Kauliaris27
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2014
- Like
- 70
- Πόντοι
- 1
Γιατι την πυροβολησε ο Σαββιδης?οχι φιλε η Μαρια η παοκτσου δεν δουλευει
Γιατι την πυροβολησε ο Σαββιδης?οχι φιλε η Μαρια η παοκτσου δεν δουλευει
1 έχει καιρό πού έκλεισε κ δε σηκώνει τα τηλΓεια σας παιδια, εχω 2 ερωτησεις:
Η μαρια η παοκτσου δουλευει ακομα? Ναι ναι δωστε μου τα φωτα σας για να τι βρω..
Εψαξα παρα πολλες σελιδες κ σαιτ κτλ, ανατολικα περα απο αυτα στη καραμανλη/ολγας υπαρχει αλλο μασαζιτδικο/χωρος κοπελας; πχ τουμπα?
Ευχαριστω
η αμαριλις ειναι ευθεια απο εκει προς τα κει που βγαινουμε περιφερειακο σε ενα στενο εκει πανω1 έχει καιρό πού έκλεισε κ δε σηκώνει τα τηλ
2 για να πετάγεσαι με τις πυτζάμες κ τις παντόφλες
Απ ότι ξέρω η αμαρυλλίς είναι κάπου στο γήπεδο του παοκ
Η αφροδίτη από Μαριάννα τι λέει; εμφανισιακά μου φάνηκε πολύ καλή.
1 έχει καιρό πού έκλεισε κ δε σηκώνει τα τηλ
2 για να πετάγεσαι με τις πυτζάμες κ τις παντόφλες
Απ ότι ξέρω η αμαρυλλίς είναι κάπου στο γήπεδο του παοκ
Φιλε μου η καθε κοπελα θελει τον τροπο της.Αν της φερεσαι ευγενικα και με σεβασμο η σταση της ειναι πολυ διαφορετικη.Παντος μαζι μου ειναι πολυ ζεστη και γατουλα και κανω τα ιδια πραγματα που εκανα μαζι της και οταν δουλευε στην Μαγκυ με την διαφορα οτι εδω πληρονω 10 ευρο λιγοτερο για το ιδιο προγραμα.Για μενα και η Ηρω και η Δεσποινα ειναι το ιδιο καλες και τιμούν τα λεφτα που περνουν.Δεν συμφωνω φιλε η Ηρω πρωην Αντζυ απο καραμανλη 60 ειναι ξινη και απομακρη και δεν αφηνει να της βαζεις δαχτυλο στο προγγραμμα των 60ε..ασε που κανει και στοματικο με προφυλαξη..οχι μονο αυτη δηλαδη ολες..κοροιδια θα ελεγα..
μμμ αδελφε ψηθηκα για καλυψω συντομα θα γινει δοκιμη
Βασ ολγας?
[/quo Το Νταμες ειναι Τσιμισκη 70
Το Νταμες ειναι Τσιμισκη 70Πιαδια το Νταμες ειναι ολγας?
προς το παρων πουθεναΚαλησπερα! Η Δεσποινα απο Μακη Βουλγαρη, γνωριζετε που δουλευει πλεον;;;
σταματησε εδω κ πολυ καιροΗ Ειρήνη της Μαριάννας που βρίσκεται?
1 ειναι πλεον μονο στη τσιμισκη!Μια διευκρινιση παιδια,γιατι ψαχνωμαι εδω σε αυτα που λετε και μπερδευτικα, Νταμες που λετε οτι ειναι Τσιμισκη εννοειται οτι μεταφερθηκε απο ολγας που ηταν πισω απο τα inspot ή προκειται για 2 μασατζιδικα με ιδιο ονομα ?
Να ακους αυτα που λεει ο Χυσεας γιατι ειναι πολυ παλιος στον χωρο και ξερει πολλα.Δεν συμφωνω φιλε η Ηρω πρωην Αντζυ απο καραμανλη 60 ειναι ξινη και απομακρη και δεν αφηνει να της βαζεις δαχτυλο στο προγγραμμα των 60ε..ασε που κανει και στοματικο με προφυλαξη..οχι μονο αυτη δηλαδη ολες..κοροιδια θα ελεγα..
Φιλε ξεκινα με το Νταμες στην Τσιμισκη 70 που ειναι και free και που εχει δυο κοπελες που κανουν φραπε και πιπα και αλλες δυο που κανουν και φουλ προγραμμαΚαλησπέρα παιδιά καινούριος στο club...Θέλω γνώμες για το που να πάω για μασαζακι που να παιχτεί και πιπουλα και γαμησακι άμα λάχει...είχα πάρε δώσε πριν χρόνια με μπουρδέλοκαταστασεις αλλά είπα να ψαχτω με μασατζιδικα...25αρης εδώ πολύ εμφανησιμος
Ναι είναι free αλλα έχει μόλις μια εκτόνωση και είναι 45 λεπτά. Για μένα δεν αξίζει...Φιλε ξεκινα με το Νταμες στην Τσιμισκη 70 που ειναι και free και που εχει δυο κοπελες που κανουν φραπε και πιπα και αλλες δυο που κανουν και φουλ προγραμμα
40 eυρο φραπες 60 πιπα και 70 φουλΞέρουμε τιμές;