Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 59 άτομα (7 μέλη και 52 επισκέπτες)

KAVALARIS THESSALONIKI

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
16
Like
6.697
Πόντοι
3.327
Με την Νατασα ειχα περασει παλια στην Βανα.Πολυ όμορφη κοπελα αλλα μέχρι εκει. Μασαζ ασχετο εκτονωση τυπική οσο για την ωρα αστα να πανε.Όντως δεν το αξιζει το πενηνταρικο.
Αντε γιατι πολυ την ιδαν τα μαλακισμενα εκει μεσα.Σε λιγες μερες θα ποσταρω μερικες φωτο απο τα κοριτσακια εκει να τους κοπει λιγο η μαγκια!!!Μαλακισμενα μονο 50ρικα ξερετ να παιρνετς και πουλατε κ πνευμα ε;Νιλ Ευοσμος 3!!!

thesp

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2018
Like
130
Πόντοι
1
Η Ιωάννα είναι γύρω στα 26 χρόνων Κόντουλα με ωραίο προσωπάκι και τελευταία έβαλε λίγα κιλάκια παραπάνω κανεί καλό μασάζ και σπέσιαλ εκτόνωση Η κορινα εκεί είναι απλά δουλεύει ΣΚ μαζί με την μαλακισμενη την ΡΙΑ που ζητάει ότι να ναι μέσα γιατί λέει έχει επενδύσει στο σώμα της !!!!το eve spa είναι στο 3 όροφο και δεν κάνουν τίποτα άλλο μόνο μασάζ από 2 χοντρές

jimgusto

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2017
Like
280
Πόντοι
21
Επειδή πριν είπατε για το Ρελαξ και την Ιωάννα. Ειναι μια ξανθιά τύπου μιλφ με μεγάλο βυζι; Γιατί μια φορα μια τέτοια μου έκανε καλό μασάζ, αλλα αρνήθηκε την εκτόνωση. Και κατι ακομα, για όσους ειναι πελάτες, η Κορινα σταμάτησε γιατί έχω καιρό να ακούσω οτι δουλεύει;

εκεινη η ξανθια τωρα δουλευει στο ελιτ  και η Κορινα ειναι εξαφανισμενη εδω και 2 εβδομαδες.Μαλλον σταματησε.

• Like
Αντιδράσεις: thesp
Εγγρ.
6 Νοε 2014
Like
12
Πόντοι
0
Από τιμές το relax είναι 50(30+20)?εκτόνωση κατόπιν συννενόησης γίνεται σε όλους?

Mulaomerovic

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
274
Πόντοι
21
περασμα προ ημερων απο νταμες.αναφωνησα μεσα μου "ωρε που παμε".μετριοτητα.περασμα με Βικυ,μελαχροινη 35αρα,οτι πιο υποφερτο πετυχα,ηταν να φυγω αλλα μου κανε λιγο Βινα Ασικη.ετσι κ ετσι

kolobaristas

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2017
Like
52
Πόντοι
0
περασμα προ ημερων απο νταμες.αναφωνησα μεσα μου "ωρε που παμε".μετριοτητα.περασμα με Βικυ,μελαχροινη 35αρα,οτι πιο υποφερτο πετυχα,ηταν να φυγω αλλα μου κανε λιγο Βινα Ασικη.ετσι κ ετσι
Οντως της μοιαζει, αδυνατη 1.70 με βυζαρες. Δε βιαζεται στο φουλ προγραμμα

old_horny_guy

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2018
Like
6
Πόντοι
0
Πήγα σε επαγγελματικό ραντεβού και δίπλα υπάρχει το MassageTimes στην Καλαμαριά, Εθνικής Αντιστάσεως. Μασάζ και σολάριουμ. Είδα μέσα κάποιες μουνάρες που έπεσαν τα σαγόνια. Υπαλλήλους αλλά και πελάτισσες. Μόνο η ιδιοκτήτρια (αν και πανύψηλο άλογο) δεν ήταν σε αντίστοιχο επίπεδο. Δεν πιστεύω να προσφέρονται υπήρεσίες αλλά δεν άντεξα να μην σας το αναφέρω. Βγήκαμε στο αίθρια για τσιγάρο και λίγο έλειψε να μου σηκωθεί κάγκελο με αυτές που έβλεπα.
Αν τυχόν ξέρει κάποιος ας μιλήσει. Θα προσπαθήσω να κλείσω ένα ραντεβού μόλις επιστρέψω στην πόλη από επαγγελματικό ταξίδι.

thesp

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2018
Like
130
Πόντοι
1
Έχω Πάει απλό μασάζ με πετσέτα τίποτα αλλο

