Νέα

Μασάζ Έλενα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimi4u
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 47
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
το γράφω για να μην χάνει το χρόνο του ο κόσμος...
αυτή που έχεις δεν είναι συμπεριφορά... με κορόιδεψες στεγνά... ανταλλάξαμε 10 μηνύματα χωρίς κανένα νόημα και στο τέλος μου λες ότι δεν δίνεις κινητό, δεν στέλνεις φωτό... ότι δωράκι θα μου πεις από κοντά... και άλλες τέτοιες  :jerking:

είναι δυνατόν να είσαι σοβαρός άνθρωπος εσύ? εγώ έχω του κόσμου της δουλειές... θα τρέχω να συναντήσω μια γυναίκα, χωρίς να έχουμε μιλήσει στο κινητό, χωρίς να έχω αριθμό, χωρίς να ξέρω εμφάνιση και χωρίς να ξέρω τι θα πληρώσω? είμαστε σοβαροί?
μπορει ομως καποιος αλλος να θελει η να ενδιαφερθει εσυ μη με συναντας δε σε αναγκασα εγω

Επισκέπτης
το γράφω για να μην χάνει το χρόνο του ο κόσμος...
αυτή που έχεις δεν είναι συμπεριφορά... με κορόιδεψες στεγνά... ανταλλάξαμε 10 μηνύματα χωρίς κανένα νόημα και στο τέλος μου λες ότι δεν δίνεις κινητό, δεν στέλνεις φωτό... ότι δωράκι θα μου πεις από κοντά... και άλλες τέτοιες  :jerking:

είναι δυνατόν να είσαι σοβαρός άνθρωπος εσύ? εγώ έχω του κόσμου της δουλειές... θα τρέχω να συναντήσω μια γυναίκα, χωρίς να έχουμε μιλήσει στο κινητό, χωρίς να έχω αριθμό, χωρίς να ξέρω εμφάνιση και χωρίς να ξέρω τι θα πληρώσω? είμαστε σοβαροί?
δε δινω κινητο προς το παρον για τωρα οχι για παντα.δεν ειπα ποτε πως δε θα σου πω εμφανιση αλιμονο

vasilis78

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Αφου δε δινεις κινητο και δεν λες πως εισαι πως περιμενεις να τσιμπησεις πελατη;Και αν δεν θες να τσιμπησεις πελατες γιατι εγραψες;Τι δουλεια εχεις εδω;Γιατι μας τρως τον πολυτιμο χρονο μας;Λαγουδακης που σας χρειαζεται...

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
38
Πόντοι
16
δε δινω κινητο προς το παρον για τωρα οχι για παντα.δεν ειπα ποτε πως δε θα σου πω εμφανιση αλιμονο

εντάξει νομίζω πως πρέπει να τελειώσει εδώ αυτή η κωμωδία... νομίζω πως όποιος διαβάζει καταλαβαίνει...
άσχετα post χωρίς καμία λογική...

προς το παρόν λέει δεν δίνω κινητό και δεν είπα πως δεν θα σου πω για την εμφάνιση μου...  :headbang: :headbang: :headbang:

ναι το κινητό κράτα το και μας το λες σε κανένα χρόνο... όσο για την εμφάνιση τι θα μου πεις? και εγώ σου λέω ότι είμαι ο Τόμ Κρούζ...

τέλος πάντων...

figa_lygourio

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2012
Like
17
Πόντοι
1

Δε κατάλαβα καθόλου το σκεπτικό σου, ρεπορτάζ κάνεις ή ψάχνεις στ αλήθεια για πελάτες?
Τι θα πει δε δίνω το κινητό μου?
αν σε ενδιαφέρει κ γράφτηκες για να κάνεις αυτη τη δουλειά τότε κάνε μας μια παρουσίαση , πες μας τα προγράμματά σου, στείλε κινητό κ φωτο σε όσους ενδιαφέρονται κ τελείωνε. τι μας πρηζεις τώρα με παπαριές?

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
225
Πόντοι
1.240
Το θρεντ τι σχεση εχει με την κουβεντα;;;;

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
38
Πόντοι
16
Το θρεντ τι σχεση εχει με την κουβεντα;;;;

γενικά το θρέντ είναι  :jerking:

κάποιος το άνοιξε για να κάνει παράπονα για μια 45άρα που ήταν μπάζο του πήρε τα λεφτά και δεν γάμησε κιόλας  :2funny: :2funny:
και πετάχτηκε μια σαν σφινόπουτσα... και έλεγε ότι ψάχνει για βίζιτα... που στην ουσία... ήθελε να περάσει το χρόνο της-του και μας κορόιδευε...  :uglystupid:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αυτά

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
  εμενα τωρα που το θυμηθηκα ,  πριν κανενα μηνα  μου  εγραψε  καποια , στα καλα καθουμενα.    ανταλλαξαμε καποια πμ .    .      την ρωτησα καποια πραγματακια.  δεν απαντουσε  συγκεκριμενα.  της  αρεσε να παιζει λιγο  με τα πμ.    μου λεει δεν ειμαι επαγγελματιας ,    θελω  να κανω καποια  σοβαρη γνωριμια.    της λεω , εδω μεσα ψαχνεις  για  σοβαρη γνωριμια ?  εμενα με ξερεις ?  ξερεις  ποιος  ειμαι ?  τι ρολο παιζω  ?    μου  δινει το τηλεφωνο της.  εκει που μιλουσαμε  για κανενα 5λεπτο , ξαφνικα λεει, μπορεις να με παρεις  σε 10 λεπτα ?  την παιρνω μετα απο λιγο ,  δεν απαντησε.  δεν ξανασχοληθηκα  και εγω.      λιγο τα πμ , λιγο το τηλεφωνο,  μου εφαγε και μενα απο τον χρονο μου  κανενα μισαωρο. 

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
  εμενα τωρα που το θυμηθηκα ,  πριν κανενα μηνα  μου  εγραψε  καποια , στα καλα καθουμενα.    ανταλλαξαμε καποια πμ .    .      την ρωτησα καποια πραγματακια.  δεν απαντουσε  συγκεκριμενα.  της  αρεσε να παιζει λιγο  με τα πμ.    μου λεει δεν ειμαι επαγγελματιας ,    θελω  να κανω καποια  σοβαρη γνωριμια.    της λεω , εδω μεσα ψαχνεις  για  σοβαρη γνωριμια ?  εμενα με ξερεις ?  ξερεις  ποιος  ειμαι ?  τι ρολο παιζω  ?    μου  δινει το τηλεφωνο της.  εκει που μιλουσαμε  για κανενα 5λεπτο , ξαφνικα λεει, μπορεις να με παρεις  σε 10 λεπτα ?  την παιρνω μετα απο λιγο ,  δεν απαντησε.  δεν ξανασχοληθηκα  και εγω.      λιγο τα πμ , λιγο το τηλεφωνο,  μου εφαγε και μενα απο τον χρονο μου  κανενα μισαωρο. 

Τουλάχιστον σε σένα, δάσκαλε, έδωσε το τηλέφωνό της. Αρα, κατά πάσα πιθανότητα, θα πρόκειται για άλλη κοπέλα.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Τουλάχιστον σε σένα, δάσκαλε, έδωσε το τηλέφωνό της. Αρα, κατά πάσα πιθανότητα, θα πρόκειται για άλλη κοπέλα.

τωρα η ιδια  ειναι ,  αλλη ειναι    που να ξερεις ?      jerry  με λενε  , fucker μου.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Την πάτησα σαν πρωτάρης - ένεκα της τιμής - παίρνω τηλ. και μου λέει ότι θα κάνουμε ότι θέλεις πέραν του μασαζ. έρχεται σε χοτελι, ειναι μια κύπρια ΈΛενα, θεόχοντρη, κοντά στα 45+ και ξεκινάμε μασαζάκι. στο 10λεπτο αυτή ήταν ακόμα με τα ρούχα. της λέω γδύσου να ξεκινήσουμε, μου λέει εγώ δεν κάνω τέτοια, δεν σε ξέρω και θα κάνουμε μόνο μασαζ.

επρεπε να την διωξεις  με το που ειδες πως  ειναι,  και ποσο χρονων ειναι.  τελος παντων. γουστα  ειναι αυτα.  και αν οχι τοτε,    θα  επρεπε να την σουταρεις,  οταν ειπε οτι αυτη δεν κανει τετοια ,  και  οτι  δεν γδυνοταν.    τι παει να πει ,  δεν σε ξερω και δεν με ξερεις ?  γιαυτο δεν συναντηθηκαμε ?    για να ερθουν οι καρδιες μας και τα σωματα μας  πιο κοντα.    ας  πηγαιναμε  για κανενα καφε  τοτε.  γιατι  εβαλες κυρα μου  την αγγελια , που αλλα λεει και αλλα κανεις ? 

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
89
Πόντοι
2.357
   και  δεν πηγε το μυαλο μου  σε σενα .   αν πηγαινε  :-*
Πιθανον ειμαστε στην ιδια κατασταση..........Ομοιοπαθειs
Το σκορ εληξε αδοξα 0-1  προτου σφυριξει ο διαιτητηs  :2funny: :2funny:

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
:2funny: :2funny:
μηπως τη λεγανε valery;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom