Νέα

Μασάζ Έλενα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimi4u
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 47
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimi4u

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2005
Κριτικές
11
Like
66
Πόντοι
11
Την πάτησα σαν πρωτάρης - ένεκα της τιμής - παίρνω τηλ. και μου λέει ότι θα κάνουμε ότι θέλεις πέραν του μασαζ. έρχεται σε χοτελι, ειναι μια κύπρια ΈΛενα, θεόχοντρη, κοντά στα 45+ και ξεκινάμε μασαζάκι. στο 10λεπτο αυτή ήταν ακόμα με τα ρούχα. της λέω γδύσου να ξεκινήσουμε, μου λέει εγώ δεν κάνω τέτοια, δεν σε ξέρω και θα κάνουμε μόνο μασαζ. (την πάτησα λέω, αλλά αει σιχτιρ, θα μου τραωίχει καμια μαλακία βλέποντας την τσόντα). στο 20λεπτο ερχετε η πρώτη με τα χέρια. πάω πλένομαι και ξαναξαπλώνω. αρχίζει να ντύνεται! της λέω θα φύγεις. Ε ναι μωράκι μου τελειώσαμε. μα της λέω το πρόγραμα είναι 1 ώρα!!! κάνε μου μασαζ. όχι μωράκι μου δεν ξέρω να κάνω μασαζ, μόνο με τα δάχτυλα παίζω. Αει γαμήσου της λέω και την έδιωξα. Απο τα νεύρα μου, έφυγα από το ξενοδοχείο και είπα: αμα θέλεις να γαμήσεις θα πληρώσεις. Απέχουμε πολύ απο τις υπηρεσίες που παίρνεις με 100, στο να τις πληρώνεις 50!. Τεσπα.

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Την πάτησα σαν πρωτάρης - ένεκα της τιμής - παίρνω τηλ. και μου λέει ότι θα κάνουμε ότι θέλεις πέραν του μασαζ. έρχεται σε χοτελι, ειναι μια κύπρια ΈΛενα, θεόχοντρη, κοντά στα 45+ και ξεκινάμε μασαζάκι. στο 10λεπτο αυτή ήταν ακόμα με τα ρούχα. της λέω γδύσου να ξεκινήσουμε, μου λέει εγώ δεν κάνω τέτοια, δεν σε ξέρω και θα κάνουμε μόνο μασαζ. (την πάτησα λέω, αλλά αει σιχτιρ, θα μου τραωίχει καμια μαλακία βλέποντας την τσόντα). στο 20λεπτο ερχετε η πρώτη με τα χέρια. πάω πλένομαι και ξαναξαπλώνω. αρχίζει να ντύνεται! της λέω θα φύγεις. Ε ναι μωράκι μου τελειώσαμε. μα της λέω το πρόγραμα είναι 1 ώρα!!! κάνε μου μασαζ. όχι μωράκι μου δεν ξέρω να κάνω μασαζ, μόνο με τα δάχτυλα παίζω. Αει γαμήσου της λέω και την έδιωξα. Απο τα νεύρα μου, έφυγα από το ξενοδοχείο και είπα: αμα θέλεις να γαμήσεις θα πληρώσεις. Απέχουμε πολύ απο τις υπηρεσίες που παίρνεις με 100, στο να τις πληρώνεις 50!. Τεσπα.

έσωσες κόσμο...

Επισκέπτης
καινουργια ειμαι εαν θελει καποιος στελνει μηνυμα 28 χρονων απο αθηνα 1.68 61 κιλα.

alfreewind

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2012
Κριτικές
32
Like
220
Πόντοι
616

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
:tits2:
Βαρυκόκκαλη ? :think:
χάσε πρώτα 6-7 κιλά και μετα θα σου στείλω

Καλά τα λες σεβαστέ μου Nitro.

Και κάτι ακόμα. Με την κυρία αντάλλαξα πριν λίγο 2-3 pm. Στο αυτονόητο αίτημά μου να μού στείλει το τηλέφωνό της για να μιλήσουμε πιο άνετα, απλά αρνήθηκε. Χώρια ότι μού είπε ότι δεν κάνει σεξ. Βρε ουστ από δω.

Επισκέπτης
Καλά τα λες σεβαστέ μου Nitro.

Και κάτι ακόμα. Με την κυρία αντάλλαξα πριν λίγο 2-3 pm. Στο αυτονόητο αίτημά μου να μού στείλει το τηλέφωνό της για να μιλήσουμε πιο άνετα, απλά αρνήθηκε. Χώρια ότι μού είπε ότι δεν κάνει σεξ. Βρε ουστ από δω.
με οποια ανταλλαξεις εσυ 2 3 πμ την κρινεις κιολας?