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.171
Πόντοι
736
Λένε οτι πάντα πρέπει  να δίνεις δευτερη ευκαιρία σε ολους και σε όλα. Μπορεί να φταίει η κακή μερα, μπορεί να είσαι κακοδιάθετος, μπορεί να είναι ο ερμης ανάδρομος, αλλά οταν κατι είναι επαλαμβανόμενο τότε δεν ισχύουν τα παραπάνω και είναι πάγια αντιμετώπιση και τακτική.
Στο τέλος λοιπον της εργασιακής ημέρας μου ήθελα μια χαλάρωση σώματος και πνευματος και αποφάσισα περνώντας τυχαία απο εκεί, να παρω τηλέφωνο για ενα γρηγορο ραντεβου στο acqua spa,αδιαφορώντας για το ποια θα με παραλαβει.Παρούσες η Ξένια , η Ριτα και μια κρυμμένη και επιλέγοντας την Ριτα αυτό που εισέπραξα ηταν μετριο μασαζ, αγέλαστο πρόσωπο κρύα συμπεριφορά και αστεία αισθησιακά αγγίγματα για να τελειώσω ,στο κόστος των 50 ευρώ. Ισως δεν επρεπε να ξαναπάω, όπως ομως προείπα όλοι δικαιουνται δευτερη ευκαιρία, αλλά φευ!!!
Επειδή στην πολη πολλά πράγματα έχουν παρεξηγηθεί οσον αφορά της υπηρεσίες τετοιου είδους, θα κανω μια επισή,ανση προς όλους/ες.
Κορίτσια ειστε ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΕΣ και να χαμογελατε και να είστε ευχάριστες στον πελάτη και να αφήνετε τα προβλήματα σας στο σπιτι και να παρεχετε υπηρεσιες ανταξιες του τιμήματος.
Την άλλη φορα θα κάνω την αναγωγή, το τι υπηρεσίες και τι προιόντα αγοραζεις με 50 ευρω, τωρα βαριέμαι.
Καληνύχτα σας

jimgusto

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2017
Like
280
Πόντοι
21
Λένε οτι πάντα πρέπει  να δίνεις δευτερη ευκαιρία σε ολους και σε όλα. Μπορεί να φταίει η κακή μερα, μπορεί να είσαι κακοδιάθετος, μπορεί να είναι ο ερμης ανάδρομος, αλλά οταν κατι είναι επαλαμβανόμενο τότε δεν ισχύουν τα παραπάνω και είναι πάγια αντιμετώπιση και τακτική.
Στο τέλος λοιπον της εργασιακής ημέρας μου ήθελα μια χαλάρωση σώματος και πνευματος και αποφάσισα περνώντας τυχαία απο εκεί, να παρω τηλέφωνο για ενα γρηγορο ραντεβου στο acqua spa,αδιαφορώντας για το ποια θα με παραλαβει.Παρούσες η Ξένια , η Ριτα και μια κρυμμένη και επιλέγοντας την Ριτα αυτό που εισέπραξα ηταν μετριο μασαζ, αγέλαστο πρόσωπο κρύα συμπεριφορά και αστεία αισθησιακά αγγίγματα για να τελειώσω ,στο κόστος των 50 ευρώ. Ισως δεν επρεπε να ξαναπάω, όπως ομως προείπα όλοι δικαιουνται δευτερη ευκαιρία, αλλά φευ!!!
Επειδή στην πολη πολλά πράγματα έχουν παρεξηγηθεί οσον αφορά της υπηρεσίες τετοιου είδους, θα κανω μια επισή,ανση προς όλους/ες.
Κορίτσια ειστε ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΕΣ και να χαμογελατε και να είστε ευχάριστες στον πελάτη και να αφήνετε τα προβλήματα σας στο σπιτι και να παρεχετε υπηρεσιες ανταξιες του τιμήματος.
Την άλλη φορα θα κάνω την αναγωγή, το τι υπηρεσίες και τι προιόντα αγοραζεις με 50 ευρω, τωρα βαριέμαι.
Καληνύχτα σας

Συμφωνω απολυτως την εχω δοκιμασει και γω και δεν αξιζει τα 50 με τιποτα.Αν θα επαιρνες την Ξενια ια ξενερρωνες και παραπανω..

zakthes

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
476
Πόντοι
26

zakthes

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
476
Πόντοι
26

Διαγραμμένο μέλος 56929

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2008
Like
2.479
Πόντοι
456
Δεν ξερω γιατι δεν εμφανιζεται το μηνυμα. Έχει καποιος στοιχεια επικοινωνιας για :. Καποιος ειχε αναφερει πως βρεθηκε μαζι της αλλα μετα εξαφανιστηκε. Επισης εχει καποιος βρεθει με:

Την ίδια απορία είχα και εγώ. Κ κανείς δεν απάντησε...

Biseswar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2019
Κριτικές
4
Like
693
Πόντοι
361
Τα ίδια και τα ίδια για την Αλενα. Ειναι κοπέλα που κανει μασάζ και όσοι έχουν παει έχουν πει οτι δεν γίνεται περισσότερο. Όσο αφορά την αγγελία στο car η κοπέλα ειναι μια αδύνατη γλυκιά, λίγο κάτω απο τα 30, που κανει εξαιρετικό μασάζ ΜΕ ΠΕΤΣΕΤΑ. Στο εξηγεί και απο την αρχή. Παρόλα αυτά ειναι σε καλη τιμή για όποιον ενδιαφέρεται μονο για κανονικό μασάζ.

Geep9791

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2012
Κριτικές
10
Like
427
Πόντοι
291
Να γράψω και εγώ τις εμπειρίες μου στα μασατζίδικα, τον τελευταίο 2μήνο.Στην αρχή πήγα στο Venus Spa Λ.Κ.Κ 75. Δύο παρουσίες. Μία που είναι στην σελίδα τους στο FB και μία που δεν θυμάμαι το όνομα της και με αυτήν πέρασα. Κόστος 30€ Μασαζ+20€ Εκτόνωση+10€ Μπλούζα. Μικρό στήθος που αφήνει να πιάσεις αλλά μέχρι εκεί. Δεν θα ξαναπάω γιατί δεν μου άρεσε το μασάζ της. (Γούστα είναι αυτά).
Πήγα Dames Τσιμισκή που είχε 2 παρουσίες λόγο περασμένου της ώρας. Πέρασα με MILF Bίκη Ρωσίδα βυζαρού μελαχρινή. Καλό μασάζ, καλό σεξ, 80€. Θα ξαναπάω.
Πηγα Body Free. στου Νικόλα. Πέρασα με Σοφία. Μία Milf - Gilf με μικρό στήθος ξανθιά. Καλό μασάζ. Γλύψιμο όλο το σώμα. Με ξενερωνε με αυτά που έλεγε (τι ψάχνω τώρα!!!) Sex μέτριο. Δεν θα ξανάπάω.
Πήγα Relax Spa Εγνατίας 112. Αρκετές παρουσίες, ξεχώρισα μία κοκκινομάλλα πιτσιρικά και μία Κορίνα. Λόγο στήθους πήρα Κορίνα. Ενώ έκανε καλό τρίψιμο στην εκτόνωση άφηνε να χουφτώνεις αλλά δεν έβγαλε ρούχα. Έμεινα ικανοποιημένος αλλά θα ξαναπάω μάλλον για την κοκκινομάλλα την πιτσιρίκα. Ξέρει κανείς να μου πει πώς είναι μέσα στο δωμάτιο?

Biseswar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2019
Κριτικές
4
Like
693
Πόντοι
361
Να γράψω και εγώ τις εμπειρίες μου στα μασατζίδικα, τον τελευταίο 2μήνο.Στην αρχή πήγα στο Venus Spa Λ.Κ.Κ 75. Δύο παρουσίες. Μία που είναι στην σελίδα τους στο FB και μία που δεν θυμάμαι το όνομα της και με αυτήν πέρασα. Κόστος 30€ Μασαζ+20€ Εκτόνωση+10€ Μπλούζα. Μικρό στήθος που αφήνει να πιάσεις αλλά μέχρι εκεί. Δεν θα ξαναπάω γιατί δεν μου άρεσε το μασάζ της. (Γούστα είναι αυτά).
Πήγα Dames Τσιμισκή που είχε 2 παρουσίες λόγο περασμένου της ώρας. Πέρασα με MILF Bίκη Ρωσίδα βυζαρού μελαχρινή. Καλό μασάζ, καλό σεξ, 80€. Θα ξαναπάω.
Πηγα Body Free. στου Νικόλα. Πέρασα με Σοφία. Μία Milf - Gilf με μικρό στήθος ξανθιά. Καλό μασάζ. Γλύψιμο όλο το σώμα. Με ξενερωνε με αυτά που έλεγε (τι ψάχνω τώρα!!!) Sex μέτριο. Δεν θα ξανάπάω.
Πήγα Relax Spa Εγνατίας 112. Αρκετές παρουσίες, ξεχώρισα μία κοκκινομάλλα πιτσιρικά και μία Κορίνα. Λόγο στήθους πήρα Κορίνα. Ενώ έκανε καλό τρίψιμο στην εκτόνωση άφηνε να χουφτώνεις αλλά δεν έβγαλε ρούχα. Έμεινα ικανοποιημένος αλλά θα ξαναπάω μάλλον για την κοκκινομάλλα την πιτσιρίκα. Ξέρει κανείς να μου πει πώς είναι μέσα στο δωμάτιο?

Με την κοκκινομάλλα δεν έχω περάσει ποτε, αλλα θα ήθελα να την δοκιμάσω και εγω μια φορα στο μελλον. Με την Κορινα ποτε πέρασες φίλε γιατί εδω και δυο εβδομάδες νομίζω δεν δουλεύει...

jimgusto

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2017
Like
280
Πόντοι
21
Με την κοκκινομάλλα δεν έχω περάσει ποτε, αλλα θα ήθελα να την δοκιμάσω και εγω μια φορα στο μελλον. Με την Κορινα ποτε πέρασες φίλε γιατί εδω και δυο εβδομάδες νομίζω δεν δουλεύει...

σημερα δουλευει

jimgusto

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2017
Like
280
Πόντοι
21

η κοκκινομαλλα ειναι η Ιωαννα πρωην Σοφια μασαζ κανει πολυ καλο και εκτονωση καλη επισης

Geep9791

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2012
Κριτικές
10
Like
427
Πόντοι
291
Πέρασα χθές!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom