Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (0 μέλη και 36 επισκέπτες)

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.810
Πόντοι
3.665
γιατι ο συναγωνιστης aironaut εθεσε θεμα προφυλαξης και οτι χρειαζεται προσοχη (υποθετω με τα λεγομενα του οτι κανει και σεξ χωρις καποτα η κοπελα)
εγω δεν την εχω επισκεφτει την κοπελα και δεν εχω αποψη.  :hi:
Εικάζω στο ότι αναφερόταν γενικότερα στην κατάσταση που επικρατεί σε τούτα τα μέρη κι όχι ειδικότερα στην κοπέλα αυτή.

Σε κάθε περίπτωση, θεωρώ δεδομένο ότι κάθε γυναίκα, εργαζόμενη ή μη, έχει κάνει τουλάχιστον μία φορά σεξ άνευ προφύλαξης με γκόμενο, και ότι ασχέτως επιλογών της όποιας κορασίδας, πρώτοι εμείς οφείλουμε να προσέχουμε. Όχι απαραίτητα σε τρελό βαθμό, αλλά σε μια νορμάλ κατάσταση, εκτός κι αν όντως παίζει κάποιο παράσημο, οπότε οφείλει ο παίκτης να ξεκαθαρίσει το τοπίο, προς αποφυγή παρερμηνειών και παρεξηγήσεων.

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6
Εικάζω στο ότι αναφερόταν γενικότερα στην κατάσταση που επικρατεί σε τούτα τα μέρη κι όχι ειδικότερα στην κοπέλα αυτή.

Σε κάθε περίπτωση, θεωρώ δεδομένο ότι κάθε γυναίκα, εργαζόμενη ή μη, έχει κάνει τουλάχιστον μία φορά σεξ άνευ προφύλαξης με γκόμενο, και ότι ασχέτως επιλογών της όποιας κορασίδας, πρώτοι εμείς οφείλουμε να προσέχουμε. Όχι απαραίτητα σε τρελό βαθμό, αλλά σε μια νορμάλ κατάσταση, εκτός κι αν όντως παίζει κάποιο παράσημο, οπότε οφείλει ο παίκτης να ξεκαθαρίσει το τοπίο, προς αποφυγή παρερμηνειών και παρεξηγήσεων.

:hi:

αυτο ακριβως θα ελεγα καλο θα ηταν να απαντησει ο ιδιος για να ξεκαθαριστει η κατασταση, γιατι στην περιπτωση που η κορασιδα το κανει ακαποτα στην δουλεια της γιατι στην προσωπικη της ζωη μας ειναι αδιαφορο αν το κανει ακαποτα (μπορει η κοπελα να εχει καποιο γκομενο) τοτε τιθεται σοβαρο θεμα δημοσιας υγειας

Εγγρ.
15 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
6

γενικα spiler απο την μεγαλη σου εμπειρια στο χωρο των ελαιοτριβιων παιζουν πολυ ακαποτα γαμισια στα εν λογο ιδρυματα;

εγω δεν εχω εμπειρια απο τετοιου ειδους μαγαζια, γι' αυτο και δεν μπορω να εκφερω αποψη  :hi:

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.679
Πόντοι
38.177
Φτάνει τόσο σπαμ,έχει ανάλογο θρεντ για ερωτήσεις..

Spiler

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
2.810
Πόντοι
3.665
γενικα spiler απο την μεγαλη σου εμπειρια στο χωρο των ελαιοτριβιων παιζουν πολυ ακαποτα γαμισια στα εν λογο ιδρυματα;

εγω δεν εχω εμπειρια απο τετοιου ειδους μαγαζια, γι' αυτο και δεν μπορω να εκφερω αποψη  :hi:
ΔΕΝ παίζουν τα ιδρύματα της πόλης μας με τέτοια πράγματα, μόνο κανένα στουρναρι αν παίξει με τη ζωή της, και θα την πετάξουν εκτός σε χρόνο dt. Μην ξεχνάς ότι δε συμφέρει κανένα να γίνει καμιά στραβή, γιατί τότε αλλάζουν πολλά... Πάντως εδώ πάνω σε ιδρύματα νόμιμα ή μη, και σε CG/CT δεν έχω δει τπτ.

Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν παίζει, ειδικά αν η άλλη είναι καινούρια στο κουρμπέτι και την ψήσει κανένα "ξυπνιοπούλι" δικό μας, άπειρη, γενικότερα ψάχνεται για γκόμενο με φράγκα, ή απλά ηλίθια που θέλει να κολλήσει ή να κάνει κακό. Η Αθήνα είναι πιο επιρρεπής σε τέτοιες καταστάσεις από τη Θεσσαλονίκη, που είμαστε μαζεμένοι.  Σε κάθε περίπτωση, είμαστε εμείς πρώτα υπεύθυνοι για την υγεία μας και μετά όλοι οι άλλοι

OFF TOPIC τέλος.

Εγγρ.
29 Νοε 2013
Like
15.365
Καλημέρα αγόρι, επειδή δεν βγάζω άκρη μαζί σου πίστεψε ότι νομίζεις ευχαριστώ  όμως που ασχολείσαι με τη πάρτι μου να ξέρεις ότι μεγάλη διαφήμιση έκανες  και όσο για τα ακαποτα  που πιστεύεται ούτε μια στο εκατομμύριο.

kokkinofotoulis

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2007
Like
18
Πόντοι
1
Καλημέρα αγόρι, επειδή δεν βγάζω άκρη μαζί σου πίστεψε ότι νομίζεις ευχαριστώ  όμως που ασχολείσαι με τη πάρτι μου να ξέρεις ότι μεγάλη διαφήμιση έκανες  και όσο για τα ακαποτα  που πιστεύεται ούτε μια στο εκατομμύριο.
καλημέρα τζενη!σου εστειλα κ π.μ που σε βρίσκουμε γτ στην αγγελια δεν ανοιγει το τηλ σου...???

AIRONAUT

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2015
Like
156
Πόντοι
0
προς αποφυγή παρεξηγήσεων μίλησα γενικά για αυτές τις χώρες η εν λόγω κορασίδα τζένη ήταν πεντακάθαρη ότι έγινε έγινε με προφύλαξη απλά έθεσα το θέμα προσοχής για τις παραπάνω χώρες που είπα μιας και μία από αυτές τις χώρες είναι η γενέτειρα της εν λόγω κορασίδαs.

napoleonV1

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
9 Αυγ 2016
Κριτικές
69
Like
8.010
Πόντοι
24.436
προς αποφυγή παρεξηγήσεων μίλησα γενικά για αυτές τις χώρες η εν λόγω κορασίδα τζένη ήταν πεντακάθαρη ότι έγινε έγινε με προφύλαξη απλά έθεσα το θέμα προσοχής για τις παραπάνω χώρες που είπα μιας και μία από αυτές τις χώρες είναι η γενέτειρα της εν λόγω κορασίδαs.
Ευχαριστώ πολυ συναγωνιστή, ειμαι φαν της βραζιλιάνικης κωλαρας οποτε η κορασίδα μπήκε στη λιστα :kissass:. Στο euh spa που ειναι εγνατιας 112 ξέρει κανεις αν παίζει τπτ;

ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Δεκ 2015
Κριτικές
20
Like
1.278
Πόντοι
1.076
καλησπερα τζενη επειδη δεν ανοιγει το λινκ με την αγγελεια στειλε μου το τηλ σου με πμ.ευχαριστω εκ των προτερων.

Kounel@

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Οκτ 2016
Κριτικές
50
Like
3.111
Πόντοι
7.191
Καλησπέρα αν κάποιος θα μπορούσε να μου στείλει κανα τηλέφωνο απο κανένα καλό ίδρυμα σε προσωπικό μηνυμα

Kounel@

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Οκτ 2016
Κριτικές
50
Like
3.111
Πόντοι
7.191
Φίλε valkyrion προσωπικά την εχω πατήσει πολλές φορές απο αυτά!!εγω παντός δεν θα την προτιμουσα

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
344
Πόντοι
36
Καλα όλοι την έχουμε πατήσει με λάθος φωτογραφίες αλλά λέω αν φέρνει κάπως στις φωτογραφίες

