Νέα

Μασάζ Λαγουμιτζή 23 και Λεωφ. Συγγρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.929
Πόντοι
11.096
Καλησπέρα παιδια Χριστός Ανεστη περασε κάνεις σήμερα να μας πει αν είναι ανοιχτά και ρόστερ αν δεν θέλει ο συναγωνιστής να πει εδώ μου στελνει και πμ

Επισκέπτες:2on1:
Καλησπέρα χρόνια πολλά.
Κάτσε ακόμα.... νά χωνέψουμε το αρνί πρώτα για νά είμαστε ευλυγιστοι καί σε φόρμα.

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
28.770
Πόντοι
22.886
Τελευταία τροποποίηση:

MrEco

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Κριτικές
17
Like
3.067
Πόντοι
4.365
guys αν μπορει καποιος με pm το τηλεφωνο μαρινας. θενξ

alexis82

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
8
Like
98
Πόντοι
1
Χτες απόγευμα ήταν ελεύθερο ένα πιπινάκι λίγο γεματουλα. Αλλά δεν δοκίμασα. Αλεξάνδρα. Από υπηρεσίες ποια είναι η καλύτερη εκεί μέσα; Φουλ κάνει καμμία; Η κατια πήγε στο άλλο μαγαζί που ήταν στεγνό

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.929
Πόντοι
11.096
Χτες απόγευμα ήταν ελεύθερο ένα πιπινάκι λίγο γεματουλα. Αλλά δεν δοκίμασα. Αλεξάνδρα. Από υπηρεσίες ποια είναι η καλύτερη εκεί μέσα; Φουλ κάνει καμμία; Η κατια πήγε στο άλλο μαγαζί που ήταν στεγνό
Φουλ no μέχρι ώρας.
Ή καλύτερη σε υπηρεσίες αυτό είναι υποκειμενικό δέν έχουμε όλοι τά ίδια γούστα. Λίγες οι καλές επιλογές.

Strong star

Νέο Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2023
Like
0
Πόντοι
0
Πλούσιο ρόστερ σήμερα για όλα τα γούστα .
Χριστίνα
Μελίνα
Αναστασία
Ειρήνη
Αγγελική
Άννα
Ντιάνα
Τατιάνα
Γιάννα (Ρωσίδα μιλφαρα που είχε περάσει και παλαιότερα , δυνατό κομμάτι)
Μπορεί να έχω ξεχάσει και καμία .
Ανάμεσα σε Ειρήνη - Άννα σήμερα λέω να καβαλήσω Άννα .
Μετά από ένα ραντεβού που δεν πήγε πολύ καλά με κορίτσι γραφείου επιστροφή στο στάνταρομαγαζο .

Εσείς μαλάκες επισκέπτες κανονίστε να κουτουλατε πάλι τα άδεια σας κεφάλια στο
Καλημέρα σας Τατιάνα είναι καλό κομμάτι από εμφάνιση καί ηλικία γία νά κλείσω.

Εγγρ.
4 Απρ 2016
Κριτικές
2
Like
387
Πόντοι
20
Την έχω δοκιμάσει τον τελευταίο μήνα 2 φορές με άριστες για τα γούστα μου εντυπώσεις. Παρ όλο που τη βλέπεις γεματουλα, ο κωλοε της είναι πέτρα. Σίγουρα θα την ξαναεπαιρνα αλλά θέλω να δοκιμάσω την τύχη μου και αλλού.

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.929
Πόντοι
11.096
Λοιπόν αλάνια αν θέλετε να κάψετε τις θερμίδες τού Πάσχα από το αρνί ή λύση είναι.... :knockinb:

Από όλα έχει σήμερα τό μενού. Αγγελική, Ντιάνα, Χριστίνα, Αλεξάνδρα, Γιάννα, Ειρηνη, Τζούλια, Άννα.

ntinosam

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Κριτικές
31
Like
6.032
Πόντοι
11.005
Λοιπόν αλάνια αν θέλετε να κάψετε τις θερμίδες τού Πάσχα από το αρνί ή λύση είναι.... :knockinb:

Από όλα έχει σήμερα τό μενού. Αγγελική, Ντιάνα, Χριστίνα, Αλεξάνδρα, Γιάννα, Ειρηνη, Τζούλια, Άννα.

