Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (5 μέλη και 31 επισκέπτες)

Akarnan

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
837
Πόντοι
96
ξέρουμε αν όλες κάνουν το ιδιο προγραμμα?
Ξέχασα! Είναι και μια Εύα μελαχρινή και πιο στρογγυλή από την Αλεξία.
Όλες τα ίδια κάνουν.

Στο Crystal έχουμε Νεφέλη Χριστιάνα και Στέλλα. Ωραία κορμιά αλλά υπηρεσίες και χώρος μέτριος.

Μυοχαλαρώνετε & ενημερώνετε.

Mulaomerovic

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
274
Πόντοι
21
Πέρασμα με Τόκιο πριν λίγες μέρες. Όντως είναι καβλιαρικο

Diavolakis26

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2021
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην ομάδα! Θα ηθελα
Τα φώτα σας! Αυτή στο crystal που ανεβάζουν με κορμάρα μελαχρινή που είχαν και στορυ ξέρουμε ποια είναι και αν αξίζει;

Diavolakis26

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2021
Like
2
Πόντοι
0
Και θα ήθελα παρακαλώ και γνώμη για luxury διότι σε προηγούμενα σχόλια δεν είδα καλά λόγια σε γενικές γραμμές αν γνωρίζει κανεις κάτι θα το εκτιμήσω

zakthes

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
476
Πόντοι
26
Καλησπέρα στην ομάδα! Θα ηθελα
Τα φώτα σας! Αυτή στο crystal που ανεβάζουν με κορμάρα μελαχρινή που είχαν και στορυ ξέρουμε ποια είναι και αν αξίζει;
Λογικά είναι η καινουρια η Στέλλα

MagMas

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2015
Like
154
Πόντοι
0
Η μελαχρινή στη φώτο πρέπει είναι η Στέλλα. Γενικά υπάρχει μία τάση να σε ξεπετάξουν και στο Crystal. Πριν από μερικές μέρες πήγα και δίπλα ήταν ένας συναγωνιστής που μπήκε μόλις 2' πριν από μένα και από ότι άκουσα περιμένοντας θα έκανε διπλό (με 2 κοπέλες) που κοστίζει 40 ευρώ αλλά +20 χ 2 για τιι δεύτερο μέρος δηλ 80 σύνολο. Για πότε μπήκε, για πότε βγήκε τι να σας πω. Ούτε 20-25min σύνολο. Τον ξεπέταξαν και ο ίδιος πέταξε 80 ευρώ. Ολοι μας δηλ πετάμε λεφτά εκεί. Γιατί ούτε το μασαζ αξίζει κάτι ιδιαίτερο, ούτε το μέρος (αθλιο μπάνιο), και στο δεύτερο μέρος πλην ελαχιστων εξαιρέσεων σε ξεπετάνε στο πιτς φυτιλι. Εγω πέρασα με Νεφέλη, η οποία κάποτε ήταν το στανταρακι για να περάσεις καλά αλλά πλέον είναι κι αυτή βιαστική και όλο μη και μη. Ακυρο και η Νεφέλη, πεταμένα λεφτά και μαλιστα σε μια εποχή που δύσκολα τα βγαζει καποιος τα χρήματα...

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Η μελαχρινή στη φώτο πρέπει είναι η Στέλλα. Γενικά υπάρχει μία τάση να σε ξεπετάξουν και στο Crystal. Πριν από μερικές μέρες πήγα και δίπλα ήταν ένας συναγωνιστής που μπήκε μόλις 2' πριν από μένα και από ότι άκουσα περιμένοντας θα έκανε διπλό (με 2 κοπέλες) που κοστίζει 40 ευρώ αλλά +20 χ 2 για τιι δεύτερο μέρος δηλ 80 σύνολο. Για πότε μπήκε, για πότε βγήκε τι να σας πω. Ούτε 20-25min σύνολο. Τον ξεπέταξαν και ο ίδιος πέταξε 80 ευρώ. Ολοι μας δηλ πετάμε λεφτά εκεί. Γιατί ούτε το μασαζ αξίζει κάτι ιδιαίτερο, ούτε το μέρος (αθλιο μπάνιο), και στο δεύτερο μέρος πλην ελαχιστων εξαιρέσεων σε ξεπετάνε στο πιτς φυτιλι. Εγω πέρασα με Νεφέλη, η οποία κάποτε ήταν το στανταρακι για να περάσεις καλά αλλά πλέον είναι κι αυτή βιαστική και όλο μη και μη. Ακυρο και η Νεφέλη, πεταμένα λεφτά και μαλιστα σε μια εποχή που δύσκολα τα βγαζει καποιος τα χρήματα...
Συμφωνώ σε όλα. Να φάει άκυρα και άντε στο καλό. Εμείς φταίμε που την κάναμε θεά.και αυτήν και όλες.

Τελευταία τροποποίηση:
  • Like
Αντιδράσεις: Tasos

Paleokostas3

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2020
Like
210
Πόντοι
20
Και θα ήθελα παρακαλώ και γνώμη για luxury διότι σε προηγούμενα σχόλια δεν είδα καλά λόγια σε γενικές γραμμές αν γνωρίζει κανεις κάτι θα το εκτιμήσω
Ε τι άλλο να σε πουν ρε φίλε...Αφού το λες και μόνος σου δεν βλέπεις καλά λόγια τι θέλεις άλλο να δεις?Το έχουν γράψει και άλλοι το έχω γράψει και εγώ για άλλη κοπέλα εκεί μέσα...Δεν αξίζει είναι ξεπετα δεν σέβονται τα 50 ευρώ που δίνεις...

jobay46715

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2021
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά είμαι νέος στο γκρουπ και γενικά στον χώρο.
Λόγο του ότι είμαι παντρεμένος δεν είχα την άνεση να δοκιμάσω πολλούς χώρους. Έψαξα για μασαζ θεσσαλονικη και βρηκα ένα στουντιο body free.

Λοιπόν, παίρνω τηλέφωνο και το σηκώνει ένας άντρας. Μου λέει πως εκείνη την μέρα (χθές δλδ) εργάζονται 3 κοπέλες και πως πρέπει να κλείσω ραντεβού για να πάω.

Βρήκα κάποιες απο τις κοπέλες στο site τους και είπα να δοκιμάσω. Ξαναπαίρνω λοιπόν τηλέφωνο και αφήνω ραντεβού.

Όταν έφτασα μου άνοιξαν την πόρτα 2 κοπέλες γεμάτες χαμόγελο (η άλλη λογικά εξυπηρετούσε), λέω οκ χαρούμενο κλίμα.

Επέλεξα μια κοπέλα και πέρασα μέσα. Επέλεξα την μελαχρινή (ξεχνάω το όνομα της, είναι μία με ένα στινγκ την εχουν και στο σιτε).

Μετά από λίγο μασάζ και αφού έχω πληρώσει κάτι extra, αρχίζει μια απίστευτη πίπα (όλο μέσα και φουλ σάλιο), πραγματικά τέτοια πίπα δεν μου έχουν ξανακάνει.

Δεν άντεξα πολυ και τελείωσα ως σαντριβάνι :P . Παρόλα αυτά η κοπέλα συνέχισε το μασαζ για μερικά λεπτα.

Θα με βοηθούσατε πάρα πολυ αν μπορεί κάποιοσ να φτιάξει μία λιστα με όλα τα μασαζαδικα που έχουν extra προγράμματα.

Εγγρ.
8 Δεκ 2019
Like
104
Πόντοι
1
Αυτό που λες για το μη και μη συμβαίνει, αλλα εξαρταται απο την κοπελα. Μου εχει τύχει και κοπέλα που μου είπε πιάσε ελεύθερα. Αλλά αυτο με τα μηκαι μη ειναι πολυ εκνευριστικο πραγματικά. Μια ελεγε οτι επιτρεπονται πιασιματα αλλα μονο πανω απο τα ρουχα. Και θεωρουσε οτι πρεπει να της ειμαι και υποχρεωμένος.

xr1sros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
16
Like
345
Πόντοι
291
Λόγο του ότι είμαι παντρεμένος δεν είχα την άνεση να δοκιμάσω πολλούς χώρους. Έψαξα για μασαζ θεσσαλονικη και βρηκα ένα στουντιο body free.

Λοιπόν, παίρνω τηλέφωνο και το σηκώνει ένας άντρας. Μου λέει πως εκείνη την μέρα (χθές δλδ) εργάζονται 3 κοπέλες και πως πρέπει να κλείσω ραντεβού για να πάω.

Βρήκα κάποιες απο τις κοπέλες στο site τους και είπα να δοκιμάσω. Ξαναπαίρνω λοιπόν τηλέφωνο και αφήνω ραντεβού.

Όταν έφτασα μου άνοιξαν την πόρτα 2 κοπέλες γεμάτες χαμόγελο (η άλλη λογικά εξυπηρετούσε), λέω οκ χαρούμενο κλίμα.

Επέλεξα μια κοπέλα και πέρασα μέσα. Επέλεξα την μελαχρινή (ξεχνάω το όνομα της, είναι μία με ένα στινγκ την εχουν και στο σιτε).

Μετά από λίγο μασάζ και αφού έχω πληρώσει κάτι extra, αρχίζει μια απίστευτη πίπα (όλο μέσα και φουλ σάλιο), πραγματικά τέτοια πίπα δεν μου έχουν ξανακάνει.

Δεν άντεξα πολυ και τελείωσα ως σαντριβάνι :P . Παρόλα αυτά η κοπέλα συνέχισε το μασαζ για μερικά λεπτα.

Θα με βοηθούσατε πάρα πολυ αν μπορεί κάποιοσ να φτιάξει μία λιστα με όλα τα μασαζαδικα που έχουν extra προγράμματα.
κάνε μια περιγραφή των κοριτσιών που είδες μέσα.
τι ηλικίες ήταν?

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266

Ποσα έδωσες παραπάνω?

Mixalis2021

Νέο Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Like
0
Πόντοι
0
Στην καλαμαριά έχει κάτι γριές που τρέχουν. Αν τις ψήσεις να σε δώσουν καμιά πίπα στα παρκάκια. Μέχρι εκεί. Κατά τα άλλα εσείς όλοι καλά στο σπίτι?
Ξεραΐλα bro. Μόνον εισαγώμενα μωρά από άλλους δήμους.
Δήμο Βλαδιβοστόκ δήμο Ζαγκρεμπ Τυφλίδας και όμορους
????????
πολυ ξεραιλα αδερφε , εχουμε λαληση ανατολικα , προς κεντρο το παρκινγκ ειναι θεμα

Χυσαμολοι

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2017
Like
1.441
Πόντοι
206

Να μας έλεγες και χαρακτηριστικά κοπέλας, κόστος διάρκεια κλπ καλά θα ήταν...

• Like
Αντιδράσεις: NIK A

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.676
Πόντοι
3.487
Σπάω το κεφάλι μου να τη θυμηθώ. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος? Κάτι μου λέει αλλά......

NIK A

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Like
520
Πόντοι
81
Σπάω το κεφάλι μου να τη θυμηθώ. Μπορεί να βοηθήσει κάποιος? Κάτι μου λέει αλλά......
Κάτι μου λέει ότι την έχω πετύχει στη Μαριάννα για ένα διάστημα παλιά πρέπει να έχει περάσει και από body αν είναι όντως αυτή τρελή παρτολα παρά την ηλικία τής

• Like
Αντιδράσεις: dbaba

ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Κριτικές
39
Like
15.343
Πόντοι
24.346
Είναι πάνω από 15 χρόνια στο κουρμπέτι η Ντέμη, ίσως και 20. Έκανε πέρασμα από αρκετά μαγαζιά της πόλης μας (και της Αθήνας). Στην Θεσσαλονίκη, σίγουρα πέρασε από Body Free (α ρε Νικόλα σημείο αναφοράς είσαι), και από Στράτο στην Αγγελάκη, μεταξύ 2011-2013. Επίσης ήταν και σε ένα διαμέρισμα με μία άλλη κοπέλα, Σοφία, Ελληνίδα, 30+ με ωραίο κορμί , μελαχρινή με ράστα μαλλί, σε μια κάθετο της Μαρτίου, στο ύψος του ΕΛΤΑ, πριν την Παπαναστασίου. Κι αν δεν με απατά η μνήμη μου, για λιγο καιρό ήταν μαζί με την Ντανιέλα την Ρουμάνα, σε ένα διαμέρισμα στην αρχή της Μαρτίου, λίγο πριν την Βασιλίσσης Όλγας. Όταν κατάλαβε ότι πλέον δεν περνάει η μπογιά της, γιατί έγινε σαν κεφτές με πόδια, άρχισε τις αρπαχτές στην περιφέρεια, κυρίως Λάρισα και Βόλο.

Τελευταία τροποποίηση:

Πάμε για άλλα

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Ιαν 2016
Κριτικές
36
Like
4.461
Πόντοι
2.846
περασμα απο εβιτα ειχε μονο την νινα.αξιολογο κοριτσακι κοντα στα 25 26.με καλο σερβις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom