giorgos vazelos8
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2016
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Χρόνια πολλά σε όλους
ναι ρε γμτ χαθηκαμε πρεπει να κανουμε καμια μαζωξηΒρε κουτσομπολα,θα παμε για κανενα μπυροσωληνα?
καμια φορα παιζουν καλυτερες περιπτωσεις σε επαρχιαΓια εμάς που δεν είμαστε από Θεσσαλονίκη οποιαδήποτε πληροφορία για κανα καλό μαγαζί..... Θα σας ήμουν ευγνώμων
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους...το link της Τζένης κάποιος ή το τηλέφωνο της σε p.m.....
Χριστίνα... Ωραία (σχετικά) φατσούλα, μεγάλος κώλος, πράσινα μάτια, 80 ευρώ η 1 ώρα, 2 φορές , anal συμπεριλαμβανομένου. Είχε κόλλημα με τον Eros Ramazzoti και έπαιζε καθόλη τη διάρκεια της συνεύρεσης (κάθε φορά). Κρέμασε την φανέλα....Μου ήρθε μία φλασιά , προς παλαιότερους και γνώστες , θυμόσαστε μία αρκετά εμφανίσιμη κορασίδα ξανθιά , που είχε χώρο στην στροφή του περιφερειακού της Πυλαίας , απέναντι από ένα πολύ γνωστό φούρνο , σε μία διόροφη μεζονέτα , αρκετά καλό , τι να απέγινε άραγε...
που είσαι εσύ ρε , καλή χρονιά , χρόνια πολλά και καλώς τα δέχτηκες...Χριστίνα... 80 ευρώ η 1 ώρα , anal συμπεριλαμβανομένου. Είχε κόλλημα με τον Eros Ramazzoti και έπαιζε καθόλη τη διάρκεια της συνεύρεσης (κάθε φορά). Κρέμασε την φανέλα....
Ήξερα πάντως και έγραψα , σίγουρα την κρέμασε την φανέλα;Χριστίνα... 80 ευρώ η 1 ώρα , anal συμπεριλαμβανομένου. Είχε κόλλημα με τον Eros Ramazzoti και έπαιζε καθόλη τη διάρκεια της συνεύρεσης (κάθε φορά). Κρέμασε την φανέλα....
Καλή χρονιά να έχουμε αγόρι μου. Θα βγούμε κάποια από αυτές τις μέρες να τα πούμε.που είσαι εσύ ρε , καλή χρονιά , χρόνια πολλά και καλώς τα δέχτηκες...
Ναι.Ήξερα πάντως και έγραψα , σίγουρα την κρέμασε την φανέλα;
Κανόνισε να τα πούμε τώρα που μπορείς , γιατί μετά "δύσκολα σε κόβω"...Καλή χρονιά να έχουμε αγόρι μου. Θα βγούμε κάποια από αυτές τις μέρες να τα πούμε.
;) ;) ;)Κανόνισε να τα πούμε τώρα που μπορείς , γιατί μετά "δύσκολα σε κόβω"...
Χριστίνα... Ωραία (σχετικά) φατσούλα, μεγάλος κώλος, πράσινα μάτια, 80 ευρώ η 1 ώρα, 2 φορές , anal συμπεριλαμβανομένου. Είχε κόλλημα με τον Eros Ramazzoti και έπαιζε καθόλη τη διάρκεια της συνεύρεσης (κάθε φορά). Κρέμασε την φανέλα....