petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 55.621
- Πόντοι
- 41.813
α δεν ξερω. υποθεση εργασιας κανω.Τί με πρόδωσε ;![]()
εισαι υποπτος παντως.
α δεν ξερω. υποθεση εργασιας κανω.Τί με πρόδωσε ;![]()
Μου βγάλατε κακό όνομα ρε ρεμαλιαα δεν ξερω. υποθεση εργασιας κανω.
εισαι υποπτος παντως.
Το τηλέφωνο δε λέει τίποτα.Σημερινό τηλεφωνικό scouting: Αναστασία, Αλεξάνδρα, Αγγελική και Γιούλια. Μόνο 4!!! Οι υπόλοιπες στις παραλίες είναι?
έχεις απόλυτο δίκιο. Είναι τεράστια η απώλεια της ρίτας από τον πορνικό ορίζοντα της αττικοβοιωτίας. Μου έστειλε μήνυμα ότι έπρεπε να γυρίσει πίσω στην πατρίδα της γιατί έπρεπε να βοηθήσει στην οικογενειακή επιχείρηση των δικών της. Αν μάθω κάτι νεότερο θα επανέλθω.Γνωρίζει κανείς αν η Ρίτα π σταμάτησε είχε τηλέφωνο για εξωτερικά ραντεβού..παρακαλώ όποιος θέλεις ας επικοινωνήσει με pm την είχα τρελή αδυναμία
για ριξε δυο λογια προχειρα αν την ειδες πως ειναι εμφανισιακα.Έχει κανείς εικόνα για την καινούργια κοπέλα Λάουρα???
αναμενουμε τοτε προθυμο σκαουτερ,αν θα παει εν μεσω καυσωνα.Δεν την είδα με ενημέρωσαν τηλεφωνικά ότι πρόκειται για νεαρή καινούργια
Τι λες ρε μπετοβλακα που κάθεσαι και ασχολείσαι μαζί μου και πας να πατήσεις σε μια κριτική για να με προσβάλλεις.παλιοτερα στις εντυπες εφημεριδες υπηρχαν αν θυμαστε και γελοιογραφιες.
αυτο μου θυμισε ο παιχτης @xenitemenos με το σχολιο του για το Ριτακι περι παλτου.
και εδω η κριτικη του
![]()
Ρίτα το φωνακλαδικο καυλακι! (7.0) | Λαγουμιτζή 23 Spa
Κριτική για το Λαγουμιτζή 23 Spa από xenitemenos1 με βαθμολογία 7.0 στις 28 Σεπτεμβρίου, 2021www.bourdela.com
φυσικα στην προκειμενη περιπτωση,η γελοιογραφια δεν ειναι η κριτικη,αλλα ο παιχτης.
ευτυχειτε.
Μήπως είστε δικαστής κύριε;παλιοτερα στις εντυπες εφημεριδες υπηρχαν αν θυμαστε και γελοιογραφιες.
αυτο μου θυμισε ο παιχτης @xenitemenos με το σχολιο του για το Ριτακι περι παλτου.
και εδω η κριτικη του
![]()
Ρίτα το φωνακλαδικο καυλακι! (7.0) | Λαγουμιτζή 23 Spa
Κριτική για το Λαγουμιτζή 23 Spa από xenitemenos1 με βαθμολογία 7.0 στις 28 Σεπτεμβρίου, 2021www.bourdela.com
φυσικα στην προκειμενη περιπτωση,η γελοιογραφια δεν ειναι η κριτικη,αλλα ο παιχτης.
ευτυχειτε.
Όχι αλλά ο τύπος φάσκει και αντιφάσκει.Μήπως είστε δικαστής κύριε;
![]()
Την πάτησα σαν πρωτάρης και τσίμπησα στην όμορφη Κολομπιάνα πιτσιρίκα με τα γνωστά αποτελέσματα Λατινο-φολίασης… με ένα χαμόγελο γεμάτο υπόσχεση με τύλιξε η ρουφιάνα, βέβαια ρώτησα επισταμένα την αντικαταστάτρια της Σοφίας αν η κοπέλα κάνει ελεύθερο στοματικό πριν αποφασίσω να περάσω… μου είπαν κατηγορηματικά ΝΑΙ…αναμενουμε τοτε προθυμο σκαουτερ,αν θα παει εν μεσω καυσωνα.
Τόν χάλασες τώρα με τό που είπες ότι είναι λατίνα.Την πάτησα σαν πρωτάρης και τσίμπησα στην όμορφη Κολομπιάνα πιτσιρίκα με τα γνωστά αποτελέσματα Λατινο-φολίασης… με ένα χαμόγελο γεμάτο υπόσχεση με τύλιξε η ρουφιάνα, βέβαια ρώτησα επισταμένα την αντικαταστάτρια της Σοφίας αν η κοπέλα κάνει ελεύθερο στοματικό πριν αποφασίσω να περάσω… μου είπαν κατηγορηματικά ΝΑΙ…
Κουΐζ : Τι έγινε στην πραγματικότητα μέσα στο δωμάτιο;
Όχι ρε πουστη μου.Την πάτησα σαν πρωτάρης και τσίμπησα στην όμορφη Κολομπιάνα πιτσιρίκα με τα γνωστά αποτελέσματα Λατινο-φολίασης… με ένα χαμόγελο γεμάτο υπόσχεση με τύλιξε η ρουφιάνα, βέβαια ρώτησα επισταμένα την αντικαταστάτρια της Σοφίας αν η κοπέλα κάνει ελεύθερο στοματικό πριν αποφασίσω να περάσω… μου είπαν κατηγορηματικά ΝΑΙ…
Άδικο έχω;Τόν χάλασες τώρα με τό που είπες ότι είναι λατίνα.
Καί στό 23 λατινες; Μάλιστα![]()
πώς σε πετσόκοψαν έτσι ρε χορχελίνιο???? δεν το περίμενα από σένα. Οφείλεις να αυτοτιμωρηθείς στον υπερθετικό βαθμό. Προτείνω την παρασκευή γύρω στις 15:30 χωρίς γυαλιά ηλίου να σταθείς μπροστά από το λαγουμτζή με γούνινη μπέρτα και αρβυλα με κάλτσα γονάτου και θα περάσω μετά από 30 λεπτά έκθεσής σου στον υπέροχο και ολόγιομο αττικό ήλιο να σου προσφέρω ένα υπέροχο ζωμό με ληγμένο ταραμά κεφίρ και μιξαρισμένο ωμό σολωμό....να δώ θα το ξανακάνεις?Την πάτησα σαν πρωτάρης και τσίμπησα στην όμορφη Κολομπιάνα πιτσιρίκα με τα γνωστά αποτελέσματα Λατινο-φολίασης… με ένα χαμόγελο γεμάτο υπόσχεση με τύλιξε η ρουφιάνα, βέβαια ρώτησα επισταμένα την αντικαταστάτρια της Σοφίας αν η κοπέλα κάνει ελεύθερο στοματικό πριν αποφασίσω να περάσω… μου είπαν κατηγορηματικά ΝΑΙ…
Μπορεί…Η αντικαταστάτρια μήπως ήταν η Ντιάνα;
Αναφορά θα σου δώσω;Όχι αλλά ο τύπος φάσκει και αντιφάσκει.
Ο ίδιος την αποθέωνε και τώρα την θάβει.
Δεν ξέρω αλλά εμένα μου φαίνεται περίεργο πολύ.
Και γιατί τα λέει τώρα και όχι τότε;
Δεν είχε τέτοια πορεία το Ριτάκι, όλοι το λένε.
Τέλος πάντων η ουσία είναι ότι σταμάτησε πλέον και το χάσαμε το πιπινακι.