Η Ειρήνη είναι εκεί μόνο Τρίτη, Πέμπτη και ΣΚ....Για Ιλόνα κάτι ανάλογο ίσως.Σημερινό τηλεφωνικό scouting: Αναστασία, Αλεξάνδρα, Αγγελική και Γιούλια. Μόνο 4!!! Οι υπόλοιπες στις παραλίες είναι?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασάζ Λαγουμιτζή 23 και Λεωφ. Συγγρού
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.249
- Πόντοι
- 41.813
α δεν ξερω. υποθεση εργασιας κανω.Τί με πρόδωσε ;
εισαι υποπτος παντως.
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.689
- Πόντοι
- 11.096
Μου βγάλατε κακό όνομα ρε ρεμαλιαα δεν ξερω. υποθεση εργασιας κανω.
εισαι υποπτος παντως.
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.858
- Πόντοι
- 3.846
Το τηλέφωνο δε λέει τίποτα.Σημερινό τηλεφωνικό scouting: Αναστασία, Αλεξάνδρα, Αγγελική και Γιούλια. Μόνο 4!!! Οι υπόλοιπες στις παραλίες είναι?
Μπορεί να πας και να μη βρεις και καμία.
Επίσης δεν πιστεύω τίποτα πια από όσα λένε εκεί μέσα.
Έχει τύχει να πάω και να είναι χάλια το ροαστερ, να λένε για την επόμενη το πρόγραμμα και να πηγαίνω και να είναι πάλι χάλια.
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.119
- Πόντοι
- 5.916
έχεις απόλυτο δίκιο. Είναι τεράστια η απώλεια της ρίτας από τον πορνικό ορίζοντα της αττικοβοιωτίας. Μου έστειλε μήνυμα ότι έπρεπε να γυρίσει πίσω στην πατρίδα της γιατί έπρεπε να βοηθήσει στην οικογενειακή επιχείρηση των δικών της. Αν μάθω κάτι νεότερο θα επανέλθω.Γνωρίζει κανείς αν η Ρίτα π σταμάτησε είχε τηλέφωνο για εξωτερικά ραντεβού..παρακαλώ όποιος θέλεις ας επικοινωνήσει με pm την είχα τρελή αδυναμία
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.858
- Πόντοι
- 3.846
Τόση λατρεία για τέτοιο παλτό;;
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.249
- Πόντοι
- 41.813
παλιοτερα στις εντυπες εφημεριδες υπηρχαν αν θυμαστε και γελοιογραφιες.
αυτο μου θυμισε ο παιχτης @xenitemenos με το σχολιο του για το Ριτακι περι παλτου.
και εδω η κριτικη του
φυσικα στην προκειμενη περιπτωση,η γελοιογραφια δεν ειναι η κριτικη,αλλα ο παιχτης.
ευτυχειτε.
αυτο μου θυμισε ο παιχτης @xenitemenos με το σχολιο του για το Ριτακι περι παλτου.
και εδω η κριτικη του
Ρίτα το φωνακλαδικο καυλακι! (7.0) | Λαγουμιτζή 23 Spa
Κριτική για το Λαγουμιτζή 23 Spa από xenitemenos1 με βαθμολογία 7.0 στις 28 Σεπτεμβρίου, 2021
www.bourdela.com
φυσικα στην προκειμενη περιπτωση,η γελοιογραφια δεν ειναι η κριτικη,αλλα ο παιχτης.
ευτυχειτε.
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.249
- Πόντοι
- 41.813
για ριξε δυο λογια προχειρα αν την ειδες πως ειναι εμφανισιακα.Έχει κανείς εικόνα για την καινούργια κοπέλα Λάουρα???
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.249
- Πόντοι
- 41.813
αναμενουμε τοτε προθυμο σκαουτερ,αν θα παει εν μεσω καυσωνα.Δεν την είδα με ενημέρωσαν τηλεφωνικά ότι πρόκειται για νεαρή καινούργια
xenitemenos
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.858
- Πόντοι
- 3.846
Τι λες ρε μπετοβλακα που κάθεσαι και ασχολείσαι μαζί μου και πας να πατήσεις σε μια κριτική για να με προσβάλλεις.παλιοτερα στις εντυπες εφημεριδες υπηρχαν αν θυμαστε και γελοιογραφιες.