Kounel@

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Οκτ 2016
Κριτικές
50
Like
3.111
Πόντοι
7.191
ΚΟιτα οι  φωτογραφίες στην παραλία μου φαίνονται αληθινές το θέμα ειναι ποτέ τραβήχτηκαν;;;

sinistergr

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Like
54
Πόντοι
0
Παιδιά ξέρω ότι δεν εχω γράψει σχεδόν ποτέ. Η αλήθεια είναι ότι μασάζ με happy ending έχω δοκιμάσει μόνο στο εξωτερικό (Harmony 88 Chinese Quarter Birmingham). Αν μπορεί να μου πει κάποιος με pm κάποιο ανοιχτό μαγαζί (οχι πως για prive θα έλεγα οχι). Γενικά μόνο για φραπέ ενδιαφέρομαι. Μην κράξετε πολύ...

ΙΕΡΙΑ-ΡΟΖΑ

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2016
Κριτικές
4
Like
72
Πόντοι
1
Λοιπόν λοιπόν , καλησπέρα σας κύριοι συναθλητές ,

Μετά από το θεματάκι που προέκυψε είπα και εγώ να δοκιμάσω την συγκεκριμένη Κυρία Τζένη.
Η συνάντηση έγινε στον χώρο της ή για να είμαι πιο συγκεκριμένος στον χώρο της Αλεξίας στην Τούμπα , μιας και η Κυρία εδρεύει στην Αθήνα όπως μου είπε.
Όπως ακριβώς προανέφερε ο συναθλητής "αιροναουτ" και σε μένα η κορασίδα κατά την διάρκεια  της τηλ. επικοινωνίας που είχα μαζί της ,μου ανέφερε μόνο για πρόγραμμα των 50.
Βρεθήκαμε στο χώρο της , πραγματικά και σε αυτό ειναι ακριβής ο συναθλητής , μία εμφανίσιμη Κυρία από τον Άγιο Δομίνικο , με εντυπωσιακό μπούστο και μπααμπάτσικη πίσω πλευρά και συμφωνώ ακόμα και στην γενικότερη πρόστυχη εμφάνιση και πρόσωπο.
Τα θετικά όμως ήταν μέχρι εδώ , ξαφνικά και εμένα μου εμφανίζει , εκτός από το πρόγραμμα των 50 που είναι μόνο επαφή ,το πρόγραμμα της μίας ώρας στα 70 και μάλιστα μου είπε χαρακτηριστικά , ότι το μασάζ που κάνει είναι επαγγελματικό και μόνο αυτό διαρκεί 35-40 λεπτά και μετά προχωράμε στο επόμενο στάδιο του ολοκληρωμένου προγράμματος συνολικής διάρκειας μίας ώρας χωρίς άγχος .Εδώ απλά να προσθέσω εάν όλα τα πρόγραμμα που κάνει , είναι συνολικής διάρκειας 45 λεπτών (όπως έγραψε στον συναθλητή)και το μασάζ της διαρκεί μόνο 35-40 λεπτά , το υπόλοιπο πρόγραμμα θα είναι ή η απόλυτη ξεπέτα των 5-10 λεπτών ή ότι μάλλον τα λέει όπως θέλει .
Τέλος πάντων επειδή είναι γνωστή η αδυναμία μου στο καλό και επαγγελματικό μασάζ , είπα να πάρω το πρόγραμμα των 70.
Άντε θα το εκφράσω με όσο γίνεται μεγαλύτερη επιείκεια , μασάζ πολύ μέτριο και δυστυχώς καμία σχέση με αυτό που διαφήμιζε ως "επαγγελματικό" , ούτε στην ποιότητα αλλά ούτε στην διάρκεια , σε πολλά μάλιστα ελαιοτριβεία μου έχουν προσφέρει πολυ καλύτερο μασάζ . Στα του "κυρίους πιάτου" διεκπεραιωτική , πραγματικά ένιωθες ότι το έκανε απο αγγαρεία , θέλεις η πίπα , θέλεις το ισπανικό , θέλεις το πισωκολιτό και το χειρότερο ήταν ότι σου μετέφερε ένα άγχος για να τελειώσεις
Τέλος συναθλητή αιροναουτ μη μασάς , πολύ καλά έκανες και έγραψες την κριτική σου , γι ' αυτό ακριβώς όπως πολυ σωστά έγραψες υπάρχει αυτός ο χώρος , το έγραψα και εγώ αρκετές φορές και θα το ξανά γράψω , το φόρουμ ονομάζεται "μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη" και όχι μασατζίδικο του τάδε ή της τάδε , εδώ εκφράζουμε της απόψεις μας για όλα τα ελαιοτριβεία και τα θετικά αλλά και τα αρνητικά του κάθε μαγαζιού και κάθε κορασίδας  και φυσικά  εάν όλοι μας συμμετάσχουμε ενεργά, πρώτα απ' όλα θα υπάρχει ενημέρωση και ίσως μπορέσουμε να μειώσουμε τα κακώς κείμενα και να αυξηθεί η ποιότητα των υπηρεσιών.
Ένα υστερόγραφο , δεν θα ήθελα να μπω σε αντιπαράθεση με την κορασίδα , μπορεί να ανοίξει δίκη της υποκατηγορία και να είναι "η κύρια πηγή έμπνευσης"

netronios

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
64
Πόντοι
1
ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ,27 ΕΤΩΝ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ Κ ΣΕΞΥ.180 ΥΨΟΣ ΞΑΝΘΙΑ 65 ΚΙΛΑ .ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΥΣ Κ ΑΝΧΟΣ .ΟΧΙ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΩΣ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ 6......

ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ Μ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ;

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.085
Πόντοι
736
Αφορμή  των αναφερομένων παρακάτω είναι αφενός μεν η ενημέρωση αλλήλων, αφετέρου δε η  λεκτική διαμάχη μερικών εξ υμών σχετικά με ποιά είναι τα ΄΄καλά΄΄ μαγαζιά η μη, ποιά είναι η ποιότητα των εργατριών του χώρου στη πόλη μας και στη χώρα μας γενικότερα ,  ποιες είναι καλές τιμές  αναλόγως των υπηρεσιών  που προσφέρονται και που όχι.

Παρόλο που οι υπηρεσίες δεν έχουν καμμιά συνάφεια, το παρόν αναγράφεται σε αυτό το threat, γιατί αφενός δεν υπάρχει αντίστοιχο λήμα αλλά  γιατί περιέχει ''μασάζ΄΄ αφετέρου.

Η εν λόγω επιχείρηση βρίσκεται σε σχετικά κεντρικό και ασφαλές σημείο της Κολωνίας εύκολα προσβάσιμο με ΜΜΜ καθώς και με ΙΧ  και εύκολο parking.
Είναι ένα κτήριο 3 ορόφων με την επιχείρηση να στεγάζεται στους 2 τελευταίους.
Υποδοχή και γνωριμία με τις κοπέλες της καθημερινής βάρδιας (αφού βέβαια είχε προηγηθεί Τηλ ραντεβού) και από κει και μετά αρχίζει ο παράδεισος!!!
To ντουζ  είναι έξω από το χώρο της συνεδρίας και μετά το ντύσιμο με μεταξωτό!!! παρεό,  η tantrika σε συνοδεύει στον χώρο  που είναι λιτός, καθαρός και προσεγμένος αφού ο στόχος είναι η ιεροτελεστία του tantra.
Για μιάμιση ώρα μια αέναη εναλλαγή χαλάρωσης, καύλας, ηρεμίας και έξαψης με τα κορμιά γυμνά, τις αισθήσεις ‘’ολόγυμνες’’.
Για όσους νομίζουν ότι έκαναν tantra massage στην Ελλάδα η σύγκριση είναι χαοτική σε σημείο να νευριάζεις με την προσφορά και την τιμολόγηση των προσφερόμενων υπηρεσιών.
Η Maria giulia σε καθηλώνει με το απίστευτο βλέμμα της αλλά σε απογειώνει με ένα συνδυασμό του πάθους του αργεντίνικου tango, της ευαισθησίας του καλλιτέχνη και της ιταλικής φινέτσας.
Σαφώς οι tantrika goddess δεν απευθύνονται σε καυλωμένους 20άρηδες του 10 λεπτου αλλά σε αυτούς που δεν φείδονται εξόδων, προκειμένου να απολαύσουν την αίσθηση της βαθιάς χαλάρωσης, την υπέρτατη έκσταση και για τους πολύ ψαγμένους του ''ψυχρού οργασμού''.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom