Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

spartans

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Έχω πάει αρκετές φορές Γερμανία Μόναχο Βερολίνο ντισελντορφ τα μαγαζιά εκεί δεν υπάρχουν είναι απίστευτα!!τουλαχιστον σ αυτά που πήγα ήταν μαγεία!!αλλα υπάρχουν Κ κάποια που είναι χάλια πρέπει να ξέρεις που θα πας

Φιλος δεν ,μου δινεις ινφο για Ντυζελντορφ ειναι να παω σε 10 μερες..ινμποξ σε παρακαλω

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.679
Πόντοι
38.177
Νεες εγγραφες βλεπω  :grin: :grin: :grin:

Μπραβο παλικαρια...

:police: :police: :police: :police: :police:

napoleonV1

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Κριτικές
69
Like
8.010
Πόντοι
24.436
Πέρασα από Eve spa εγνατιας αλλά τζίφος πετσέτα έφαγα και για να ξεκαυλώσω πηγα στη Μάγκυ και πήρα Έλλη.... :pipa2: :pipa2: :pipa2:

FILOXENOUMENOS

Μέγας
Εγγρ.
10 Αυγ 2006
Κριτικές
40
Like
1.190
Πόντοι
4.387
σε ολα μεσα επεσες φιλοξενουμενε!!με..ξεβρακωσες!! ενταξει, αν της δωσεις 80-100 γιουρια οι πιο πολλες θα σου κανουν τεμεναδες...αλλα ειναι και η χημεια οπως λες..σε αυτο συμφωνουμε.
Αστειουλη με το 1,5 στημένο μήνυμα ξαναβαλε το βρακι σου.
Η κοπελα παίρνει 80 για φοβερο μασάζ και σεξ για μια ωρα.
Εγώ έδωσα 100 για 2,5 .

Οτι κι αν πεις εσύ δε με αγγίζει
Ανύπαρκτος εισαι

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
φιλοξενουμενε μπορεις να μου στειλεις το τηλ σε πμ επειδη στην αγγελια της δεν το βγαζει

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
5.985
Πόντοι
1.056

Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για ένα μασατζίδικο στα λαδάδικα το οποίο όμως απευθύνεται σε πολύ κλειστό κύκλο ατόμων.
Έχει κάποιος συναγωνιστής προσωπική (είτε δια ζώσης είτε από ακούσματα) εμπειρία.
Ευχαριστώ

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16
Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για ένα μασατζίδικο στα λαδάδικα το οποίο όμως απευθύνεται σε πολύ κλειστό κύκλο ατόμων.
Έχει κάποιος συναγωνιστής προσωπική (είτε δια ζώσης είτε από ακούσματα) εμπειρία.
Ευχαριστώ

ότι άκουσες ... άκουσες. Μέχρι εκεί  :cool2:
Πάμε στα άλλα τα γνωστά ...

Puddin

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2016
Like
10
Πόντοι
1
Οποιος ξερει κοπελες που δεχονται 2 πελατες μαζι ας στειλει εδω η σε μηνυμα πληροφοριες και τροπο επικοινωνιας! οχι απαραιτητα για παρτουζα, για 2πλο τσιμπουκι και τετοια ας πουμε, δεν λεμε οχι και σε παρουζα ομως χεχε  ;)

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.679
Πόντοι
38.177
Ευχαριστώ

Ναι,ειναι πολυ καλο!!!

ΙΕΡΙΑ-ΡΟΖΑ

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2016
Κριτικές
4
Like
72
Πόντοι
1
Καλημέρα σας κύριοι συναθλητάς ,
μιας και μας πιάσαν οι πρωινές αϋπνίες είπα και γω να χαλαρώσω και να στείλω στον διψασμένο κόσμο ενημέρωση.
Επίσκεψη στην Μαριάννα , παρουσίες Αλεξάνδρα μιλφ , Ρένα και δύο καινούργιες Ελληνίδες μου διαφεύγουν τα ονόματα βέβαια .Νομίζω η Ρένια και  η Αλεξάνδρα ειναι πλέον γνωστές άρα δεν θα χρειαστούν περισσότερες περιγραφές και έχουμε τις δύο Ελληνίδες , η μία ξανθιά λεπτή , μέτριο ανάστημα και γενικώς μου έβγαζε κάτι μέτριο και η άλλη κοντό νομίζω κόκκινο μαλάκι , ψιλή με πιασίματα και αρκετό στήθος ,αλλά και αυτή μου έβγαζε κάτι ξινό ,τώρα ηλικίες δεν ρώτησα αλλά παίζουν μεταξύ 28 και 30.
Είπα να παίξω στο στανταράκι μου πλέον Ρένα , κλασσικά περάσαμε όμορφα και φύγαμε ευχαριστημένοι.
Απλά νομίζω ότι θα πρέπει να ανέβει λίγο το επίπεδο , η προσωπική μου πάντα άποψη είναι ότι δεν έχει πλέον τόσο όμορφες κορασίδες και χρειάζεται προσοχή , διότι χάνονται εύκολα τα κεκτημένα
Όπως καταλάβατε πλέον έχοντας στον νου σας παλαιότερες μου αναφορές , δύσκολα επιστρέφω έχοντας περάσει απλά απο ένα μόνο ελαιοτριβείο .Από την μία ήμουν λίγο κουρασμένος , από την άλλη όμως είχε κρύο και ο καιρός ήταν ιδανικός για τρίο ( ούπς λανθάνουσα γλώσσα ήθελα να πω δύο) και τελικά είπα να περάσω από Έλενα εντελβάις, τρεις Ελληνίδες η Σοφία , η Δώρα νομίζω ήταν η δεύτερη και την Τρίτη δεν την θυμάμαι , δεν επέλεξα κάποια και έφυγα .
Κάτι μέσα μου δεν με άφηνε να τα παρατήσω και είπα να δω και τι παίζει στην Νίκη , παρουσίες τρεις Άννα κλασσικά , μια καινούργια απο Αθήνα νομίζω Αλεξάνδρα και μία κοκκινομάλλα που είχα πάρει την τελευταία φορά , όλες με Ελληνική γαλάζια σφραγίδα.Δεν μπορούσα να φύγω έτσι και τελικά επέλεξα την καινούργια την ξανθιά μιλφ , δεν μπορώ να πω ότι έμεινα και πολυ ευχαριστημένος , ήταν γενικώς αρκετά διεκπεραιωτική και απ' ότι έμαθα την έστειλε πίσω χωρίς δεύτερη κουβέντα.
Αυτά συναθλητάς , ήταν αρκετά όμορφη μέρα και νομίζω αναπολώντας τα παραπάνω ,θα με βοηθήσει να κοιμηθώ γαλήνια........ :sleeping: :sleeping:

