Τιποτα απολυτως. Τουλαχιστον αν εισαι αγνωστος. Πηγα προ 10ημερου και παρολο που ο χωρος φωναζει, δεν εγινε τιποτα. και το μασαζ μαπα απλα χαιδευεΕυχαριστώ πολυ συναγωνιστή, ειμαι φαν της βραζιλιάνικης κωλαρας οποτε η κορασίδα μπήκε στη λιστα . Στο euh spa που ειναι εγνατιας 112 ξέρει κανεις αν παίζει τπτ;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 66K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)
Λοιπόν λοιπόν , καλησπέρα σας κύριοι συναθλητές ,
Μετά από το θεματάκι που προέκυψε είπα και εγώ να δοκιμάσω την συγκεκριμένη Κυρία Τζένη.
Η συνάντηση έγινε στον χώρο της ή για να είμαι πιο συγκεκριμένος στον χώρο της Αλεξίας στην Τούμπα , μιας και η Κυρία εδρεύει στην Αθήνα όπως μου είπε.
Δεν εχω λόγο να αμφισβητίσω την εμπειρία σου. Είμαι σίγουρος οτι περιγράφεις 100% την εμπειρία σου. Το μόνο που εχω να σχολιάσω είναι οτι παραξενεύομε από τις αρνητικές αναφορές καθώς στην Αθήνα παρότι υπάρχει πολύ μεγάλη επιλογή η συγκεκριμένη έχει μια πολύ καλή πορεία με πολύ καλές εντυπώσεις και γενικά λειτουργεί με σοβαρότητα και σεβασμό στον πελάτη. Κρίμα που δεν δούλεψε καλά η φάση για εσένα. Μένει να διαπιστώσουμε αν πρόκειται για εξαίρεση ή για νέα κατάσταση πραγμάτων.
Φιλικά
AIRONAUT
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2015
- Like
- 156
- Πόντοι
- 0
αγαπητέ φίλε μου αποστολάρα όπως ανέφερες εσύ και εγώ πιο παλιά είμαστε εδώ για ένα σκοπό για να περνάμε καλά και να ευχαριστιόμαστε στο μέγιστο είμαστε εδώ για να ανταλλάζουμε απόψεις σε ποια μέρη πήγαμε και σε ποιες κορασίδες πήγαμε που περάσαμε καλά και που δεν περάσαμε καλά για αυτό κάνουμε και τις κριτικές μας πάντα προς όφελος των συναθλητών μας πρώτα για να γουστάρουμε και 2 και για την τσέπη μας αfou ανταλλάζουμε τις απόψεις μας ή αγαπητοί συνάδελφοι μας ανάλογα τα γούστα που έχουν τα ζυγίζουnε και ανάλογα πράττουnε για αυτό θα παρακαλούσα τους συναθλητές μου εδώ πέρα μέσα να γράφουμε όλες τις εμπειρίες τους οι καιροί είναι δύσκολοι δεν έχουμε λεφτά για πέταμα και όπως λέω πάντα Να υγιαίνουμε και να μασαζοχαλαρώνουμε αδέλφιαΛοιπόν λοιπόν , καλησπέρα σας κύριοι συναθλητές ,
Μετά από το θεματάκι που προέκυψε είπα και εγώ να δοκιμάσω την συγκεκριμένη Κυρία Τζένη.
Η συνάντηση έγινε στον χώρο της ή για να είμαι πιο συγκεκριμένος στον χώρο της Αλεξίας στην Τούμπα , μιας και η Κυρία εδρεύει στην Αθήνα όπως μου είπε.
Όπως ακριβώς προανέφερε ο συναθλητής "αιροναουτ" και σε μένα η κορασίδα κατά την διάρκεια της τηλ. επικοινωνίας που είχα μαζί της ,μου ανέφερε μόνο για πρόγραμμα των 50.
Βρεθήκαμε στο χώρο της , πραγματικά και σε αυτό ειναι ακριβής ο συναθλητής , μία εμφανίσιμη Κυρία από τον Άγιο Δομίνικο , με εντυπωσιακό μπούστο και μπααμπάτσικη πίσω πλευρά και συμφωνώ ακόμα και στην γενικότερη πρόστυχη εμφάνιση και πρόσωπο.
Τα θετικά όμως ήταν μέχρι εδώ , ξαφνικά και εμένα μου εμφανίζει , εκτός από το πρόγραμμα των 50 που είναι μόνο επαφή ,το πρόγραμμα της μίας ώρας στα 70 και μάλιστα μου είπε χαρακτηριστικά , ότι το μασάζ που κάνει είναι επαγγελματικό και μόνο αυτό διαρκεί 35-40 λεπτά και μετά προχωράμε στο επόμενο στάδιο του ολοκληρωμένου προγράμματος συνολικής διάρκειας μίας ώρας χωρίς άγχος .Εδώ απλά να προσθέσω εάν όλα τα πρόγραμμα που κάνει , είναι συνολικής διάρκειας 45 λεπτών (όπως έγραψε στον συναθλητή)και το μασάζ της διαρκεί μόνο 35-40 λεπτά , το υπόλοιπο πρόγραμμα θα είναι ή η απόλυτη ξεπέτα των 5-10 λεπτών ή ότι μάλλον τα λέει όπως θέλει .
Τέλος πάντων επειδή είναι γνωστή η αδυναμία μου στο καλό και επαγγελματικό μασάζ , είπα να πάρω το πρόγραμμα των 70.
Άντε θα το εκφράσω με όσο γίνεται μεγαλύτερη επιείκεια , μασάζ πολύ μέτριο και δυστυχώς καμία σχέση με αυτό που διαφήμιζε ως "επαγγελματικό" , ούτε στην ποιότητα αλλά ούτε στην διάρκεια , σε πολλά μάλιστα ελαιοτριβεία μου έχουν προσφέρει πολυ καλύτερο μασάζ . Στα του "κυρίους πιάτου" διεκπεραιωτική , πραγματικά ένιωθες ότι το έκανε απο αγγαρεία , θέλεις η πίπα , θέλεις το ισπανικό , θέλεις το πισωκολιτό και το χειρότερο ήταν ότι σου μετέφερε ένα άγχος για να τελειώσεις
Τέλος συναθλητή αιροναουτ μη μασάς , πολύ καλά έκανες και έγραψες την κριτική σου , γι ' αυτό ακριβώς όπως πολυ σωστά έγραψες υπάρχει αυτός ο χώρος , το έγραψα και εγώ αρκετές φορές και θα το ξανά γράψω , το φόρουμ ονομάζεται "μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη" και όχι μασατζίδικο του τάδε ή της τάδε , εδώ εκφράζουμε της απόψεις μας για όλα τα ελαιοτριβεία και τα θετικά αλλά και τα αρνητικά του κάθε μαγαζιού και κάθε κορασίδας και φυσικά εάν όλοι μας συμμετάσχουμε ενεργά, πρώτα απ' όλα θα υπάρχει ενημέρωση και ίσως μπορέσουμε να μειώσουμε τα κακώς κείμενα και να αυξηθεί η ποιότητα των υπηρεσιών.
Ένα υστερόγραφο , δεν θα ήθελα να μπω σε αντιπαράθεση με την κορασίδα , μπορεί να ανοίξει δίκη της υποκατηγορία και να είναι "η κύρια πηγή έμπνευσης"
ΙΕΡΙΑ-ΡΟΖΑ
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 72
- Πόντοι
- 1
Όπως έγραψα και στον σχολιασμό μου δεν θα ήθελα να μπω σε αντιπαράθεση , πόσο μάλιστα οταν κάτι δεν αξίζει να ασχοληθώ παραπάνω(είναι καθαρά προσωπική μου άποψη) .Δεν εχω λόγο να αμφισβητίσω την εμπειρία σου. Είμαι σίγουρος οτι περιγράφεις 100% την εμπειρία σου. Το μόνο που εχω να σχολιάσω είναι οτι παραξενεύομε από τις αρνητικές αναφορές καθώς στην Αθήνα παρότι υπάρχει πολύ μεγάλη επιλογή η συγκεκριμένη έχει μια πολύ καλή πορεία με πολύ καλές εντυπώσεις και γενικά λειτουργεί με σοβαρότητα και σεβασμό στον πελάτη. Κρίμα που δεν δούλεψε καλά η φάση για εσένα. Μένει να διαπιστώσουμε αν πρόκειται για εξαίρεση ή για νέα κατάσταση πραγμάτων.