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
με οποια ανταλλαξεις εσυ 2 3 πμ την κρινεις κιολας?

Ναι, έχω την ικανότητα να διακρίνω πότε κάποιος με κοροϊδεύει και πότε μιλά σοβαρά. Εγώ φταίω που ασχολήθηκα μαζί σου και έχασα 1-2 λεπτά από τη ζωή μου πληκτρολογώντας τα pm που σού έστειλα και διαβάζοντας τις (ο Θεός να τις κάνει) απαντήσεις σου.

Επισκέπτης
Ναι, έχω την ικανότητα να διακρίνω πότε κάποιος με κοροϊδεύει και πότε μιλά σοβαρά. Εγώ φταίω που ασχολήθηκα μαζί σου και έχασα 1-2 λεπτά από τη ζωή μου πληκτρολογώντας τα pm που σού έστειλα και διαβάζοντας τις (ο Θεός να τις κάνει) απαντήσεις σου.
το ειπες και μονος σου ποσα πμ σου στειλα απο κει και περα δε λεω κατι αλλο.

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
το ειπες και μονος σου ποσα πμ σου στειλα απο κει και περα δε λεω κατι αλλο.

Απαξιώ να ασχοληθώ μαζί σου παραπέρα.

Σε παρακαλώ μην μού ξαναστείλεις pm και μην με ξαναενοχλήσεις με οποιονδήποτε τρόπο.

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
38
Πόντοι
16

καλά... μιλάμε για περίπτωση...

ενώ στην αρχή μου έστειλε 10 μηνύματα της πλάκας... αόριστα και μονολεκτικά, στο τέλος και ενώ την πίεσα για ραντεβού μου έγραψε αυτό...

*** τι ποια ειμαι ειμαι μια κοπελα κανονικη ουτε πολυ αδυνατη ουτε χοντρη.αυτα εχω να σου πω.απο κει και περα κανον ιζουμε απο κοντα δε ζητω κατι εξωφρενικο ***

δεν πάμε καλά μου φαίνεται...

Επισκέπτης
κοιτα το λες επειδη δεν εδωσα κινητο τι να κανουμε τωρα ετσι ειμαι δεν αλλαζει κατι με το να γραφεις .δε καταλαβα γιατι το κανεις

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
καλά... μιλάμε για περίπτωση...

ενώ στην αρχή μου έστειλε 10 μηνύματα της πλάκας... αόριστα και μονολεκτικά, στο τέλος και ενώ την πίεσα για ραντεβού μου έγραψε αυτό...

*** τι ποια ειμαι ειμαι μια κοπελα κανονικη ουτε πολυ αδυνατη ουτε χοντρη.αυτα εχω να σου πω.απο κει και περα κανον ιζουμε απο κοντα δε ζητω κατι εξωφρενικο ***

δεν πάμε καλά μου φαίνεται...

Σχεδόν μονολεκτικά και εντελώς αόριστα ήταν τα pm που έστειλε και σε μένα. Για καλή μου τύχη όμως, πήρα λιγότερα από 10. Φαίνεται ότι εσένα σε συμπάθησε περισσότερο από μένα  :2funny:

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
38
Πόντοι
16
Σχεδόν μονολεκτικά και εντελώς αόριστα ήταν τα pm που έστειλε και σε μένα. Για καλή μου τύχη όμως, πήρα λιγότερα από 10. Φαίνεται ότι εσένα σε συμπάθησε περισσότερο από μένα  :2funny:

μάλλον... είχα αυτή την ατυχία  :2funny:

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
38
Πόντοι
16
κοιτα το λες επειδη δεν εδωσα κινητο τι να κανουμε τωρα ετσι ειμαι δεν αλλαζει κατι με το να γραφεις .δε καταλαβα γιατι το κανεις

το γράφω για να μην χάνει το χρόνο του ο κόσμος...
αυτή που έχεις δεν είναι συμπεριφορά... με κορόιδεψες στεγνά... ανταλλάξαμε 10 μηνύματα χωρίς κανένα νόημα και στο τέλος μου λες ότι δεν δίνεις κινητό, δεν στέλνεις φωτό... ότι δωράκι θα μου πεις από κοντά... και άλλες τέτοιες  :jerking:

είναι δυνατόν να είσαι σοβαρός άνθρωπος εσύ? εγώ έχω του κόσμου της δουλειές... θα τρέχω να συναντήσω μια γυναίκα, χωρίς να έχουμε μιλήσει στο κινητό, χωρίς να έχω αριθμό, χωρίς να ξέρω εμφάνιση και χωρίς να ξέρω τι θα πληρώσω? είμαστε σοβαροί?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom