Νέα

Μασάζ Λαγουμιτζή 23 και Λεωφ. Συγγρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.262
Πόντοι
2.306
Έχω καιρό να κάνω επισκεψη δεν έχει κάποια που να είναι εμφανίσιμη;Όλες είναι εδώ;
Δεν έχει ροστερ. Το πολύ τρεις κοπέλες τελευταία.. Με διαφορά καλύτερη η αλεσια.. Και συζητώντας λίγο με την τσατσά, δεν έχει ιδέα τι θα γίνει από Σεπτέμβρη. Προσωπικά τιμώ αλεσια μόνο λογω υπηρεσιών.

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.262
Πόντοι
2.306
Σήμερα πρωΐ…11:10 είχε 5 άτομα αναμονή συν αυτους που ήταν στα δωμάτια…λάθος τα ραντεβού…όλες οι καλές ειναι καπαρωμένες κ αυτος που παει χωρις, παιρνει οτι του πασαρουν…στο τηλ εντωμεταξυ δν λενε οτι ειναι πιασμενες αλλα σου λενε ελα κ πας … και βλεπεις κ βολευεσαι με οτι ειναι διαθεσιμο…νομιζω ειναι λαθος τα ραντεβου…
Αυτο με τα ραντεβού.. Παρωδία μερικές φορές. Τρεις φορές έχω κλείσει και έχω κατέβει τσάμπα.. Παίζει και δολος θεωρώ (σε άτομα που γνωρίζει ακυρώνει ραντεβού αυτών που δεν ξέρει).

Jelly Bean

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2021
Κριτικές
53
Like
6.762
Πόντοι
7.636
Δεν έχει ροστερ. Το πολύ τρεις κοπέλες τελευταία.. Με διαφορά καλύτερη η αλεσια.. Και συζητώντας λίγο με την τσατσά, δεν έχει ιδέα τι θα γίνει από Σεπτέμβρη. Προσωπικά τιμώ αλεσια μόνο λογω υπηρεσιών.
Η Αλεσια πως και δεν έχει πάει στο άλλο ακόμη;

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
67
Like
4.098
Πόντοι
4.130

Join.f

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2019
Κριτικές
53
Like
5.471
Πόντοι
7.636
Πάντως για την Μαρίνα πρέπει να έχεις κλείσει δύο μερουλες πριν...

kaavlas

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Κριτικές
27
Like
1.698
Πόντοι
2.411
Το μαλι είναι μακρύ τώρα, εχει βαλει extensions ....πρόστυχο φάτσα και παλιά καραβάνα. Για την καθαριότητα θα διαφωνισω, μπροστά μου πλυθηκε πολυ σχολαστικά. Σύμπτωση? Ίσως.....
Συνάδελφε εγω μια φορά τη πηρα γιατί δεν ηθελα να περιμενω μονος στο δωμάτιο το στανταρακι μου .Με τιποτα ξανά .Το κοντέρ εχει μηδενίσει πολλές φορές και ολα είναι πεσμένα .Κατω μυριζε λιγάκι .Μπορει να ήταν από τον ιδρώτα δε ξέρω .Για εμενα δεν είναι καν μιλφ!Ειναι keep away ...Γούστα είναι αυτα .Για φαντασου να άρεσε η ίδια σε όλους μας .
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Το ίδιο για ζωή !

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.262
Πόντοι
2.306
Εχω κλείσει ραντεβου από την προηγούμενη μέρα και έχω φάει φόλα από την τσατσά μόλις φτάνω.. Και καλά της ήρθε περίοδος.. Έτσι ξαφνικά έρχεται?? Από μένα άκυρο στο μαγαζί, τη Μαρίνα την ξέρω από Συγγρού. Δεν δέχομαι την κάθε μαλακω τσατσά να παίζει παιχνίδια..

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.262
Πόντοι
2.306
Η Αλεσια πως και δεν έχει πάει στο άλλο ακόμη;
Πιθανολογώ για να κρατήσει κάποια πελατεία στο μαγαζί.. Έτσι κι αλλιώς έχω ακούσει ότι αρχικά επρόκειτο για Αδερφα καταστήματα οπότε μια μοιρασιά την έκαναν με κάποιο τρόπο.

xronakis

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2018
Like
343
Πόντοι
21
Εγώ πάντως δεν θα παω να στηθώ 11 παρα, με χαρτί πτοτεραιοτητος μήπως και προλάβω....σε ολα τα μαγαζιά δουλεύει το τηλέφωνο και μπορεις να κλείσεις ραντεβου........
Μηπως το συγκεκριμενο μαγαζι να κανονισει να ξεκιναει απο τις 10:00 το πρωι μιας κ υπαρχει τοσο μεγαλη ζητηση τις πρωινες ωρες?

Jelly Bean

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2021
Κριτικές
53
Like
6.762
Πόντοι
7.636
Πιθανολογώ για να κρατήσει κάποια πελατεία στο μαγαζί.. Έτσι κι αλλιώς έχω ακούσει ότι αρχικά επρόκειτο για Αδερφα καταστήματα οπότε μια μοιρασιά την έκαναν με κάποιο τρόπο.
Ναι και αυτό που είπε και ο συνάδελφος πιο πάνω ότι εμεινε να κρατήσει μια πελατεία

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.936
Πόντοι
6.946
Μηπως το συγκεκριμενο μαγαζι να κανονισει να ξεκιναει απο τις 10:00 το πρωι μιας κ υπαρχει τοσο μεγαλη ζητηση τις πρωινες ωρες?
Πάλι το ίδιο θα γίνεται, ακόμα και στις 8 να ανοίγουν. Μετά την τράπεζα και την ανάληψη της σύνταξης, θα πάνε καρφί για το ίδρυμα.

Πρέπει να ελέγχεται η ταυτότητα του καθενός και να μπει επιγραφή στην είσοδο με μεγάλα γράμματα:"ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ". Βέβαια, οι πελάτες, ιδίως των ελαιοτριβείων που προσφέρουν και την μεγαλύτερη "κάλυψη/κρύψιμο" μουτσουνας, είναι τουλάχιστον 80% παντρεμένοι.
ΞΕΡΩ ότι και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή, ας με συγχωρέσει ο Θεουλης και οι δεινοπαθουντες (εκ γυναικός) παντρεμένοι.

Σοβαρά τώρα: Ίσως πρέπει να μπει όριο στην μία ώρα με μια κοπέλα, γιατί όταν μερικοί κλείνουν τις κορυφαίες για δίωρα και τρίωρα, και είναι πρακτικά αδύνατο να πας μαζί τους, αρχίζει εκνευρισμός και δυσαρέσκεια για το μαγαζί, υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές, πολλές. Φυσικά, ΟΧΙ επέκταση πέραν της ώρας και από μέσα από το δωμάτιο!

Επίσης, οποίος έχει υπομονή να κάτσει με την σειρά του, να ανταμειφθεί. Πως γίνεται να κλείνονται κοπέλες για τις επόμενες ΠΟΛΛΕΣ ώρες για ορισμένους(έως το κλείσιμο του μαγαζιού), ενώ για άλλους δεν αφήνουν ραντεβού; Μην πω κλείνονται και από προηγούμενες ημέρες, απλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
116
Like
19.197
Πόντοι
20.686
Πάλι το ίδιο θα γίνεται, ακόμα και στις 8 να ανοίγουν. Μετά την τράπεζα και την ανάληψη της σύνταξης, θα πάνε καρφί για το ίδρυμα.

Πρέπει να ελέγχεται η ταυτότητα του καθενός και να μπει επιγραφή στην είσοδο με μεγάλα γράμματα:"ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ". Βέβαια, οι πελάτες, ιδίως των ελαιοτριβείων που προσφέρουν και την μεγαλύτερη "κάλυψη/κρύψιμο" μουτσουνας, είναι τουλάχιστον 80% παντρεμένοι.
ΞΕΡΩ ότι και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή, ας με συγχωρέσει ο Θεουλης και οι δεινοπαθουντες (εκ γυναικός) παντρεμένοι.

Σοβαρά τώρα: Ίσως πρέπει να μπει όριο στην μία ώρα με μια κοπέλα, γιατί όταν μερικοί κλείνουν τις κορυφαίες για δίωρα και τρίωρα, και είναι πρακτικά αδύνατο να πας μαζί τους, αρχίζει εκνευρισμός και δυσαρέσκεια για το μαγαζί, υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές, πολλές. Φυσικά, ΟΧΙ επέκταση πέραν της ώρας και από μέσα από το δωμάτιο!

Επίσης, οποίος έχει υπομονή να κάτσει με την σειρά του, να ανταμειφθεί. Πως γίνεται να κλείνονται κοπέλες για τις επόμενες ΠΟΛΛΕΣ ώρες για ορισμένους(έως το κλείσιμο του μαγαζιού), ενώ για άλλους δεν αφήνουν ραντεβού; Μην πω κλείνονται και από προηγούμενες ημέρες, απλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.
Αυτόν τον ρατσισμό με τους παντρεμένους δεν τον καταλαβαίνω .
Μηπως να τους απαγορευτει να περπατανε και στην Λαγουμιτζή :think:

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.936
Πόντοι
6.946
Αυτόν τον ρατσισμό με τους παντρεμένους δεν τον καταλαβαίνω .
Μηπως να τους απαγορευτει να περπατανε και στην Λαγουμιτζή :think:
Όχι, αν είναι δυνατόν, δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί τους.

Αυτοί είναι που συντηρούν τα ελαιοτριβεία (κατά την υποκειμενική μου γνώμη), αλλιώς θα είχαν βάλει λουκέτο μερικά η θα πρόσφεραν υπηρεσίες χαμηλότερου επιπέδου. Οι τόσες πολλές κρυψώνες για ανωνυμία σε αυτά τα μαγαζιά, έγιναν για αυτούς (και λιγότερο για απλή ανωνυμία μην μας δεί κάποιος γνωστός).

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.732
Πόντοι
41.813
Όχι, αν είναι δυνατόν, δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί τους.

Αυτοί είναι που συντηρούν τα ελαιοτριβεία (κατά την υποκειμενική μου γνώμη), αλλιώς θα είχαν βάλει λουκέτο μερικά η θα πρόσφεραν υπηρεσίες χαμηλότερου επιπέδου. Οι τόσες πολλές κρυψώνες για ανωνυμία σε αυτά τα μαγαζιά, έγιναν για αυτούς (και λιγότερο για απλή ανωνυμία μην μας δεί κάποιος γνωστός).
κανε υπομονη συναδελφε. τελειωνουν οι διακοπες σε λιγο.
τωρα εχουν στειλει την κυρα για διακοπες στο εξοχικο ή στο χωριο και μπορουν και ξεπορτιζουν οντας μονοι τους στην Αθηνα.
για αυτο μετα την τραπεζα πανε για καταθεση αμεσως. :D::D:
μετα που θα γυρισουν οι κυραδες και θα ανοιξουν τα σχολεια,τοτε μετα την τραπεζα θα τους στελνει στη λαικη και στο σουπερ μαρκετ.
ε τοτε δεν θα προλαβαινουν να πηγαινουν. :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Αγριοχοιρος

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Κριτικές
22
Like
2.635
Πόντοι
2.596
κανε υπομονη συναδελφε. τελειωνουν οι διακοπες σε λιγο.
τωρα εχουν στειλει την κυρα για διακοπες στο εξοχικο ή στο χωριο και μπορουν και ξεπορτιζουν οντας μονοι τους στην Αθηνα.
για αυτο μετα την τραπεζα πανε για καταθεση αμεσως. :D::D:
μετα που θα γυρισουν οι κυραδες και θα ανοιξουν τα σχολεια,τοτε μετα την τραπεζα θα τους στελνει στη λαικη και στο σουπερ μαρκετ.
ε τοτε δεν θα προλαβαινουν να πηγαινουν. :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
Λες;η θα γίνεται πάλι το έλα να δεις.

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.732
Πόντοι
41.813
Λες;η θα γίνεται πάλι το έλα να δεις.
υποθετω ρε φιλε. :2funny: :2funny:
εγω αν δω κοσμο παντως φευγω.
τελευταια εχω παει και εχω φυγει δυο φορες και με κοιταγε καπως περιεργα η αντικαταστατρια της Σοφιας,γιατι φατσικα με ξερει οτι παντα εμπαινα.

Αγριοχοιρος

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Κριτικές
22
Like
2.635
Πόντοι
2.596
υποθετω ρε φιλε. :2funny: :2funny:
εγω αν δω κοσμο παντως φευγω.
τελευταια εχω παει και εχω φυγει δυο φορες και με κοιταγε καπως περιεργα η αντικαταστατρια της Σοφιας,γιατι φατσικα με ξερει οτι παντα εμπαινα.
Είναι πακετο να πηγαίνεις και να μην βρίσκεις αυτή που θες.

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.732
Πόντοι
41.813

Stories

Νέο!