Φιλικά
Δεν θα έμπαινα να σχολιάσω για το τι συμβαίνει κάτω, απλά θα σου πω επειδή μου αρέσει και επισκέπτομαι τας Αθήνας δύσκολα κάποια κορασίδα αφήνει τον κόσμο της για να έρθει στο χωριό μας (συγνώμη για το χωριό αλλά και αυτό αποτελεί άποψή μου και το εχω ξανά γράψει ) , πόσο μάλιστα όπως έγραψες οτι έχει μια πολυ καλή πορεία, αλλά μπορείς να έχεις και εσύ προσωπική εμπειρία και να την γράψεις.
Απλά θα γράψω μόνο αυτό ( παρόλου που δεν ήθελα να μπω σε αντιπαράθεση ) , η σοβαρότητα και ο σεβασμός φαίνεται πρώτα απ' όλα , απ' το ξεκάθαρο των υπηρεσιών , δεν μπορεί άλλα να σου λέει στο τηλ. ,άλλα απο κοντά και άλλα να κανει στο πρόγραμμα και στην πορεία να λέει τους συναθλητάς και εμένα ,οτι εγω δεν έκανα ποτέ αυτό το πρόγραμμα , γιατί βλέποντας την κατάσταση στο "χωριό" μας μπορεί να θέλει να ανεβάσει τις υπηρεσίες και λέω εγώ μήπως τελικά γι' αυτό έφυγε απο τας Αθήνας(και τα δύο αποτελούν δικές μου υποθέσεις ) . "Τέλος δεν περιγράφω άλλο"
ΙΕΡΙΑ-ΡΟΖΑ
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 72
- Πόντοι
- 1
Έτσι ακριβώς " ζήτω η μας"αγαπητέ φίλε μου αποστολάρα όπως ανέφερες εσύ και εγώ πιο παλιά είμαστε εδώ για ένα σκοπό για να περνάμε καλά και να ευχαριστιόμαστε στο μέγιστο είμαστε εδώ για να ανταλλάζουμε απόψεις σε ποια μέρη πήγαμε και σε ποιες κορασίδες πήγαμε που περάσαμε καλά και που δεν περάσαμε καλά για αυτό κάνουμε και τις κριτικές μας πάντα προς όφελος των συναθλητών μας πρώτα για να γουστάρουμε και 2 και για την τσέπη μας αfou ανταλλάζουμε τις απόψεις μας ή αγαπητοί συνάδελφοι μας ανάλογα τα γούστα που έχουν τα ζυγίζουnε και ανάλογα πράττουnε για αυτό θα παρακαλούσα τους συναθλητές μου εδώ πέρα μέσα να γράφουμε όλες τις εμπειρίες τους οι καιροί είναι δύσκολοι δεν έχουμε λεφτά για πέταμα και όπως λέω πάντα Να υγιαίνουμε και να μασαζοχαλαρώνουμε αδέλφια
ΙΕΡΙΑ-ΡΟΖΑ
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 72
- Πόντοι
- 1
Έτσι ακριβώς " ζήτω η μας"
ΙΕΡΙΑ-ΡΟΖΑ
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 72
- Πόντοι
- 1
Στείλε εάν θέλεις το τηλ. σε πμ και θα ανεβάσω άμεσα κριτικήΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ,27 ΕΤΩΝ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ Κ ΣΕΞΥ.180 ΥΨΟΣ ΞΑΝΘΙΑ 65 ΚΙΛΑ .ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΥΣ Κ ΑΝΧΟΣ .ΟΧΙ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΩΣ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ 6......
ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ Μ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ;
Όπως έγραψα και στον σχολιασμό μου δεν θα ήθελα να μπω σε αντιπαράθεση , πόσο μάλιστα οταν κάτι δεν αξίζει να ασχοληθώ παραπάνω(είναι καθαρά προσωπική μου άποψη) .
Δεν θα έμπαινα να σχολιάσω για το τι συμβαίνει κάτω, απλά θα σου πω επειδή μου αρέσει και επισκέπτομαι τας Αθήνας δύσκολα κάποια κορασίδα αφήνει τον κόσμο της για να έρθει στο χωριό μας (συγνώμη για το χωριό αλλά και αυτό αποτελεί άποψή μου και το εχω ξανά γράψει ) , πόσο μάλιστα όπως έγραψες οτι έχει μια πολυ καλή πορεία, αλλά μπορείς να έχεις και εσύ προσωπική εμπειρία και να την γράψεις.
Απλά θα γράψω μόνο αυτό ( παρόλου που δεν ήθελα να μπω σε αντιπαράθεση ) , η σοβαρότητα και ο σεβασμός φαίνεται πρώτα απ' όλα , απ' το ξεκάθαρο των υπηρεσιών , δεν μπορεί άλλα να σου λέει στο τηλ. ,άλλα απο κοντά και άλλα να κανει στο πρόγραμμα και στην πορεία να λέει τους συναθλητάς και εμένα ,οτι εγω δεν έκανα ποτέ αυτό το πρόγραμμα , γιατί βλέποντας την κατάσταση στο "χωριό" μας μπορεί να θέλει να ανεβάσει τις υπηρεσίες και λέω εγώ μήπως τελικά γι' αυτό έφυγε απο τας Αθήνας(και τα δύο αποτελούν δικές μου υποθέσεις ) . "Τέλος δεν περιγράφω άλλο"
ναι μαν, και εγω δεν χάνω ώρα μου με στείρες αντιπαραθέσεις που δεν έχουν νόημα. Ετσί κι αλλιώς δεν νομίζω οτι ερχόμαστε σε καμία αντιπαράθεση. Όπως σου είπα δεν εχω λόγο να αμφισβητήσω. Και τα υπόλοιπα που λες μπορεί να ισχύουν. Εγω εξέφρασα μια άποψη που την έχουν και άλλοι από εδω μέσα για την συγκεκριμένη και γι'αυτό παραξενεύτηκα με αυτά που έγραψες, δεν είπα οτι δεν ισχύουν αυτά που έγραψες. Και τα υπόλοιπα που γράφεις μπορεί να ισχύουν για το οτι άλλαξαν οι υπηρεσίες απο Αθήνα σε Θεσσαλονίκη, αυτό δεν ακυρώνει όμως τις πρότερες εμπειρίες από Αθήνα που είναι και η αιτία που εξέφρασα την έκπληξή μου για την εμπειρία σου. Πρόκειται για κάποια που θα συνέστηνα αν με ρωτούσαν και είναι κάτι που συνήθως δεν το κάνω οπότε καταλαβαίνεις γιατί ποστάρισα σε ενα νήμα που επί της ουσίας δεν με αφορά.
Για να μην κουράζουμε και τους άλλους αν θες να συζητήσουμε πιο συγκεκριμένα στείλε ΠΜ αλλά απο οτι καταλαβαίνω δεν ήταν καλή εμπειρία για σένα, την περιέγραψες και πας παρακάτω. Σε μένα πέφτει τώρα να κάνω συνάντηση στο μέλλον αν υπάρξει ευκαιρία και να ενημερώσω το νήμα αν η εμπειρία μου ήταν αρνητική μετά από τις θετικές.
pikraggourias
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μεγαλη φολα η τζενουλα...ΠΟΛΥΥΥΥΥ ΜΕΓΑΛΗ..μακρυα παιδες...κλαμενα λεφτα..η κοπελα ειναι αγγαρειομαχος..
ΙΕΡΙΑ-ΡΟΖΑ
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 72
- Πόντοι
- 1
Άρα όταν θα κάνεις την συνάντηση σου , θα περιμένουμε την κριτική σου , το οποίο βέβαια δεν θα σου το συνέστηνα , αλλά και μένα μου αρέσει να κάνω πολλές φορές τον κασκαντέρ , για να μπορώ να έχω "κατ' ιδίαν" άποψη , διότι (και αυτό αποτελεί προσωπική στάση ζωής) αλλιώς δεν θα συνέστηνα και φυσικά ούτε θα αποθάρρυνα κάποιον , για κάτι το οποίο δεν έχω γευτεί .ναι μαν, και εγω δεν χάνω ώρα μου με στείρες αντιπαραθέσεις που δεν έχουν νόημα. Ετσί κι αλλιώς δεν νομίζω οτι ερχόμαστε σε καμία αντιπαράθεση. Όπως σου είπα δεν εχω λόγο να αμφισβητήσω. Και τα υπόλοιπα που λες μπορεί να ισχύουν. Εγω εξέφρασα μια άποψη που την έχουν και άλλοι από εδω μέσα για την συγκεκριμένη και γι'αυτό παραξενεύτηκα με αυτά που έγραψες, δεν είπα οτι δεν ισχύουν αυτά που έγραψες. Και τα υπόλοιπα που γράφεις μπορεί να ισχύουν για το οτι άλλαξαν οι υπηρεσίες απο Αθήνα σε Θεσσαλονίκη, αυτό δεν ακυρώνει όμως τις πρότερες εμπειρίες από Αθήνα που είναι και η αιτία που εξέφρασα την έκπληξή μου για την εμπειρία σου. Πρόκειται για κάποια που θα συνέστηνα αν με ρωτούσαν και είναι κάτι που συνήθως δεν το κάνω οπότε καταλαβαίνεις γιατί ποστάρισα σε ενα νήμα που επί της ουσίας δεν με αφορά.
Για να μην κουράζουμε και τους άλλους αν θες να συζητήσουμε πιο συγκεκριμένα στείλε ΠΜ αλλά απο οτι καταλαβαίνω δεν ήταν καλή εμπειρία για σένα, την περιέγραψες και πας παρακάτω. Σε μένα πέφτει τώρα να κάνω συνάντηση στο μέλλον αν υπάρξει ευκαιρία και να ενημερώσω το νήμα αν η εμπειρία μου ήταν αρνητική μετά από τις θετικές.
Υ.Γ. Είμαι στην διάθεσή σου σε πμ
καλησπερα κυριοι και καλο μηνα....οσο μπορει να ναι καλος με ολα τα εξοδα του....οπως ενημερωσε καποιες σελιδες πριν ενας συναγωνιστης για την νταρντανα-βουλγαρα στην Αγιου δημητριου θα θελα να εκφερει και κανενας αλλος την εμπειρια του (αν την εχει επισκεπτει) γιατι υπαρχει ενα ενδιαφερον...
καμια βοηθεια αδερφια?εστω με πμ? καλησπερα κοιολας!!!!
FILOXENOUMENOS
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.190
- Πόντοι
- 4.387
εσύ ρε φιλέ ανοιξες λογαριασμό για να μας πεις οτι η συνάντηση με τη Τζένη είναι λεφτά που κλαις????Μεγαλη φολα η τζενουλα...ΠΟΛΥΥΥΥΥ ΜΕΓΑΛΗ..μακρυα παιδες...κλαμενα λεφτα..η κοπελα ειναι αγγαρειομαχος..
Εχεις παει μαζί της?
Δώσε μας μια περιγραφή.
Κάποια λεπτομέρεια.
Εκτός και αν μιλάς συμπερασματικά απο δημοσιεύσεις αλλων
pikraggourias
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
εσύ ρε φιλέ ανοιξες λογαριασμό για να μας πεις οτι η συνάντηση με τη Τζένη είναι λεφτά που κλαις????
Εχεις παει μαζί της?
Δώσε μας μια περιγραφή.
Κάποια λεπτομέρεια.
Εκτός και αν μιλάς συμπερασματικά απο δημοσιεύσεις αλλων
κατουρα να φυγουμε ειναι η φαση
FILOXENOUMENOS
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.190
- Πόντοι
- 4.387
FILOXENOUMENOS
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.190
- Πόντοι
- 4.387
Χθες βράδυ συναντηθηκα με την περιβόητη Τζένη.
Η Τζένη είναι Δομινικανα με πατερα έλληνα και ζει πολλά χρόνια στην Ελλάδα εξ ου και η άριστη χρηση της γλώσσας.
Απο οτι έμαθα θήτευσε και σε μασατζιδικο της πολης καποτε.
Η συνάντηση έγινε στο σπίτι μου
Αξιοπρεπέστατη εμπειρία
Και απο την άποψη του μασάζ και απο τις παρελκόμενες υπηρεσίες
Η κοπελα δεν ειναι το μινιον μοντελο ,έχει τον κλασσικό σωματότυπο της χώρας της με ενισχυμένες καμπύλες.
Περίμενα όμως να δω μια ηλικιακα ωριμη προστυχοφατσα όπως έγραψε ο φίλος αλλά ειδικα το προσωπο της είναι σχεδόν παιδικό...
Και στα 33 της δεν τη λες μεγαλη!!!
Λοιπον, πολύ πολύ καλό και δυνατό μασάζ όπως ηδη έχει γραφτεί. Επειδή είμαι λάτρης του καλού μασάζ δίνω ιδιαίτερη βαση σε αυτό...
Στα του αγώνα τώρα.
Ισως και λόγω χημείας πέρασα πολύ όμορφα. Δυνατή πίπα , body to body επαφή και δικο της τελείωμα με γλυψιμο. Για το social δεν το συζητώ.
Αφού τελειώσαμε και έκανε το ντουζ ήρθε παλι δίπλα μου και για πολλή πολλή ωρα συζητούσαμε διάφορα.
Σε αυτό όμως βοήθησε και η χημεία που προειπα και το οτι ήμουν το τελευταιο ραντεβού της...
Γενικά όμως μου έκανε εντύπωση οτι δεν ασχολήθηκε καθόλου με την ωρα σε καμία στιγμή.
Κόστος συνάντησης 100 ευρώ ( το +20 δική μου επιλογή)
Διαρκεια συνάντησης >2ωρες ( επαναλαμβάνω όμως οτι ηταν θέμα χημείας και ώρας)
Πραγματικα στη Θεσσαλονίκη η καλύτερη κατ'οικον εμπειρία μου στο συγκεκριμένο αντικείμενο.
Η Τζένη είναι Δομινικανα με πατερα έλληνα και ζει πολλά χρόνια στην Ελλάδα εξ ου και η άριστη χρηση της γλώσσας.
Απο οτι έμαθα θήτευσε και σε μασατζιδικο της πολης καποτε.
Η συνάντηση έγινε στο σπίτι μου
Αξιοπρεπέστατη εμπειρία
Και απο την άποψη του μασάζ και απο τις παρελκόμενες υπηρεσίες
Η κοπελα δεν ειναι το μινιον μοντελο ,έχει τον κλασσικό σωματότυπο της χώρας της με ενισχυμένες καμπύλες.
Περίμενα όμως να δω μια ηλικιακα ωριμη προστυχοφατσα όπως έγραψε ο φίλος αλλά ειδικα το προσωπο της είναι σχεδόν παιδικό...
Και στα 33 της δεν τη λες μεγαλη!!!
Λοιπον, πολύ πολύ καλό και δυνατό μασάζ όπως ηδη έχει γραφτεί. Επειδή είμαι λάτρης του καλού μασάζ δίνω ιδιαίτερη βαση σε αυτό...
Στα του αγώνα τώρα.
Ισως και λόγω χημείας πέρασα πολύ όμορφα. Δυνατή πίπα , body to body επαφή και δικο της τελείωμα με γλυψιμο. Για το social δεν το συζητώ.
Αφού τελειώσαμε και έκανε το ντουζ ήρθε παλι δίπλα μου και για πολλή πολλή ωρα συζητούσαμε διάφορα.
Σε αυτό όμως βοήθησε και η χημεία που προειπα και το οτι ήμουν το τελευταιο ραντεβού της...
Γενικά όμως μου έκανε εντύπωση οτι δεν ασχολήθηκε καθόλου με την ωρα σε καμία στιγμή.
Κόστος συνάντησης 100 ευρώ ( το +20 δική μου επιλογή)
Διαρκεια συνάντησης >2ωρες ( επαναλαμβάνω όμως οτι ηταν θέμα χημείας και ώρας)
Πραγματικα στη Θεσσαλονίκη η καλύτερη κατ'οικον εμπειρία μου στο συγκεκριμένο αντικείμενο.
Χθες βράδυ συναντηθηκα με την περιβόητη Τζένη.
Η περιγραφή σου είναι πιο συμβατή με τις εμπειρίες που έχουμε κάποιοι από εδω μέσα στην Αθήνα από την εποχή που δούλευε σε μασατζίδικα και μετά ως freelancer.
Φίλε μου είχα ακριβώς την ίδια εμπειρια στο . Πραγματικό ταντρικό μασαζ, αξέχαστη εμπειρία!
Αφορμή των αναφερομένων παρακάτω είναι αφενός μεν η ενημέρωση αλλήλων, αφετέρου δε η λεκτική διαμάχη μερικών εξ υμών σχετικά με ποιά είναι τα ΄΄καλά΄΄ μαγαζιά η μη, ποιά είναι η ποιότητα των εργατριών του χώρου στη πόλη μας και στη χώρα μας γενικότερα , ποιες είναι καλές τιμές αναλόγως των υπηρεσιών που προσφέρονται και που όχι.
Παρόλο που οι υπηρεσίες δεν έχουν καμμιά συνάφεια, το παρόν αναγράφεται σε αυτό το threat, γιατί αφενός δεν υπάρχει αντίστοιχο λήμα αλλά γιατί περιέχει ''μασάζ΄΄ αφετέρου.
Η εν λόγω επιχείρηση βρίσκεται σε σχετικά κεντρικό και ασφαλές σημείο της Κολωνίας εύκολα προσβάσιμο με ΜΜΜ καθώς και με ΙΧ και εύκολο parking.
Είναι ένα κτήριο 3 ορόφων με την επιχείρηση να στεγάζεται στους 2 τελευταίους.
Υποδοχή και γνωριμία με τις κοπέλες της καθημερινής βάρδιας (αφού βέβαια είχε προηγηθεί Τηλ ραντεβού) και από κει και μετά αρχίζει ο παράδεισος!!!
To ντουζ είναι έξω από το χώρο της συνεδρίας και μετά το ντύσιμο με μεταξωτό!!! παρεό, η tantrika σε συνοδεύει στον χώρο που είναι λιτός, καθαρός και προσεγμένος αφού ο στόχος είναι η ιεροτελεστία του tantra.
Για μιάμιση ώρα μια αέναη εναλλαγή χαλάρωσης, καύλας, ηρεμίας και έξαψης με τα κορμιά γυμνά, τις αισθήσεις ‘’ολόγυμνες’’.
Για όσους νομίζουν ότι έκαναν tantra massage στην Ελλάδα η σύγκριση είναι χαοτική σε σημείο να νευριάζεις με την προσφορά και την τιμολόγηση των προσφερόμενων υπηρεσιών.
Η Maria giulia σε καθηλώνει με το απίστευτο βλέμμα της αλλά σε απογειώνει με ένα συνδυασμό του πάθους του αργεντίνικου tango, της ευαισθησίας του καλλιτέχνη και της ιταλικής φινέτσας.
Σαφώς οι tantrika goddess δεν απευθύνονται σε καυλωμένους 20άρηδες του 10 λεπτου αλλά σε αυτούς που δεν φείδονται εξόδων, προκειμένου να απολαύσουν την αίσθηση της βαθιάς χαλάρωσης, την υπέρτατη έκσταση και για τους πολύ ψαγμένους του ''ψυχρού οργασμού''.
Kounel@
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 50
- Like
- 3.111
- Πόντοι
- 7.191
Έχω πάει αρκετές φορές Γερμανία Μόναχο Βερολίνο ντισελντορφ τα μαγαζιά εκεί δεν υπάρχουν είναι απίστευτα!!τουλαχιστον σ αυτά που πήγα ήταν μαγεία!!αλλα υπάρχουν Κ κάποια που είναι χάλια πρέπει να ξέρεις που θα πας
FILOXENOUMENOS
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.190
- Πόντοι
- 4.387
φίλε Θεσσαλονίκη δεν είχα στο παρελθον κάτι παρόμοιοΗ περιγραφή σου είναι πιο συμβατή με τις εμπειρίες που έχουμε κάποιοι από εδω μέσα στην Αθήνα από την εποχή που δούλευε σε μασατζίδικα και μετά ως freelancer.
pikraggourias
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
σε ολα μεσα επεσες φιλοξενουμενε!!με..ξεβρακωσες!! ενταξει, αν της δωσεις 80-100 γιουρια οι πιο πολλες θα σου κανουν τεμεναδες...αλλα ειναι και η χημεια οπως λες..σε αυτο συμφωνουμε.