Άννα? Η Penelope...?

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση.

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.558
Πόντοι
41.813

η εξης μια Κ δηλ.
που να μας προλαβει ολους?

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.418
Πόντοι
2.836

Από αυτές μιλάει καμοια τη ελληνική έστω λίγη η πρέπει να κάνουμε το διερμηνέα? Βασικά δεν έχει πουθενά φωτο το κατάστημα σε όλο το net να έχουμε εικόνα.....η κάνω λάθος?

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.929
Πόντοι
11.096
Άννα? Η Penelope...?

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση.
Μπαααα πού τέτοια τύχη, δέν εμφανίστηκε καί ρώτησα μήπως καί... αλλά πήρα αρνητική απάντηση.
η εξης μια Κ δηλ.
που να μας προλαβει ολους?
Μία Κ όντως, αλλά δέν ξέρω ή φίλη τής αν είναι στα Κ ή στα Φ
Θά μάθω όμως.... :wink:

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.929
Πόντοι
11.096
Από αυτές μιλάει καμοια τη ελληνική έστω λίγη η πρέπει να κάνουμε το διερμηνέα? Βασικά δεν έχει πουθενά φωτο το κατάστημα σε όλο το net να έχουμε εικόνα.....η κάνω λάθος?
Δέν κάνεις λάθος φώτο από το ρόστερ το μαγαζί δέν έχει μόνο ότι έχουν ανεβάσει σε κριτικές λίγοι και καλοί συναγωνιστές.

Από ελληνικά ή Χριστίνα είναι στα όχι ακόμα μαθαίνει. Ή ειρήνη τά λέει μία χαρά αλλά αντε νά τήν βρεις ελεύθερη.
Καί ή αγγελική νομίζω τα μιλάει όπως και ή Γιάννα.
Αν ξέχασα καμία ας βοηθήσει κάποιος άλλος.

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.558
Πόντοι
41.813
μερικες μιλανε,αλλες λιγο,αλλες περισσοτερο.
φωτο εχει εδω απο μερικες που εχουμε βαλει και καποιες σκορπιες στο νημα

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.418
Πόντοι
2.836
Δέν κάνεις λάθος φώτο από το ρόστερ το μαγαζί δέν έχει μόνο ότι έχουν ανεβάσει σε κριτικές λίγοι και καλοί συναγωνιστές.

Από ελληνικά ή Χριστίνα είναι στα όχι ακόμα μαθαίνει. Ή ειρήνη τά λέει μία χαρά αλλά αντε νά τήν βρεις ελεύθερη.
Καί ή αγγελική νομίζω τα μιλάει όπως και ή Γιάννα.
Αν ξέχασα καμία ας βοηθήσει κάποιος άλλος.
Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση! Ψάχνω καλή ποιότητα μασάζ εμφανισιμη κοπέλα κ νέα οσο γινεται.. έχεις καμοια πρόταση στο μαγαζί? Η μελαχρινή που φαίνεται στις φώτο πως λέγεται?

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
26.929
Πόντοι
11.096
Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση! Ψάχνω καλή ποιότητα μασάζ εμφανισιμη κοπέλα κ νέα οσο γινεται.. έχεις καμοια πρόταση στο μαγαζί? Η μελαχρινή που φαίνεται στις φώτο πως λέγεται?
Από τις φώτο που σού έδειξε καί ο φίλος @petergsp στις πρώτες είναι ή Κάτια αλλά δέν δουλεύει εκεί πλέον, θά τήν βρεις στο Σ40-42
Ή άλλη μέ τά μαύρα εσώρουχα είναι η Χριστίνα αλλά από ελληνικός γιοκ. Καί ή τελευταία φώτο αν θυμάμαι καλά είναι από βαλεντίνα επίσης ελληνικός γιοκ και δύσκολα τήν βρίσκεις ελεύθερη. Αν τήν βρεις όμως αξίζει.

melancholia

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2021
Κριτικές
7
Like
919
Πόντοι
361

Γεμάτο το ρόστερ επέστρεψαν όλες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom