ARHS:13.12
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 100
- Πόντοι
- 0
Δε κατάλαβα... το οπελακι μου στο πηγάδι κατούρησε;
Το κατά πόσο ένα συνεργείο μπορεί να είναι στον 3ο όροφο ..... εξετάζεται !!!!
Μπορεί να είναι τα γραφείου του συνεργείου στο 3οΔεν την έχω δει την κάρτα αλλά αν είναι αλήθεια πραγματικά πολύ έξυπνη κίνηση και βολική για εμάς τους παντρεμένους τώρα αν την βρει η γυναίκα στο τσεπάκι σου σιγά μην ψάξει σε πιο όροφο είναι το συνεργείο
ΑκριβώςOλα γινονται - Η κάρτα της κυρα Γιάννας στη Φορμίωνος κλπ ήταν .. Αντρικες κομμωσεις - Λευτέρης ..
Καλες Γιορτές σε όλους !
όντως δύσκολο να βεθούν κοπέλες όμορφες με καλές υπηρεσίες..χώρος καλός αλλά...μέτρια τα υπόλοιπα.δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο...Ακριβώς όπως τα λες είναι. Το ερώτημα όμως κατά την γνώμη μου είναι άλλο...υπάρχει αυτή τη στιγμή διαθέσιμο ''υλικό'' ικανό για αυτό που περιγράφεις και σε όλους λείπει; Τα ''βαριά ονόματα'' φοβάμαι πως αρχίζουν να μεγαλώνουν επικίνδυνα και διάδοχη κατάσταση δεν διακρίνω...
Τι φουλ ??Κάνει φουλ?
ποιά είναι ρε παιδιά αυτή η πωλίνα με τις super κριτικές; η νέα τζέσσικα;
Χρόνια πολλά σ όλους
Υπάρχει καμιά φωτό απ' όλες τις κοπέλες
Στο σιτε έχει πολύ λιγες
αυθαδιάζω δεν λες τίποτα.. μάλλον εγώ γίνομαι καχύποπτος όμως με τις τόσο καλές κριτικές..αυθαδιαζεις μαν.
Τζεσικα ειναι μονο μια!!!!
τωρα το πιο πιθανο για την Πωλινα χωρις να εχω ιδιαν αποψη ειναι να ειναι υπερβολικοι οσοι εγραψαν κριτικη.
ειναι και <<νεοι>> παικτες με οτι αυτο σημαινει. δε θελω να γινω καχυποπτος ομως και να πω κατι διαφορετικο.
αυθαδιάζω δεν λες τίποτα.. μάλλον εγώ γίνομαι καχύποπτος όμως με τις τόσο καλές κριτικές..
με την τζέσικα τι γίνεται αποχώρησε οριστικά;;ο χρονος θα δειξει τι εστι Πωλινα ;)