Νέα

Μασάζ Λαγουμιτζή 23 και Λεωφ. Συγγρού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Παίδες διάβασα κάποιες κριτικές για Ξενια κλπ που δεν εχω δοκιμάσει.
Εκτός από αυτήν και τη Μάρτα που την ξέρω, έχετε να προτείνετε άλλη σλιμ Ρωσίδα από εκεί που κάνει ακα μπουκι και δέχεται τελείωμα στο στόμα;
Μασάζ να ξέρει δεν με νοιάζει πολύ.
(Για Ρίτα, Κάτια Επίσης γνωρίζω τι παίζει)

Tsapoukaisex

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Μαΐ 2021
Κριτικές
27
Like
1.716
Πόντοι
1.071
Παίδες διάβασα κάποιες κριτικές για Ξενια κλπ που δεν εχω δοκιμάσει.
Εκτός από αυτήν και τη Μάρτα που την ξέρω, έχετε να προτείνετε άλλη σλιμ Ρωσίδα από εκεί που κάνει ακα μπουκι και δέχεται τελείωμα στο στόμα;
Μασάζ να ξέρει δεν με νοιάζει πολύ.
(Για Ρίτα, Κάτια Επίσης γνωρίζω τι παίζει)
μπαα δοκιμασε ξενια εγω περασα ωραια
μαρτα δεν εχω δοκιμασει γτ δεν μου αρεσει εμφανισιακα

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
μπαα δοκιμασε ξενια εγω περασα ωραια
μαρτα δεν εχω δοκιμασει γτ δεν μου αρεσει εμφανισιακα
Αυτό με την Ξένια που με προβληματίζει είναι η συμπεριφορά που θέλει να κάνει το πρόγραμμά της όπως θέλει αυτή.
Και αν θυμάμαι καλά από τις κριτικές, δεν αφήνει και δάχτυλα μέσα και αυτό με ξενερώνει.

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.131
Πόντοι
5.916
Αυτό με την Ξένια που με προβληματίζει είναι η συμπεριφορά που θέλει να κάνει το πρόγραμμά της όπως θέλει αυτή.
Και αν θυμάμαι καλά από τις κριτικές, δεν αφήνει και δάχτυλα μέσα και αυτό με ξενερώνει.
Ξενέρα μεγάλη είναι και αυτή......δοκιμασμένη στο φραντζή 4!!!!!!!!

zardoz

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2010
Κριτικές
11
Like
830
Πόντοι
371
Απο αυτες που εχουν ξεμεινει, κανει καμια αξιοπρεπες μασαζ?..η να κοιταξω καπου αλλου εκει κοντα?

zardoz

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2010
Κριτικές
11
Like
830
Πόντοι
371
εκανα ενα περασμα σημερα μπας κ κανω ενα μασαζ της προκοπης με happy ending, τζιφος...4 κοπελες δουλευαν και οι 4 πιασμενες. 2 αλλες ειχαν ηδη σχολασει νωριτερα, αδειασε το μαγαζι...η Μαρτα btw δουλευει τριτη κ μια αλλη μερα, δε θυμαμαι..

καλο θα ηταν το μαγαζι να ποσταρει καπου το προγραμμα των κοριτσιων...και να αλλαξει επιτελους αυτο το αποσμητικο χωρου που ποτιζουν τα ρουχα σου κ βρωμοκοπας...

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
53.564
Πόντοι
41.813

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Πολύ όμορφο κορίτσι ή βέρα Πιπίνι γάλακτος ξανθούλα με ωραίο σώμα ωραίο πρόσωπο και ποδαρες, όσο μπόρεσα να δω, δεν δοκίμασα δεν πήρα, αλλά είναι στα προσεχώς
πιπινι κοντοπουτανο με μικρη χαλαρωση, ποδαρες δε παιζουν εννοειται
Καλησπέρα. Για μια καινούρια κοπέλα Καρολίνα στο όνομα έχουμε πληροφορίες? Ενημερώθηκα τηλεφωνικά και σκεφτόμουν καταδρομικη. Αν έχει κανείς πληροφορίες θα το εκτιμούσα
ψηλη χονδρη νεαρά,μη κανεις τον κοπο αν δεν εισαι των πολλων κιλών

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Να σχολιάσω και εγώ την πρόσφατη επίσκεψή μου μέσα στη βδομάδα γύρω στις 3.
Δυστυχώς διαθέσιμες μόνο 2 κοπέλες, μια μιλφ με αρκετή χαλάρωση που για μένα δεν βλεποταν και η Ρίτα.
Διάλεξα την Ρίτα για 1 ώρα και πρόσεξα κάποια πράγματα που με χάλασαν:
- είχε αξυριστες μασχάλες και αξυριστη την περιοχή πάνω το μουνι
- μύριζε τσιγαριλα η αναπνοή της
- έχει κάνει μικρή κοιλίτσα σαν 2 μηνών έγκυος. Σε συνδυασμό με το υπόλοιπο λεπτό σώμα κάνει μεγάλη διαφορά.

Στον αγώνα είχε την στάνταρ απόδοση όπως παλιότερα και επίσης με ενημέρωσε για την κατάσταση με τις Ουκρανες που δεν δουλεύουν λόγω του πολέμου.

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.911
Πόντοι
9.275
Σήμερα Κυριακή πέρασα από τον οίκο. Διαθέσιμες 3 κοπέλες (και άλλες 3 που μου είπαν ότι εργαζόντουσαν): Ρίτα, Αγγελική, Εύα. Διάλεξα Εύα που δεν είχα δοκιμάσει (η Αγγελική δεν είναι στα γούστα μου, και η Ρίτα έχει δοκιμαστεί).