και εδω η κριτικη του
Κριτική για το Λαγουμιτζή 23 Spa από xenitemenos1 με βαθμολογία 7.0 στις 28 Σεπτεμβρίου, 2021www.bourdela.com
ευτυχειτε.
Δηλαδή όποιος ξαναδοκιμάζει κάτι και αλλάζει το αποτέλεσμα απαγορεύεται να το πει;
Ή σου προσβάλλαμε την κορασιδα και πήγες να μου την πεις;
Συνέχισε έτσι και θα αρχίσω να ασχολούμαι και εγώ μαζί σου σκουπίδι.
Dante_80
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2023
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1.114
- Πόντοι
- 361
Μη σκοτωνεστε, η εμπειρια του καθενος ειναι διαφορετικη. Και γω οταν την ειχα παρει την ειχα βρει λιγο διεκπεραιωτικη κ μετρια γενικα στον αγωνα. Αλλα ηταν ωραιο πετιτ πιπινι που δε πετυχαινεις σε λαδαδικα ευκολα, οποτε..Ισως επειδη τη πηρα στις αρχες που ηρθε, μπορει μετα να βελτιωθηκε..
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.689
- Πόντοι
- 11.096
Μήπως είστε δικαστής κύριε;παλιοτερα στις εντυπες εφημεριδες υπηρχαν αν θυμαστε και γελοιογραφιες.
και εδω η κριτικη του
Κριτική για το Λαγουμιτζή 23 Spa από xenitemenos1 με βαθμολογία 7.0 στις 28 Σεπτεμβρίου, 2021www.bourdela.com
ευτυχειτε.
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.249
- Πόντοι
- 41.813
Όχι αλλά ο τύπος φάσκει και αντιφάσκει.Μήπως είστε δικαστής κύριε;
Ο ίδιος την αποθέωνε και τώρα την θάβει.
Δεν ξέρω αλλά εμένα μου φαίνεται περίεργο πολύ.
Και γιατί τα λέει τώρα και όχι τότε;
Δεν είχε τέτοια πορεία το Ριτάκι, όλοι το λένε.
Τέλος πάντων η ουσία είναι ότι σταμάτησε πλέον και το χάσαμε το πιπινακι.
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.563
- Πόντοι
- 5.946
Την πάτησα σαν πρωτάρης και τσίμπησα στην όμορφη Κολομπιάνα πιτσιρίκα με τα γνωστά αποτελέσματα Λατινο-φολίασης… με ένα χαμόγελο γεμάτο υπόσχεση με τύλιξε η ρουφιάνα, βέβαια ρώτησα επισταμένα την αντικαταστάτρια της Σοφίας αν η κοπέλα κάνει ελεύθερο στοματικό πριν αποφασίσω να περάσω… μου είπαν κατηγορηματικά ΝΑΙ…αναμενουμε τοτε προθυμο σκαουτερ,αν θα παει εν μεσω καυσωνα.
Κουΐζ : Τι έγινε στην πραγματικότητα μέσα στο δωμάτιο;
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.563
- Πόντοι
- 5.946
Για να ρεφάρω από την ήττα της λαστιχόπιπας την σφυροκόπησα αλύπητα για 25 λεπτά χωρίς διάλειμμα…
Τελικά τα 200ρια σε κάτι ελληνίδες φοιτήτριες τύπου @Katerina τα ακουμπάμε για τα άφθονα μουνόζουμα που μας χαρίζουν!
Δυστυχώς η εξωτική λατίνα, μας βγήκε στεγνή σαν την έρημο Σαχάρα σε περίοδο ανομβρίας…
Τελικά τα 200ρια σε κάτι ελληνίδες φοιτήτριες τύπου @Katerina τα ακουμπάμε για τα άφθονα μουνόζουμα που μας χαρίζουν!
Δυστυχώς η εξωτική λατίνα, μας βγήκε στεγνή σαν την έρημο Σαχάρα σε περίοδο ανομβρίας…
professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.689
- Πόντοι
- 11.096
Τόν χάλασες τώρα με τό που είπες ότι είναι λατίνα.Την πάτησα σαν πρωτάρης και τσίμπησα στην όμορφη Κολομπιάνα πιτσιρίκα με τα γνωστά αποτελέσματα Λατινο-φολίασης… με ένα χαμόγελο γεμάτο υπόσχεση με τύλιξε η ρουφιάνα, βέβαια ρώτησα επισταμένα την αντικαταστάτρια της Σοφίας αν η κοπέλα κάνει ελεύθερο στοματικό πριν αποφασίσω να περάσω… μου είπαν κατηγορηματικά ΝΑΙ…
Καί στό 23 λατινες; Μάλιστα
petergsp
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 191
- Like
- 53.249
- Πόντοι
- 41.813
Όχι ρε πουστη μου.Την πάτησα σαν πρωτάρης και τσίμπησα στην όμορφη Κολομπιάνα πιτσιρίκα με τα γνωστά αποτελέσματα Λατινο-φολίασης… με ένα χαμόγελο γεμάτο υπόσχεση με τύλιξε η ρουφιάνα, βέβαια ρώτησα επισταμένα την αντικαταστάτρια της Σοφίας αν η κοπέλα κάνει ελεύθερο στοματικό πριν αποφασίσω να περάσω… μου είπαν κατηγορηματικά ΝΑΙ…
Κι εδώ λατινες;
Οξω ρε
Οξω ρεεεεε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Η αντικαταστάτρια μήπως ήταν η Ντιάνα;
Άδικο έχω;Τόν χάλασες τώρα με τό που είπες ότι είναι λατίνα.
Καί στό 23 λατινες; Μάλιστα
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.563
- Πόντοι
- 5.946
στο μεταξύ... φωτιά έχουν πάρει οι κριτικές για την Ντάρλυ/Ντάρια στο γλαμούρ της χρυσής χήνας! όσοι δεν γαμησαν στα 60 τρέχουν τώρα σε τιμή ευκαιρίας στα 160... τι να πεις?
εκτός από λεφτά υπάρχουν και...? ο νικητής κερδίζει ένα σετ μαρα΄κες...
εκτός από λεφτά υπάρχουν και...? ο νικητής κερδίζει ένα σετ μαρα΄κες...
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.119
- Πόντοι
- 5.916
πώς σε πετσόκοψαν έτσι ρε χορχελίνιο???? δεν το περίμενα από σένα. Οφείλεις να αυτοτιμωρηθείς στον υπερθετικό βαθμό. Προτείνω την παρασκευή γύρω στις 15:30 χωρίς γυαλιά ηλίου να σταθείς μπροστά από το λαγουμτζή με γούνινη μπέρτα και αρβυλα με κάλτσα γονάτου και θα περάσω μετά από 30 λεπτά έκθεσής σου στον υπέροχο και ολόγιομο αττικό ήλιο να σου προσφέρω ένα υπέροχο ζωμό με ληγμένο ταραμά κεφίρ και μιξαρισμένο ωμό σολωμό....να δώ θα το ξανακάνεις?Την πάτησα σαν πρωτάρης και τσίμπησα στην όμορφη Κολομπιάνα πιτσιρίκα με τα γνωστά αποτελέσματα Λατινο-φολίασης… με ένα χαμόγελο γεμάτο υπόσχεση με τύλιξε η ρουφιάνα, βέβαια ρώτησα επισταμένα την αντικαταστάτρια της Σοφίας αν η κοπέλα κάνει ελεύθερο στοματικό πριν αποφασίσω να περάσω… μου είπαν κατηγορηματικά ΝΑΙ…
clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.563
- Πόντοι
- 5.946
Μπορεί…Η αντικαταστάτρια μήπως ήταν η Ντιάνα;