Cyber-plumber
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουν 2020
- Κριτικές
- 3
- Like
- 208
- Πόντοι
- 0
Χρωστούμενες κριτικές (λόγω σχέσης και πολύς δουλειάς)
Έχω πάει τρεις φορές τους τελευταίους μήνες στο εν λόγω ίδρυμα.
Αρχικά έπαθα σοκ με τους χώρους,σούπερ λουξ κυριολεκτικά.
Κριτική Νο.1
Ρίτα
Αρκετά ωραίο μωρό αισθησιακό
Από μασάζ δεν τρελάθηκα,αλλά κατάφερε να με τελειώσει δύο φορές κολλητά στην πίπα,την πρώτη δεν ήθελα και πολυ και αφέθηκα,την δεύτερη την πιπωνα και έπαιζα με το μουνακι της και από τα βογγητα της της τα έδωσα όλα μέσα στο στόμα.
Θα την ξαναεβλεπα σίγουρα,αν και συνήθως δοκιμάζω διάφορα πριν ξαναπάρω δεύτερη φορά από το ίδιο κατάστημα.
Κριτική Νο.2
Όνομα μου διαφευγει.. (συναγωνιστές προσθέστε το εσείς αν καταλάβετε )
Ξανθιά με κοντό μαλλι μιλφ στεγνή,όχι πολύ όμορφη,την διάλεξα γιατί ήταν η μόνη μου ήταν ελεύθερη όταν πήγα,πήρα μισάωρο.
Αξιόλογο μασάζ,δεύτερο πρόγραμμα έτσι και έτσι γιατί δεν μου πολύ άρεσε,με καυλωσε οριακά αλλά έγινε η δουλειά..
Δεν θα ξαναπήγαινα,δεν ήταν το στυλ μου,απλά ένα άδειασμα.
Κριτική Νο3
Νομίζω Τατιανα (οι γνωστές ας επιβεβαιωσουν αν ταιριάζει η περιγραφή)
Μαύρο μακρυ μαλλι,μιλφ με φτιαχτες βυζαρες..
Με που το που βγήκα από το ντουζ την κόλλησα καθρέφτη και από πισω της ξεκουμπωνα ρόμπες έπαιζα με τις βυζάρες και το μουνι της,την κατέβασα στα γόνατα και την πιπωνα πόση ώρα,την πήρα στα ορθια στο μασάζ κρεβάτι δίπλα,πορνοσταρικη φάση και το μασάζ της δεν ήταν κακό μια χαρά ήταν..
Θα ξαναπερναγα στάνταρ μαζί της..
Αυτά αδέρφια,σόρρυ που γράφω σπάνια αλλά καραδοκούν κίνδυνοι..
Γαματε (αλλά και ενημερώνετε) αβερτα.
Έχω πάει τρεις φορές τους τελευταίους μήνες στο εν λόγω ίδρυμα.
Αρχικά έπαθα σοκ με τους χώρους,σούπερ λουξ κυριολεκτικά.
Κριτική Νο.1
Ρίτα
Αρκετά ωραίο μωρό αισθησιακό
Από μασάζ δεν τρελάθηκα,αλλά κατάφερε να με τελειώσει δύο φορές κολλητά στην πίπα,την πρώτη δεν ήθελα και πολυ και αφέθηκα,την δεύτερη την πιπωνα και έπαιζα με το μουνακι της και από τα βογγητα της της τα έδωσα όλα μέσα στο στόμα.
Θα την ξαναεβλεπα σίγουρα,αν και συνήθως δοκιμάζω διάφορα πριν ξαναπάρω δεύτερη φορά από το ίδιο κατάστημα.
Κριτική Νο.2
Όνομα μου διαφευγει.. (συναγωνιστές προσθέστε το εσείς αν καταλάβετε )
Ξανθιά με κοντό μαλλι μιλφ στεγνή,όχι πολύ όμορφη,την διάλεξα γιατί ήταν η μόνη μου ήταν ελεύθερη όταν πήγα,πήρα μισάωρο.
Αξιόλογο μασάζ,δεύτερο πρόγραμμα έτσι και έτσι γιατί δεν μου πολύ άρεσε,με καυλωσε οριακά αλλά έγινε η δουλειά..
Δεν θα ξαναπήγαινα,δεν ήταν το στυλ μου,απλά ένα άδειασμα.
Κριτική Νο3
Νομίζω Τατιανα (οι γνωστές ας επιβεβαιωσουν αν ταιριάζει η περιγραφή)
Μαύρο μακρυ μαλλι,μιλφ με φτιαχτες βυζαρες..
Με που το που βγήκα από το ντουζ την κόλλησα καθρέφτη και από πισω της ξεκουμπωνα ρόμπες έπαιζα με τις βυζάρες και το μουνι της,την κατέβασα στα γόνατα και την πιπωνα πόση ώρα,την πήρα στα ορθια στο μασάζ κρεβάτι δίπλα,πορνοσταρικη φάση και το μασάζ της δεν ήταν κακό μια χαρά ήταν..
Θα ξαναπερναγα στάνταρ μαζί της..
Αυτά αδέρφια,σόρρυ που γράφω σπάνια αλλά καραδοκούν κίνδυνοι..
Γαματε (αλλά και ενημερώνετε) αβερτα.