Συνοπτικά ότι έχουν ήδη γράψει τα παιδιά για την Εύα ισχύει.
Ρωσίδα μιλφ, 38, μελαχρινή, σχετικά ψηλή (~1.70 χωρίς), πολύ λεπτή (πρακτικά skinny). Γενικά αρκετά εμφανίσιμη για όσους προτιμούν τις ψιλόλιγνες κοπέλες, αν θέλετε άλλα "πιο γεμάτα" προσόντα τότε μακριά. Στο σώμα θα ξεχώριζα το ωραίο μικρό της ποπάκι. Στήθος μέγεθος 0.5. Ελληνικά άριστα, πάρλα ακατάπαυστη, μασάζ μέτριο, πίπα βαθιά άριστη (είναι το δυνατό της σημείο), αγώνας άνω του μέσου όρου (PSE στυλ), φιλιά δεν, άλλωστε καπνίζει και υπάρχει και ένα θέμα μυρουδιάς. Τα παίρνει και στο στόμα (με πάθος θα έλεγα). Βασικά ξεχωρίζει για την πίπα και μόνο, τα άλλα γενικά μετριότητες.

Και πάλι είναι να απορείς κοπέλα από την μια να μην φιλάει, αλλά να τον παίρνει όλον βαθιά στο στόμα και να την χύνεις κιόλας (μετά τα φτύνει).

"Ήμαρτον κύριε, και ξαναμανά ήμαρτον", που έλεγε και ο Γεωργίου!

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
44
Like
6.194
Πόντοι
2.836
Έχω πολύ καιρό να πάω σε αυτό το σκοπευτήριο .Παλικάρια διαβάζω η αγαπημένη μου Αγάπη έφυγε ,ξέρετε αν θα επιστρέψει ξανά να την επισκεφτώ εσπευσμένα???

scola

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2021
Like
153
Πόντοι
1
Έχω πολύ καιρό να πάω σε αυτό το σκοπευτήριο .Παλικάρια διαβάζω η αγαπημένη μου Αγάπη έφυγε ,ξέρετε αν θα επιστρέψει ξανά να την επισκεφτώ εσπευσμένα???
εχει φυγει εδω και πολυ καιρο...δεν νομιζω να επιστρεψει πια

poytsoskampilo

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
407
Πόντοι
21
Περασμα 3 κοπελες ολες κ ολες ... δεν αξιζε καμια . εφυγα

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.131
Πόντοι
5.916
κάνουν ότι μπορούν για να το κλείσουν οι ιδιοκτήται!!!!!!!!!!! προφανώς μία τέτοια επένδυση από υγιείς επιχειρηματίες θα προσεχόταν πολύ περισσότερο και απταίστως......άρα προφανώς δεν τους πολυενδιαφέρει το αν πάει και πολύ καλά το ίδρυμα ή όχι.....για ευνόητους λόγους..

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
κάνουν ότι μπορούν για να το κλείσουν οι ιδιοκτήται!!!!!!!!!!! προφανώς μία τέτοια επένδυση από υγιείς επιχειρηματίες θα προσεχόταν πολύ περισσότερο και απταίστως......άρα προφανώς δεν τους πολυενδιαφέρει το αν πάει και πολύ καλά το ίδρυμα ή όχι.....για ευνόητους λόγους..
Είναι όντως περίεργη η κατάσταση.
Υπάρχει επιχειρηματίας που δεν θέλει να βγάζει φράγκα;
Οκ αν κάποιες κοπέλες δεν θέλουν να δουλέψουν είναι τόσο δύσκολο να βρούνε άλλες;
Εδώ στο Αλκατραζ έφεραν πιο πολλές γυναίκες και στο μασάζ δεν μπορούν να βρούνε άλλες;

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.941
Πόντοι
2.846
Είναι όντως περίεργη η κατάσταση.
Υπάρχει επιχειρηματίας που δεν θέλει να βγάζει φράγκα;
Οκ αν κάποιες κοπέλες δεν θέλουν να δουλέψουν είναι τόσο δύσκολο να βρούνε άλλες;
Εδώ στο Αλκατραζ έφεραν πιο πολλές γυναίκες και στο μασάζ δεν μπορούν να βρούνε άλλες;
Άλλο τα σωληναδικα τυπε κι άλλο τα τσιμπουκαδικα , μουνιτσες φολιτσες μπορείς να βρεις πολλές .... εργατριες του πραγματικού κλαρίνου νομίζω δυσκολα

zardoz

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2010
Κριτικές
11
Like
830
Πόντοι
371
Εκανα περασμα χτες...ηταν η Ριτα, η Ξενια και αλλες δυο που δε θυμαμαι, διαθεσιμες...ηθελα βασικα ενα καλο μασαζ γτ ημουν πιασμενος, οποτε Ριτα εκτος..κ η θεια προτεινε Ξενια...οκ λεω, Ξενια που δεν εχω ξαναπαρει, για 1 ωρα
Μη τα πολυλογω, ανεβαινω, της λεω κανω ντουζακι κ ελα σε 5..
Περιμενω...περιμενω....περιμενω....περνανε10, 20, 25 λεπτα κ λεω wtf ροκανιζει τον χρονο?
Παιρνω την τη θεια κ της λεω τη φαση, μ λεει ετσι ειναι το κοριτσι ελα να σου δωσω τα λεφτα η να παρεις αλλη..
Κατεβαινω, παιρνω τα λεφτα κ την κανω, ξενερωσα φυσικα. Απ'ο,τι μου ειπε τα ιδια κανει κ με τους αλλους πελατες, τι σκατα τη κρατανε ηθελα να ηξερα..εχουν τον καλυτερο χωρο, η θεια ειναι ευγενικοτατη, η ομαδα ομως χρειαζεται μεταγραφες επειγοντως..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom