clonarius
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 28
- Like
- 20.715
- Πόντοι
- 5.946
που πιπώνει η Λάουρα? γιατί σε κόβω για αγεωγράφητο...Η Λαουρα με διαφορά!
που πιπώνει η Λάουρα? γιατί σε κόβω για αγεωγράφητο...Η Λαουρα με διαφορά!
Αν καταλαβα καλά είπες στην ευρύτερη περιοχή, το ευρύ στα Ελληνικά είναι λίγο υποκειμενικό αλλα θεωρώ ότι δεν είναι μακρυά το Μποζιάνη αλλιώς θα έβαζα και τη Λια μέσα.....που πιπώνει η Λάουρα? γιατί σε κόβω για αγεωγράφητο...
Θα πρότεινα κ την Ρωσίδα Λίζα από Σ40-42. Αργή σαδιστική πίπα με καθόλου χέρι κ με συνεχές τρίψιμο από τις βυζάρες τηςΜου άρεσε η πίπα της Δήμητρας. Καλός Ρυθμός, σωστή πίεση, ελάχιστο χέρι.
Η πίπα της Εύας δεν μου άρεσε, πολύ επιθετική, γρήγορη, έντονη στα όρια του πόνου.
Έχω ανεβάσει κριτικές και εγώ γράψει και στο φόρουμ.ονόματα τώρα
Πηγαινα για λαγουμτζη κατα τις 2μμ,8 μηχανακια απεξω χεχεχε! εκανα μεταβολη!καλησπερα παιδια η αγγελικη ειναι σημερα ????
Δέν πάνα βρέχει νά κάνει κατακλυσμό καί μέ βάρκα θά πάνε....Πηγαινα για λαγουμτζη κατα τις 2μμ,8 μηχανακια απεξω χεχεχε! εκανα μεταβολη!
Ναι είναι!καλησπερα παιδια η αγγελικη ειναι σημερα ????
Εγώ πήγα με taxi μην καθυστερήσω και χάσω την βαλΠηγαινα για λαγουμτζη κατα τις 2μμ,8 μηχανακια απεξω χεχεχε! εκανα μεταβολη!
Την έχετε καταγαμησει θα πάω κ θα ναι ψωφιμι.. ουστ μουνοσκυλαΕγώ πήγα με taxi μην καθυστερήσω και χάσω την βαλ
@anavATIous έχουμε τπτ άλλο ενδιαφέρον ?Ναι είναι!
Είμαστε κομάντο ρε.Δέν πάνα βρέχει νά κάνει κατακλυσμό καί μέ βάρκα θά πάνε....
Γαματε αλάνια έτσι!!!!! Δέν σάς πτοεί τίποτα
ΓαμιολαΕίμαστε κομάντο ρε.
Γαμιαδες παντός καιρού.
Μη βρίζεις μανΓαμιολα
Τι τσιμπησες γλυκο?Μη βρίζεις μαν
Σήμερα το μενού είχε Ουκρανικές γεύσεις. ελευθέρας βοσκής όμως,όχι οικοσιτες.Τι τσιμπησες γλυκο?
Σήμερα το μενού είχε Ουκρανικές γεύσεις. ελευθέρας βοσκής όμως,όχι οικοσιτες.
Εκτός από ΒΑΛΕ, δυστυχώς φίλε δεν είδα να παίζει φανερά τπτ από ντάμα σπαθί.@anavATIous έχουμε τπτ άλλο ενδιαφέρον ?
Τά ελεύθερας..... είναι τά καλύτερα, ποίο αλανιαρικαΣήμερα το μενού είχε Ουκρανικές γεύσεις. ελευθέρας βοσκής όμως,όχι οικοσιτες.