Σιγουρα ο καθενας εχει τα γουστα του και καποιες κοπελες ταιριαζουν καλυτερα με καποιυς απο εμας. Λοιπον απο τις προαναφερθεισες εχω να αναφερω: η Ναταλι στο παλιο Ζανοσπιτο κορυφαιο τσιμπουκι αλλα οχι για αλλες καταστασεις pse, για τα Κινεζακια το οτι υπομενουν καποια πραγματα οπως χυσιμο στη μαπα και μερικα σκαμπιλια - για τα οποια ομως σιγουρα δεν τρελαινονται - δεν θα ελεγα οτι τα κατατασει στη κατηγορια pse, περιεργως οταν δοκιμασα την Αλεξανδερα στη Φερρων ενω σαφως ειναι ανω του μετριου δεν μου εβγαλε το κατι παραπανω. Σιγουρα ομως θα ξαναδοκιμασω αφου το λενε οι εκλεκτοι συναδελφοι γιατι μπορει με τη πρωτη φορα να μη πηρα αυτο που ηθελα.
Τελος καλο ειναι να αναφερουμε κοριτσια εν ενεργεια και οχι αυτες που δεν υπαρχουν πια για να μην χασουμε τη μπαλλα. Με αυτη την εννοια απλα επιγραμματικα θα αναφερω μια απο τις κορυφαιες που περασαν, τη Ρουμανα Μονικα που ηταν περυσι στο παλιο Ζανοσπιτο και η οποια ειχε αρπαξει μεχρι και τα ουρα μου αφιλοκερδως γιατι το γουσταρε. Αν ξαναφανει το κοριτσι ας ειδοποιησει καποιος για να το παπαριασουμε στο κατουρο.
Τελος καλο ειναι να αναφερουμε κοριτσια εν ενεργεια και οχι αυτες που δεν υπαρχουν πια για να μην χασουμε τη μπαλλα. Με αυτη την εννοια απλα επιγραμματικα θα αναφερω μια απο τις κορυφαιες που περασαν, τη Ρουμανα Μονικα που ηταν περυσι στο παλιο Ζανοσπιτο και η οποια ειχε αρπαξει μεχρι και τα ουρα μου αφιλοκερδως γιατι το γουσταρε. Αν ξαναφανει το κοριτσι ας ειδοποιησει καποιος για να το παπαριασουμε στο κατουρο.