ειδα ανοιξαν νεο μαγαζι, πηγα κ εντυπωσιαστηκα. πολυ καθαρος χωρος κ πολυ ανετα οπως το παλιο.ειδα μια καινουργια ευτηχως εχουν καινουργιες κοπελες κ πιστευω να φερουν κ αλλες. πηρα το καινουργιο ρωσακι Πωλινα, μιλαει καλα αγγλικα ελληνικα δεν ξερει αλλα ποιος νοιαζεται για αυτο. κανει καλο μασαζ αν κ δεν ειναι η ειδικοτητα της, ειδικοτητας της ειναι σεξακι.μεγαλο στηθος ομορφουλα ωραιο σωμα κ δειχνει οτι το εχει αν κ λιγο ανγχωμενη στην αρχη μετα ανοιγεται κ τα κανει ολα τελεια χωρις να κοιταει ρολοι μεχρι να με δει τερμα χαρουμενο. εφυγα τερμα χαρουμενος κ ανανεωμενος θα την προτιμαω αν την βρισκω. καλη αρχη παιδια.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασάζ Λαγουμιτζή 23 και Λεωφ. Συγγρού
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (3 μέλη και 10 επισκέπτες)
STRONGSHARK
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2019
- Like
- 252
- Πόντοι
- 21
Τα προγράμματα του SPA
Τα 30 λεπτά -60 € (2 εκτονώσεις )
Τα 60 λεπτά -80 € ( 2 εκτονώσεις )
Ώρες λειτουργίας 11-21 καθημερινά και τα Σάββατοκύριακα.
ΧΧΧ-Man
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 46
- Like
- 4.263
- Πόντοι
- 5.595
Δοκιμαστικε πριν λιγες μερες η Μαρθα, με καλες εντυπωσεις!
Καλο κοριτσι,ομορφο,μιση Ρωσιδα-μιση Ουκρανια ειπε.. γυρω στα 28.. μοιαζει αρκετα στην Ευρυδικη Βαλαβανη
Ωραιο σωμα,βυζακι 2αρι που ανταποκρινεται.. κ κολαρακι τουμπανο.Εντυπωση μου εκανε κ το πολυ απαλο κ λειο δερμα της...
Απο μασαζ δεν το εχει,απλα κανει πιο πολυ καυλιαρικα αγγιγματα..αλλα στον αγωνα... ειναι τουρμπο!Γουσταρει να γαμιεται αγρια..και αντεχει κ τις ξυλιες..με μετρο! Δυστυχως πισω πορτα δεν δινει..κριμα..γιατι στα 4 ειναι 'καυλα'
Καλο κοριτσι,ομορφο,μιση Ρωσιδα-μιση Ουκρανια ειπε.. γυρω στα 28.. μοιαζει αρκετα στην Ευρυδικη Βαλαβανη
Ωραιο σωμα,βυζακι 2αρι που ανταποκρινεται.. κ κολαρακι τουμπανο.Εντυπωση μου εκανε κ το πολυ απαλο κ λειο δερμα της...
Απο μασαζ δεν το εχει,απλα κανει πιο πολυ καυλιαρικα αγγιγματα..αλλα στον αγωνα... ειναι τουρμπο!Γουσταρει να γαμιεται αγρια..και αντεχει κ τις ξυλιες..με μετρο! Δυστυχως πισω πορτα δεν δινει..κριμα..γιατι στα 4 ειναι 'καυλα'
αν και βρεχει παλι σημερα ηταν τελεια ευκαιρια να ξανακατεβω μιας κ δουλευω απογευματινος,
τρελαθηκα χθες τοσο πολυ που ξαναπηγα κατα τις 13.00 ειχε λιγο κοσμο αλλα οκ
εκει που βλεπω γνωριμα προσωπα κ σκεφτομαι ποια να διαλεξω εμφανιζεται μετα απο λιγο απο λιγο η Πωλινα που πρεπει να βγηκε μωλις απο αλλο πελατη.
ειμουν με ενα συναγωνιστη την θελαμε κ οι 2. τελικα επεμεινα κ την πηρα εγω πρωτος,αυτος τελικα εφυγε κ ξαναηρθε αργοτερα να την παρει κ αυτος με τα τοσα καλα που του ειπα χθες περιμενε κατω δεν πηρε αλλη. τελικα τον αφου τελειωσα του εγραψα μυνημα κ ηρθε κ αυτος κ την πηρε, μετα περιμενα εγω... χαχαχ
λοιπον τελειο σεξακι μασαζακι κ μαλακιες δεν ηθελα, μου τον ρουφαγε κ εγινα κανονι αμεσως, τρελενεται για απο πισω κ απο πανω αυτη, απο πανω ο αντρας οχι τοσο. δειχνει να αντεχει πολυ σεξ κ της αρεσει πολυ.
ο συναγωνιστης που δεν ποσταρει μου λεει με ξεζουμισε, πυραυλο τον εκανε ενθουσιαστηκε.χθες ηταν ανχωμενη λιγο σημερα καθολου.βεβαια χθες το ανγχωμα ηταν λια λιγα λεπτα. πολυ καλη στην επικοινωνια κ ακολουθει τον πελατη. δευτερα παλι . καλη αρχη σε ολους
τρελαθηκα χθες τοσο πολυ που ξαναπηγα κατα τις 13.00 ειχε λιγο κοσμο αλλα οκ
εκει που βλεπω γνωριμα προσωπα κ σκεφτομαι ποια να διαλεξω εμφανιζεται μετα απο λιγο απο λιγο η Πωλινα που πρεπει να βγηκε μωλις απο αλλο πελατη.
ειμουν με ενα συναγωνιστη την θελαμε κ οι 2. τελικα επεμεινα κ την πηρα εγω πρωτος,αυτος τελικα εφυγε κ ξαναηρθε αργοτερα να την παρει κ αυτος με τα τοσα καλα που του ειπα χθες περιμενε κατω δεν πηρε αλλη. τελικα τον αφου τελειωσα του εγραψα μυνημα κ ηρθε κ αυτος κ την πηρε, μετα περιμενα εγω... χαχαχ
λοιπον τελειο σεξακι μασαζακι κ μαλακιες δεν ηθελα, μου τον ρουφαγε κ εγινα κανονι αμεσως, τρελενεται για απο πισω κ απο πανω αυτη, απο πανω ο αντρας οχι τοσο. δειχνει να αντεχει πολυ σεξ κ της αρεσει πολυ.
ο συναγωνιστης που δεν ποσταρει μου λεει με ξεζουμισε, πυραυλο τον εκανε ενθουσιαστηκε.χθες ηταν ανχωμενη λιγο σημερα καθολου.βεβαια χθες το ανγχωμα ηταν λια λιγα λεπτα. πολυ καλη στην επικοινωνια κ ακολουθει τον πελατη. δευτερα παλι . καλη αρχη σε ολους
STRONGSHARK
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2019
- Like
- 252
- Πόντοι
- 21
Τα προγράμματα του SPA
Αυτο το πρόβλημα του να βρεις παρκινγκ με χαλαει λιγο. Κατι κ η βροχη προχθες αλλα ας παμε στο θεμα. αφου πηγα εστω ταλαπωριμενος πηγα κ γουσταρα.
Εριχνε καρεκλες οταν πηγα κ επιασα τις περισσότερες κοπελες ελευθερες. Η κυρια Σοφια υπεροχη οπως πάντα.μετα απο μερικες ματιες ειδα νεα. Ω τι καλο ειναι αυτο λεω. Μου λεει Πωλινα ακουω Λινα αλλα δεν εδωσα βαση μετα οταν την φωναξα με λαθος ονομα μου ειπε το σωστο. Εδω εχουμε πυρηνικό οπλο λεω. Πολυβόλο. Ωραιος χορος ανετος κ αν δεν εχει κοσμο ειναι τελεια φαση. Σωμα πολυ καλο αν κ προτιμω τελειως αδυνατες αλλα στις βυζαρες ομως λεμε ναι. δεν μπορείς να αντισταθεις.καλουτσικο μασαζ αλλα ωραιο σεξ με γεματο πρόγραμμα.δεν βιαζεται κ πιστευω ενδιαφέρεται να περασεις καλα. Δινει πονο κ εντυπωσιαστηκα. Μετα ξανά βροχη αλλα ποιος νοιάζεται αν εχεις περασει οπως πρεπει.
Εριχνε καρεκλες οταν πηγα κ επιασα τις περισσότερες κοπελες ελευθερες. Η κυρια Σοφια υπεροχη οπως πάντα.μετα απο μερικες ματιες ειδα νεα. Ω τι καλο ειναι αυτο λεω. Μου λεει Πωλινα ακουω Λινα αλλα δεν εδωσα βαση μετα οταν την φωναξα με λαθος ονομα μου ειπε το σωστο. Εδω εχουμε πυρηνικό οπλο λεω. Πολυβόλο. Ωραιος χορος ανετος κ αν δεν εχει κοσμο ειναι τελεια φαση. Σωμα πολυ καλο αν κ προτιμω τελειως αδυνατες αλλα στις βυζαρες ομως λεμε ναι. δεν μπορείς να αντισταθεις.καλουτσικο μασαζ αλλα ωραιο σεξ με γεματο πρόγραμμα.δεν βιαζεται κ πιστευω ενδιαφέρεται να περασεις καλα. Δινει πονο κ εντυπωσιαστηκα. Μετα ξανά βροχη αλλα ποιος νοιάζεται αν εχεις περασει οπως πρεπει.
STRONGSHARK
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2019
- Like
- 252
- Πόντοι
- 21
Τα προγράμματα του SPA
STRONGSHARK
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2019
- Like
- 252
- Πόντοι
- 21
Καλημέρα σε όλους τους φίλους .
Σήμερα 14/12/2019 θα είναι οι κοπέλες :
Η Λειλα - η γνωστή φιλική κοπέλα από το 40-42.
Η Σαρα -χαμογελαστή κοπέλα από Αγία Πετρούπολη.
Η Ξένια - όμορφη Ρωσίδα, petit με δυνατό πρόγραμμα.
H Μάρτα - όμορφη και θηλυκή, καλό σέρβις και πρόγραμμα.
Η Χριστίνα - με πολύ χιούμορ, καλή διάθεση και καλό μασάζ.
Η Βαλέρια -καινούρια κοπέλα με full πρόγραμμα.
Η Ζωή - full πρόγραμμα και καλό μασαζ.
Η Μιλένα -καινούρια κοπέλα από Λευκορωσία ,21 χρονών.
Η Νικόλ-καλλίγραμμη και γλυκιά Ρωσίδα.
Η Μαίρη -το γνωστό αστέρι με full πρόγραμμα από το 40-42.
Η Ρεγγίνα-ξανθιά από Ουκρανία,πλούσιο στήθος και full πρόγραμμα.
Η Νίκη-ξανθιά από Λευκορωσία με full πρόγραμμα.
Η Πωλίνα- πολύ ευγενική και καλο πρόγραμμα.
Η Ελευθερία- όμορφη καλλίγραμμη ελληνίδα.
Σήμερα 14/12/2019 θα είναι οι κοπέλες :
ωραια που γραφτηκαν τα ονοματα να τα μαθουμε να ξερουμε τι να ζηταμε. καλο ειναι να ξερεις κ ποια τι κανει.
η προτιμηση μου ειναι στις νεες παρουσιες ειδικα στην Πωλινα που την δοκιμασα αλλα θα δοκιμασω κ τα στανταρ ξανα σε καποια φαση.
η προτιμηση μου ειναι στις νεες παρουσιες ειδικα στην Πωλινα που την δοκιμασα αλλα θα δοκιμασω κ τα στανταρ ξανα σε καποια φαση.
Τα ονοματα απο τις κοπελες δεν εχουν σημασια. Σημασια εχει να κανουν καλο πρόγραμμα.κ απο ειδα κάνουν. Εγω δεν δινω βαση σε ονοματα.θυμαμαι παρουσιες παλιες κ νεες.
Αν κ η Μαιρη γνωστη κ δεν ξεχνιεται τέτοιο ονομα.τεσπα μιας κ εγραψα χαρηκα για νεες κοπέλες τουλαχιστων 3 καταλαβα εγω. Διαλεξα μια ρωσιδα Πωλινα ειπαμε αντε παλι με τα ονοματα.. Γιατι η Μαίρη ηταν απασχολημενη. Στο παλιο φοβομουν λιγο την μηχανη μου. Εδω στο νεο καταστημα για μηχανή ειναι ποιο ανετα. Τελικα μου αρεσε της αρεσα κ εριξα ενα καλο. Δωτικη κ της αρεσει το σεξ.
Αν κ η Μαιρη γνωστη κ δεν ξεχνιεται τέτοιο ονομα.τεσπα μιας κ εγραψα χαρηκα για νεες κοπέλες τουλαχιστων 3 καταλαβα εγω. Διαλεξα μια ρωσιδα Πωλινα ειπαμε αντε παλι με τα ονοματα.. Γιατι η Μαίρη ηταν απασχολημενη. Στο παλιο φοβομουν λιγο την μηχανη μου. Εδω στο νεο καταστημα για μηχανή ειναι ποιο ανετα. Τελικα μου αρεσε της αρεσα κ εριξα ενα καλο. Δωτικη κ της αρεσει το σεξ.
STRONGSHARK
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2019
- Like
- 252
- Πόντοι
- 21
Τα προγράμματα του SPA
STRONGSHARK
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2019
- Like
- 252
- Πόντοι
- 21
Καλημέρα σε όλους τους φίλους .
Σήμερα 15/12/2019 θα είναι οι κοπέλες :
Σήμερα 15/12/2019 θα είναι οι κοπέλες :
Οντως σαρεσει η Πωλινα .Πως αλλωστε να εξηγηθει.Η καριερα σου ως μελος δυο κριτικες σε διαστημα δυο ημερων για την συγκεκριμενη (αν και αυτο απαγορευεται θεωρητικα) και 4 μνμ ολα για αυτην.Εγω πιστευω την ερωτευτηκες.ωραια που γραφτηκαν τα ονοματα να τα μαθουμε να ξερουμε τι να ζηταμε. καλο ειναι να ξερεις κ ποια τι κανει.
Συγνωμη τα 3 μνμ μονο.Οντως σαρεσει η Πωλινα .Πως αλλωστε να εξηγηθει.Η καριερα σου ως μελος δυο κριτικες σε διαστημα δυο ημερων για την συγκεκριμενη (αν και αυτο απαγορευεται θεωρητικα) και 4 μνμ ολα για αυτην.Εγω πιστευω την ερωτευτηκες.
Δηλαδη κακο ειναι να γνωριζουμε απο πριν ποιες δουλευουν ωστε αν υπαρχει καποια που μας ενδιαφερει να ξερουμε αν ειναι εκει.Τα ονοματα απο τις κοπελες δεν εχουν σημασια. Σημασια εχει να κανουν καλο πρόγραμμα.κ απο ειδα κάνουν. Εγω δεν δινω βαση σε ονοματα.θυμαμαι παρουσιες παλιες κ νεες.
Οντως.Και απ ότι φαίνεται η Πωλίνα έχει βάλει όλους τους δικούς της να γράψουν το ονομά της για να το εμπεδώσουμε!!!!
Είναι της λογικής μου το κορίτσι!!!!