LOYTSAKIS55

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2016
Like
0
Πόντοι
0
μιας και μας πιάσαν οι πρωινές αϋπνίες είπα και γω να χαλαρώσω και να στείλω στον διψασμένο κόσμο ενημέρωση.
Επίσκεψη στην Μαριάννα , παρουσίες Αλεξάνδρα μιλφ , Ρένα και δύο καινούργιες Ελληνίδες μου διαφεύγουν τα ονόματα βέβαια .Νομίζω η Ρένια και  η Αλεξάνδρα ειναι πλέον γνωστές άρα δεν θα χρειαστούν περισσότερες περιγραφές και έχουμε τις δύο Ελληνίδες , η μία ξανθιά λεπτή , μέτριο ανάστημα και γενικώς μου έβγαζε κάτι μέτριο και η άλλη κοντό νομίζω κόκκινο μαλάκι , ψιλή με πιασίματα και αρκετό στήθος ,αλλά και αυτή μου έβγαζε κάτι ξινό ,τώρα ηλικίες δεν ρώτησα αλλά παίζουν μεταξύ 28 και 30.
Είπα να παίξω στο στανταράκι μου πλέον Ρένα , κλασσικά περάσαμε όμορφα και φύγαμε ευχαριστημένοι.
Απλά νομίζω ότι θα πρέπει να ανέβει λίγο το επίπεδο , η προσωπική μου πάντα άποψη είναι ότι δεν έχει πλέον τόσο όμορφες κορασίδες και χρειάζεται προσοχή , διότι χάνονται εύκολα τα κεκτημένα
Όπως καταλάβατε πλέον έχοντας στον νου σας παλαιότερες μου αναφορές , δύσκολα επιστρέφω έχοντας περάσει απλά απο ένα μόνο ελαιοτριβείο .Από την μία ήμουν λίγο κουρασμένος , από την άλλη όμως είχε κρύο και ο καιρός ήταν ιδανικός για τρίο ( ούπς λανθάνουσα γλώσσα ήθελα να πω δύο) και τελικά είπα να περάσω από Έλενα εντελβάις, τρεις Ελληνίδες η Σοφία , η Δώρα νομίζω ήταν η δεύτερη και την Τρίτη δεν την θυμάμαι , δεν επέλεξα κάποια και έφυγα .
Κάτι μέσα μου δεν με άφηνε να τα παρατήσω και είπα να δω και τι παίζει στην Νίκη , παρουσίες τρεις Άννα κλασσικά , μια καινούργια απο Αθήνα νομίζω Αλεξάνδρα και μία κοκκινομάλλα που είχα πάρει την τελευταία φορά , όλες με Ελληνική γαλάζια σφραγίδα.Δεν μπορούσα να φύγω έτσι και τελικά επέλεξα την καινούργια την ξανθιά μιλφ , δεν μπορώ να πω ότι έμεινα και πολυ ευχαριστημένος , ήταν γενικώς αρκετά διεκπεραιωτική και απ' ότι έμαθα την έστειλε πίσω χωρίς δεύτερη κουβέντα.
Αυτά συναθλητάς , ήταν αρκετά όμορφη μέρα και νομίζω αναπολώντας τα παραπάνω ,θα με βοηθήσει να κοιμηθώ γαλήνια........ :sleeping: :sleeping:

καλημέρα apostolara που βρισκονται μαριανα και εντελβαις?αξιζουν?

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.045
Πόντοι
2.356
1 Σοφια κ Κατερινα

2 Ελενα edelweiss ???  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom