Λοιπόν λοιπόν , καλησπέρα σας κύριοι συναθλητές ,
Μετά από το θεματάκι που προέκυψε είπα και εγώ να δοκιμάσω την συγκεκριμένη Κυρία Τζένη.
Η συνάντηση έγινε στον χώρο της ή για να είμαι πιο συγκεκριμένος στον χώρο της Αλεξίας στην Τούμπα , μιας και η Κυρία εδρεύει στην Αθήνα όπως μου είπε.
Όπως ακριβώς προανέφερε ο συναθλητής "αιροναουτ" και σε μένα η κορασίδα κατά την διάρκεια της τηλ. επικοινωνίας που είχα μαζί της ,μου ανέφερε μόνο για πρόγραμμα των 50.
Βρεθήκαμε στο χώρο της , πραγματικά και σε αυτό ειναι ακριβής ο συναθλητής , μία εμφανίσιμη Κυρία από τον Άγιο Δομίνικο , με εντυπωσιακό μπούστο και μπααμπάτσικη πίσω πλευρά και συμφωνώ ακόμα και στην γενικότερη πρόστυχη εμφάνιση και πρόσωπο.
Τα θετικά όμως ήταν μέχρι εδώ , ξαφνικά και εμένα μου εμφανίζει , εκτός από το πρόγραμμα των 50 που είναι μόνο επαφή ,το πρόγραμμα της μίας ώρας στα 70 και μάλιστα μου είπε χαρακτηριστικά , ότι το μασάζ που κάνει είναι επαγγελματικό και μόνο αυτό διαρκεί 35-40 λεπτά και μετά προχωράμε στο επόμενο στάδιο του ολοκληρωμένου προγράμματος συνολικής διάρκειας μίας ώρας χωρίς άγχος .Εδώ απλά να προσθέσω εάν όλα τα πρόγραμμα που κάνει , είναι συνολικής διάρκειας 45 λεπτών (όπως έγραψε στον συναθλητή)και το μασάζ της διαρκεί μόνο 35-40 λεπτά , το υπόλοιπο πρόγραμμα θα είναι ή η απόλυτη ξεπέτα των 5-10 λεπτών ή ότι μάλλον τα λέει όπως θέλει .
Τέλος πάντων επειδή είναι γνωστή η αδυναμία μου στο καλό και επαγγελματικό μασάζ , είπα να πάρω το πρόγραμμα των 70.
Άντε θα το εκφράσω με όσο γίνεται μεγαλύτερη επιείκεια , μασάζ πολύ μέτριο και δυστυχώς καμία σχέση με αυτό που διαφήμιζε ως "επαγγελματικό" , ούτε στην ποιότητα αλλά ούτε στην διάρκεια , σε πολλά μάλιστα ελαιοτριβεία μου έχουν προσφέρει πολυ καλύτερο μασάζ . Στα του "κυρίους πιάτου" διεκπεραιωτική , πραγματικά ένιωθες ότι το έκανε απο αγγαρεία , θέλεις η πίπα , θέλεις το ισπανικό , θέλεις το πισωκολιτό και το χειρότερο ήταν ότι σου μετέφερε ένα άγχος για να τελειώσεις
Τέλος συναθλητή αιροναουτ μη μασάς , πολύ καλά έκανες και έγραψες την κριτική σου , γι ' αυτό ακριβώς όπως πολυ σωστά έγραψες υπάρχει αυτός ο χώρος , το έγραψα και εγώ αρκετές φορές και θα το ξανά γράψω , το φόρουμ ονομάζεται "μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη" και όχι μασατζίδικο του τάδε ή της τάδε , εδώ εκφράζουμε της απόψεις μας για όλα τα ελαιοτριβεία και τα θετικά αλλά και τα αρνητικά του κάθε μαγαζιού και κάθε κορασίδας και φυσικά εάν όλοι μας συμμετάσχουμε ενεργά, πρώτα απ' όλα θα υπάρχει ενημέρωση και ίσως μπορέσουμε να μειώσουμε τα κακώς κείμενα και να αυξηθεί η ποιότητα των υπηρεσιών.
Ένα υστερόγραφο , δεν θα ήθελα να μπω σε αντιπαράθεση με την κορασίδα , μπορεί να ανοίξει δίκη της υποκατηγορία και να είναι "η κύρια πηγή έμπνευσης"