Νέα

Μασάζ Λαγουμιτζή 23 και Λεωφ. Συγγρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

oldguy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2022
Κριτικές
3
Like
823
Πόντοι
361
Σημερινό τηλεφωνικό scouting: Αναστασία, Αλεξάνδρα, Αγγελική και Γιούλια. Μόνο 4!!! Οι υπόλοιπες στις παραλίες είναι?
Η Ειρήνη είναι εκεί μόνο Τρίτη, Πέμπτη και ΣΚ....Για Ιλόνα κάτι ανάλογο ίσως.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.858
Πόντοι
3.846
Σημερινό τηλεφωνικό scouting: Αναστασία, Αλεξάνδρα, Αγγελική και Γιούλια. Μόνο 4!!! Οι υπόλοιπες στις παραλίες είναι?
Το τηλέφωνο δε λέει τίποτα.
Μπορεί να πας και να μη βρεις και καμία.
Επίσης δεν πιστεύω τίποτα πια από όσα λένε εκεί μέσα.
Έχει τύχει να πάω και να είναι χάλια το ροαστερ, να λένε για την επόμενη το πρόγραμμα και να πηγαίνω και να είναι πάλι χάλια.

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.119
Πόντοι
5.916
Γνωρίζει κανείς αν η Ρίτα π σταμάτησε είχε τηλέφωνο για εξωτερικά ραντεβού..παρακαλώ όποιος θέλεις ας επικοινωνήσει με pm την είχα τρελή αδυναμία
έχεις απόλυτο δίκιο. Είναι τεράστια η απώλεια της ρίτας από τον πορνικό ορίζοντα της αττικοβοιωτίας. Μου έστειλε μήνυμα ότι έπρεπε να γυρίσει πίσω στην πατρίδα της γιατί έπρεπε να βοηθήσει στην οικογενειακή επιχείρηση των δικών της. Αν μάθω κάτι νεότερο θα επανέλθω.

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.249
Πόντοι
41.813
παλιοτερα στις εντυπες εφημεριδες υπηρχαν αν θυμαστε και γελοιογραφιες.
αυτο μου θυμισε ο παιχτης @xenitemenos με το σχολιο του για το Ριτακι περι παλτου.
και εδω η κριτικη του

φυσικα στην προκειμενη περιπτωση,η γελοιογραφια δεν ειναι η κριτικη,αλλα ο παιχτης.
ευτυχειτε.

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.249
Πόντοι
41.813

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.858
Πόντοι
3.846
αυτο μου θυμισε ο παιχτης @xenitemenos με το σχολιο του για το Ριτακι περι παλτου.
και εδω η κριτικη του

φυσικα στην προκειμενη περιπτωση,η γελοιογραφια δεν ειναι η κριτικη,αλλα ο παιχτης.
ευτυχειτε.
Τι λες ρε μπετοβλακα που κάθεσαι και ασχολείσαι μαζί μου και πας να πατήσεις σε μια κριτική για να με προσβάλλεις.
Δηλαδή όποιος ξαναδοκιμάζει κάτι και αλλάζει το αποτέλεσμα απαγορεύεται να το πει;
Ή σου προσβάλλαμε την κορασιδα και πήγες να μου την πεις;
Συνέχισε έτσι και θα αρχίσω να ασχολούμαι και εγώ μαζί σου σκουπίδι.

Dante_80

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2023
Κριτικές
5
Like
1.114
Πόντοι
361
Μη σκοτωνεστε, η εμπειρια του καθενος ειναι διαφορετικη. Και γω οταν την ειχα παρει την ειχα βρει λιγο διεκπεραιωτικη κ μετρια γενικα στον αγωνα. Αλλα ηταν ωραιο πετιτ πιπινι που δε πετυχαινεις σε λαδαδικα ευκολα, οποτε..Ισως επειδη τη πηρα στις αρχες που ηρθε, μπορει μετα να βελτιωθηκε..

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.689
Πόντοι
11.096
και εδω η κριτικη του

ευτυχειτε.
Μήπως είστε δικαστής κύριε; :think:

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.249
Πόντοι
41.813
Μήπως είστε δικαστής κύριε; :think:

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:
Όχι αλλά ο τύπος φάσκει και αντιφάσκει.
Ο ίδιος την αποθέωνε και τώρα την θάβει.
Δεν ξέρω αλλά εμένα μου φαίνεται περίεργο πολύ.
Και γιατί τα λέει τώρα και όχι τότε;
Δεν είχε τέτοια πορεία το Ριτάκι, όλοι το λένε.
Τέλος πάντων η ουσία είναι ότι σταμάτησε πλέον και το χάσαμε το πιπινακι.

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.563
Πόντοι
5.946
αναμενουμε τοτε προθυμο σκαουτερ,αν θα παει εν μεσω καυσωνα.
Την πάτησα σαν πρωτάρης και τσίμπησα στην όμορφη Κολομπιάνα πιτσιρίκα με τα γνωστά αποτελέσματα Λατινο-φολίασης… με ένα χαμόγελο γεμάτο υπόσχεση με τύλιξε η ρουφιάνα, βέβαια ρώτησα επισταμένα την αντικαταστάτρια της Σοφίας αν η κοπέλα κάνει ελεύθερο στοματικό πριν αποφασίσω να περάσω… μου είπαν κατηγορηματικά ΝΑΙ…
Κουΐζ : Τι έγινε στην πραγματικότητα μέσα στο δωμάτιο;

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.563
Πόντοι
5.946
Για να ρεφάρω από την ήττα της λαστιχόπιπας την σφυροκόπησα αλύπητα για 25 λεπτά χωρίς διάλειμμα…
Τελικά τα 200ρια σε κάτι ελληνίδες φοιτήτριες τύπου @Katerina τα ακουμπάμε για τα άφθονα μουνόζουμα που μας χαρίζουν!
Δυστυχώς η εξωτική λατίνα, μας βγήκε στεγνή σαν την έρημο Σαχάρα σε περίοδο ανομβρίας…

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.689
Πόντοι
11.096
Την πάτησα σαν πρωτάρης και τσίμπησα στην όμορφη Κολομπιάνα πιτσιρίκα με τα γνωστά αποτελέσματα Λατινο-φολίασης… με ένα χαμόγελο γεμάτο υπόσχεση με τύλιξε η ρουφιάνα, βέβαια ρώτησα επισταμένα την αντικαταστάτρια της Σοφίας αν η κοπέλα κάνει ελεύθερο στοματικό πριν αποφασίσω να περάσω… μου είπαν κατηγορηματικά ΝΑΙ…
Τόν χάλασες τώρα με τό που είπες ότι είναι λατίνα.

Καί στό 23 λατινες; Μάλιστα :confused:

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.249
Πόντοι
41.813
Όχι ρε πουστη μου.
Κι εδώ λατινες;

Οξω ρε
Οξω ρεεεεε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Η αντικαταστάτρια μήπως ήταν η Ντιάνα;
Τόν χάλασες τώρα με τό που είπες ότι είναι λατίνα.

Καί στό 23 λατινες; Μάλιστα :confused:
Άδικο έχω;

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.563
Πόντοι
5.946
στο μεταξύ... φωτιά έχουν πάρει οι κριτικές για την Ντάρλυ/Ντάρια στο γλαμούρ της χρυσής χήνας! όσοι δεν γαμησαν στα 60 τρέχουν τώρα σε τιμή ευκαιρίας στα 160... τι να πεις?
εκτός από λεφτά υπάρχουν και...? ο νικητής κερδίζει ένα σετ μαρα΄κες...

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.119
Πόντοι
5.916
πώς σε πετσόκοψαν έτσι ρε χορχελίνιο???? δεν το περίμενα από σένα. Οφείλεις να αυτοτιμωρηθείς στον υπερθετικό βαθμό. Προτείνω την παρασκευή γύρω στις 15:30 χωρίς γυαλιά ηλίου να σταθείς μπροστά από το λαγουμτζή με γούνινη μπέρτα και αρβυλα με κάλτσα γονάτου και θα περάσω μετά από 30 λεπτά έκθεσής σου στον υπέροχο και ολόγιομο αττικό ήλιο να σου προσφέρω ένα υπέροχο ζωμό με ληγμένο ταραμά κεφίρ και μιξαρισμένο ωμό σολωμό....να δώ θα το ξανακάνεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom