Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
Εγγρ.
6 Νοε 2014
Like
12
Πόντοι
0
Καλησπερα στην ομαδα....Πηγα προχθες βολτα στην Μαγγυ....Συσκεψη με την Κατια...Στα του μασαζ  ολα καλα,καλο μασαζ με αρκετες δοσεις βαρεμαρας...το ξενερωμα της υποθεσης ηταν οτι δυο φορες χτυπησε το τηλεφωνο και αλλες δυο το κουδουνι και ντυνοταν να παει να ανοιξει....Την τελευταια φορα μου ηρθε να φυγω....Και παμε στα καλα....Με το που γυρισε αναποδα,κατευθειαν αρπαγμα,δυο τρεις μαλαξεις και ηρθε το τελος!!!!Σα να μου λεγε αντε τελειωνε περιμενει ο επομενος....Η Κατια αρκετα ομορφη,αλλα οχικατι ιδιαιτερο,με κοιλια και 3βυζι κρεμαμενο....Κοστος 50 ευρωπουλα...Αυτα τα λιγα απο το ανταμωμα...

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Φίλε μου θα διαφωνήσω. Η Κάτια είναι πολύ εντάξει και ξηγημένο άτομο. Μπορεί να μην είναι μοντέλο αλλά έχει μια γοητεία που βάζει κάτω τις γκομενάρες που βλέπουμε στο δρόμο οι οποίες μπορεί να είναι εντελώς κρυόκωλες. Είναι επίσης πολύ καλό παιδί, ερεθίζεται πανεύκολα και σε κάνει τούρμπο. Μία φορά έκανα μαζί της και με έβγαλε νοκ άουτ. Τώρα το ότι ντυνόταν για να πάει να ανοίξει θα ήταν αναγκαίο κακό. Αν έλειπαν όλες οι άλλες τι να κάνει η κοπέλα?

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.089
Πόντοι
2.356
ε οχι κ τι να κανει η κοπελα, απλα δεν ανοιγεις κ δε σηκωνεις τηλ αν εισαι μονη

δλδ σκεφτοταν αυτους που χτυπουσαν κ στ @@ μας για αυτον που θα δωσει το 50ρικο?

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.173
Πόντοι
736

δλδ σκεφτοταν αυτους που χτυπουσαν κ στ @@ μας για αυτον που θα δωσει το 50ρικο?
Ολόσωστα  μιλάς stallion, μου έχει συμβεί και μένα παλιά απο την ίδια και είναι αντιεπαγγελματικό, αντικαυλωτικό και δείχνει γενικότερα τον τρόπο που αντιμετωπίζεται ο πελάτης στο μεγάλο χωριό.

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.173
Πόντοι
736
Φίλε μου θα διαφωνήσω. Η Κάτια είναι πολύ εντάξει και ξηγημένο άτομο. Μπορεί να μην είναι μοντέλο αλλά έχει μια γοητεία που βάζει κάτω τις γκομενάρες που βλέπουμε στο δρόμο οι οποίες μπορεί να είναι εντελώς κρυόκωλες. Είναι επίσης πολύ καλό παιδί, ερεθίζεται πανεύκολα και σε κάνει τούρμπο. Μία φορά έκανα μαζί της και με έβγαλε νοκ άουτ. Τώρα το ότι ντυνόταν για να πάει να ανοίξει θα ήταν αναγκαίο κακό. Αν έλειπαν όλες οι άλλες τι να κάνει η κοπέλα?
φίλε psix η αναφερόμενη είναι όντως καλό και πρόσχαρο παιδί αλλά άλλο το ένα και άλλο το επίπεδο υπηρεσιών.

nikos.thessaloniki

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2009
Like
187
Πόντοι
1
Αγαπητοί φίλοι, μετά από πολλή καιρό επίσκεψη σε μάγκη..περίμενα να δω εκείνο το έκφυλο πουτανάκι με τα τατουάζ στα πόδια...με το καλλιτεχνικό όνομα Νικολέτα...ήθελα να μου ρουφήξει τα αρχιδάκια όπως μόνο αυτή μπορεί...όμως ατύχησα γιατί αποχώρησε...κουράστηκε μου είπανε...εμ λογικό..όλη η θεσσαλονίκη ήθελε να την τσιμπουκώσει...πως να αντέξουνε εκείνα τα καταπληκτικά ζουμερά χειλάκια που όταν τα γεμίσει κανείς με σπέρμα γίνονται ακόμη πιο καβλιάρικα??? τέλος πάντων..κορασίδες δύο, κάτια, και δέσποινα νομίζω!! πήρα την δέυτερη αφού την κάτια την έχω χύσει άπειρες φορές και ενώ είναι φοβερό πουτανίδιο είπα να αλλάξω λιγάκι...και δεν το μετάνοιωσα καθόλου....εξαιρετικό socializing, εκπληκτικό μασάζ, απίθανο ύφος..φοβερά αισθησιακά φιλιά με γλώσσα και πίπα!!! ωωω τι πίπα!!! σηκώθηκα όρθιος προσπαθώντας να τον βάλω στο μουνάκι της...φυσικά αρνιότανε λόγω πρωτοκόλλου!!! χαχα τον ακουμπούσα και με άφησε να σπρώξω ελάχιστα την σχισμή της...κάθησε στα γόνατα και με διέλυσε στην βαθιά, αχόρταγη και σαλιάρικη πίπα της...έβγαλε το προφυλακτικό και έχυσε με μανία στο προσωπάκι της...έζησα μια υπέροχη ώρα...είχαμε όμως από την αρχή καταπληκτική χημεία...ελπίζω να βρίσκετε όλοι κάτι ανάλογο στα μαγαζιά διότι η χημεία είναι το παν..

poiuytrewq

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Γειά σας παιδιά! Ψάχνω μια παλια μασαζου, τότε ως Δανάη την ήξερα, μετά νομίζω και ως Μαργαρίτα. μελαχρινη γεματουλα με τατου στο κωλομερι το ταυρο από τους bulls. Παλία ήταν ένα διαστημα γιαννιτσών στις καινουργιες πολυκατοικίες. Μετα Κάστρα. Υπάρχει κάποιος παλιός που να την θυμαται και να έχει τηλ? Σας ευχαριστω.

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.020
Πόντοι
206
Κάποια  πληροφορία για τις νέες αφίξεις στην Μαριάνα (ηλικία ,εμφάνιση) μπορεί να στηλει κάποιος  ευχαριστώ

sexaris66

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Like
1.020
Πόντοι
206
Πριν απο 2 σελίδες λέει για μια ρωσίδα και μια πιτσιρικά

con7green

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2009
Κριτικές
1
Like
89
Πόντοι
0
Παίδες καλησπέρα, ανεβαίνω Θεσσαλονίκη κι ενδιαφέρομαι για πληροφορίες για τα καλά μασατζίδικα, που σερβίρουν μπριζόλα, της πόλης. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.695
Πόντοι
38.177
Παίδες καλησπέρα, ανεβαίνω Θεσσαλονίκη κι ενδιαφέρομαι για πληροφορίες για τα καλά μασατζίδικα, που σερβίρουν μπριζόλα, της πόλης. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας.

Τα περισσοτερα ειναι πριβε,θα πρεπει να σε παει καποιος,δυσκολο αμα δεν σε ξερει..

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36

Και να μην άνοιγε λες αυτός που χτυπούσε το κουδούνι να έφευγε έτσι εύκολα? Αν επί 5-10 λεπτά χτυπούσε ασταμάτητα, εσύ θα μπορούσες να χαλαρώσεις στο μασάζ?

Ολόσωστα  μιλάς stallion, μου έχει συμβεί και μένα παλιά απο την ίδια και είναι αντιεπαγγελματικό, αντικαυλωτικό και δείχνει γενικότερα τον τρόπο που αντιμετωπίζεται ο πελάτης στο μεγάλο χωριό.
Ε άμα λείπουν οι υπόλοιπες, τι να κάνει το κορίτσι? Χίλια κομμάτια θα γίνει να μείνουμε όλοι ευχαριστημένοι. Και οι μέσα και οι έξω. ;)

φίλε psix η αναφερόμενη είναι όντως καλό και πρόσχαρο παιδί αλλά άλλο το ένα και άλλο το επίπεδο υπηρεσιών.
Είναι απίστευτη περίπτωση μασατζούς. Πολύ καλό παιδί, θετική αύρα και άκρως ερωτική. Τυπικό παράδειγμα κοπέλας που με το στυλ και τον αέρα της από αρκετά όμορφη γίνεται super sexy και κουκλάρα. Τώρα, για το επίπεδο υπηρεσιών που λες, σίγουρα καλό θα είναι να υπάρχει πάντα μια κοπέλα στην υποδοχή.

ANGELOSMA

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Επισκεψη Ευα (εντελβαις) πριν λιγες μερες.
Για κακη τυχη μονο 2 κοπελες.Σισυ ψηλη ξανθια και Μαρια.
Προτιμηθηκε Μαρια λογο εντυπωσιακης προστυχοφατσας(κατ'εμε)
Δυνατο μασας,αν και θα ηθελα λιγα λεπτα ακομη και τρομερη στα υπολοιπα!!!
Αυτα τα λιγα.ηταν επισκεψη αστραπη θα ελεγα.

1985kostasthess

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2015
Κριτικές
1
Like
75
Πόντοι
1
ερωτηση καλοπροαιρετη

εδω κ ενα χρονο ολο ρωτας

δε πηγες πουθενα να κανεις καμια ενημερωση??

έχω πάει απλά σε αυτό που πήγα έχουν πάει όλοι και έχει πολλές ενημερώσεις γι'αυτ'ο δεν έχω γράψει...

1985kostasthess

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2015
Κριτικές
1
Like
75
Πόντοι
1
Αδερφέ γιατί δεν δοκιμάζεις Angels Spa στην Όλγας; Δεν είναι πριβέ (κινδινεύεις βεβαια την 1η φορά να φας πετσέτα αν δεν σε ξέρουν) αλλά σε γενικές γραμμές είναι αξιοπρεπές. Τηλ και διεύθυνση αν θέλεις σου στέλνω με πμ.
warnmute.gif
 κλώνος
Β.Όλγας πόσο;;;

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.089
Πόντοι
2.356
έχω πάει απλά σε αυτό που πήγα έχουν πάει όλοι και έχει πολλές ενημερώσεις γι'αυτ'ο δεν έχω γράψει...
δεν έχει καμιά σημασία οι απόψεις διίστανται(τι είπα ο πούστης)  :dancing:

Αλλιώς είναι να ρωτάς κ να ενημερώνεις

Κ αλλιώς να ρωτάς μόνο. Λίγες ελπίδες έχεις να πάρεις απάντηση

Εχουν περάσει από δω εκατοντάδες ρωτάνε κ εξαφανίζονται  :idiot:

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.089
Πόντοι
2.356
Αδερφέ γιατί δεν δοκιμάζεις Angels Spa στην Όλγας; Δεν είναι πριβέ (κινδινεύεις βεβαια την 1η φορά να φας πετσέτα αν δεν σε ξέρουν) αλλά σε γενικές γραμμές είναι αξιοπρεπές. Τηλ και διεύθυνση αν θέλεις σου στέλνω με πμ.
warnmute.gif
κλώνος
αυτο το χρωματακι πολυ μ αρεσει  :boobies:

για να ξερουμε τι μας γινεται

οχι πως δε φαινονται οι περισσοτεροι

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
348
Πόντοι
36
Αυτό το καιρό με πήρε η παλιά συνέταιρος της Ελενας απο μπραντουνα που ήταν, Νίκη τη λέγαν Ελίζα δε θυμάμαι καλα, με λέει έχω νέες κοπέλες αν θέλω να πάω.Ευτυχως ήμουν μόνος εκεί νη τη στιγμη και μπόρεσα και μίλησα αλλα είχατε δίκιο που φωνάζατε ότι δεν πρέπει να παίρνει τηλέφωνο πίσω το κατάστημα, αλλα φαίνεται μάλλον κυνηγάει πελάτες με το τουφέκι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom