Αυτό λέτε; σαν πολύ καχύποπτοι γίναμε...
κλαμπακι ειναι και πολυ καλο μαλιστα...
Αυτό λέτε; σαν πολύ καχύποπτοι γίναμε...
έτσι ειναι γούστα είναι αυτά για που θες να τον βάζεις , πάντως σίγουρα το ξανασκέφτεσαι άν... σκέφτεσαι με το πάνω κεφάλι να γαμήσεις ότι έχει πάρει η ....μισή θεσσαλονίκη ε?
συνέχεια σε μια άλλη κουβέντα.
καλά κάνεις αδερφέ....το γαμήσι είναι για τους διεστραμμένους
Σωστά, είναι αργά και πρέπει ν' ανοίξετε αύριο κατά τις 11...
(...) Η σχέση του ικανοποιημενου πελάτη δε σου κάνει; Έλεος δηλαδή παντού βλέπουμε την Εβίτα. Εμένα η Έρικα μου άνοιξε όσο για το που ήταν πριν δεν το γνωριζω μιας καιστη θεσσαλονικη ειμαι μονο λιγους μήνες (...)
Τέλος πάντων ορίστε να της κάνω και διαφήμιση της λατρεμένης:Μεχρι να πας όμως δεν ξερεις αν είναι όντως fast food, μπουγατσαδικο ή κατι αλλο. Εγώ παντως δεν ένιωσα καμία πίεση χρόνου την ωριτσα μου την έκατσα και 2 φορες
κοιτα αν θες να μιλας για μαγαζια που μονο στον παιζουνέτσι ειναι γούστα είναι αυτά για που θες να τον βάζεις , πάντως σίγουρα το ξανασκέφτεσαι άν... σκέφτεσαι με το πάνω κεφάλι να γαμήσεις ότι έχει πάρει η ....μισή θεσσαλονίκη ε?
συνέχεια σε μια άλλη κουβέντα.
για αμερικανακια μας περασες??όχι ρε εσύ απλά στάλθηκε κατά λάθος δύο φορές!
για αμερικανακια μας περασες??
2 φορες με 4 χρονια καθυστερηση??
πηγα ESCAPE η ζετα ειχε ρεπο η αγαπη μου ειχε ρεπο :S ειχε ο χωροσ ωραια ατμοσφαιρα και δεν ηθελα να φιγω επελεξα λιζα 20 χρονων μελανουρι απο χανια χειλαρεσ στενη μουναρα τελεια
Και όπως τα λέγαμε η Εβίτα έβαλε και αγγελία για τον καινούργιο της χώρο. Αυτόν που λέει ο Γιαννάκης ότι παντού Εβίτες βλέπουμε...
Τέλος πάντων ορίστε να της κάνω και διαφήμιση της λατρεμένης:
κι όποιος κοινός θνητός θέλει, πηγαίνει, και μας λέει αν η εκτίμηση μου για τον προσανατολισμό του μαγαζιού είναι σωστή. Αν όπως λέει κι ο Γιαννάκης έκανε μία ώρα με δύο φορές και ΑΥΤΟ στοίχισε 50 Ευρώ, τότε υποκλίνομαι στην Εβίτα..
Και νυν... Η Εβίτα άνοιξε παράρτημαΓια να καταλάβω. Το συγκεκριμένο μαγαζί είναι το καινούργιο της Εβίτας πρώην Καλαβρύτων?
ήταν αναμφίβολα, αλλά κι ο καινούργιος είναι πιό εξελιγμένο μοντέλο...(...) "ελάτε,έφυγε ο παλιός που ήταν μαλάκας και αντιπαθής" (...)
ήταν αναμφίβολα, αλλά κι ο καινούργιος είναι πιό εξελιγμένο μοντέλο...