποιες κοπέλες; Αλυσίδα θα γίνουν; Εμένα δεν με χάλαγε καθόλου γιατί ήταν ήδη στην top κατηγορία... Μου πέφτει και πιο κοντά... Είναι και πιο προσβάσιμος... Αν τώρα μάλιστα έχει λιγότερες αλλά σωστές κοπέλες, και λιγότερη κίνηση λόγω του νέου χώρου, τότε ακόμα καλύτερα για τον παλαιό!
Συμπερασματικά, το μυστικό είναι στα κορίτσια και στις υπηρεσίες...
Επίσης προτείνω να τον βαπτίσουν και με ένα καλαίσθητο όνομα. Αυτό το "Λαγουμιτζή" δεν αρμόζει σε πολυτελή χώρο, είναι και κακόηχο... Μιας και έχει και site ας ανακοινώνονται και οι εργαζόμενες, να πάμε στα σίγουρα! Τέλος αναμένουμε να μπει και στην λίστα με τα καταστήματα, για να έχουμε οργανωμένες κριτικές.
Εύχομαι τα καλύτερα!
Από όσα γράφτηκαν από τους συναγωνιστές, μου φαίνεται σαν να έγινε απλή μετακόμιση σε νέο πολυτελέστερο χώρο. Καλό αυτό, αλλά όχι το πλέον κρίσιμο. Για να "πιάσει" το μαγαζί πρέπει απαραίτητα να έχει νέες/φρέσκιες και ομορφότερες/εξυπηρετικότερες κοπέλες. Επίσης για μένα το θέμα της διακριτικότητας είναι πολύ σημαντικό. Ο παλαιός οίκος είχε πρακτικά 3 δωμάτια υποδοχής (+ διάδρομο/κουρτίνες) και η κυρία Σοφία ήταν πάντα πολύ προσεκτική στο να διαχειριστεί την "πολυκοσμία" στην υποδοχή. Πιστεύω και εδώ θα βρεθεί μια λύση.
Επίσης ο παλαιός οίκος θα παραμείνει; και με ποιες κοπέλες; Αλυσίδα θα γίνουν; Εμένα δεν με χάλαγε καθόλου γιατί ήταν ήδη στην top κατηγορία... Μου πέφτει και πιο κοντά... Είναι και πιο προσβάσιμος... Αν τώρα μάλιστα έχει λιγότερες αλλά σωστές κοπέλες, και λιγότερη κίνηση λόγω του νέου χώρου, τότε ακόμα καλύτερα για τον παλαιό!
Συμπερασματικά, το μυστικό είναι στα κορίτσια και στις υπηρεσίες...
Επίσης προτείνω να τον βαπτίσουν και με ένα καλαίσθητο όνομα. Αυτό το "Λαγουμιτζή" δεν αρμόζει σε πολυτελή χώρο, είναι και κακόηχο... Μιας και έχει και site ας ανακοινώνονται και οι εργαζόμενες, να πάμε στα σίγουρα! Τέλος αναμένουμε να μπει και στην λίστα με τα καταστήματα, για να έχουμε οργανωμένες κριτικές.
Εύχομαι τα καλύτερα!
Dr Lecter
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 32
- Like
- 2.593
- Πόντοι
- 6.495
Ειναι η Ουκρανιδα που ηταν στο 40-42 για λιγο το καλοκαιρι?Μάρτα Καστανοξανθη με μακριά μαλλιά ωραία παρουσια... :o
Σωστή η παρατήρηση του συναγωνιστή... Μην αρχίσουμε στο τέλος θέλω 100 και όχι 80
επειδη δεν προκειται να μαθουμε ποτε,θα παρω εγω τηλεφωνο και θα ρωτησω. θα ενημερωσω και 'σενα να ξερεις.παντως μυριζομαι οτι θα ειναι το 80αρι το κλασικο,φουλ ολη την ωρα μασαζ και μια εκτονωση στο τελος.ασε να το δω και θα σου πω.
Josex
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 34
- Like
- 4.264
- Πόντοι
- 4.365
επειδη δεν προκειται να μαθουμε ποτε,θα παρω εγω τηλεφωνο και θα ρωτησω. θα ενημερωσω και 'σενα να ξερεις.παντως μυριζομαι οτι θα ειναι το 80αρι το κλασικο,φουλ ολη την ωρα μασαζ και μια εκτονωση στο τελος.ασε να το δω και θα σου πω.
Συναγωνιστή το κλασικό της Σ40-42 είναι δύο εκτονώσεις όχι μία