Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 60 άτομα (12 μέλη και 48 επισκέπτες)

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
52
Like
2.676
Πόντοι
3.487
έτσι ειναι γούστα είναι αυτά για που θες να τον βάζεις , πάντως σίγουρα το ξανασκέφτεσαι άν... σκέφτεσαι με το πάνω κεφάλι να γαμήσεις ότι έχει πάρει η ....μισή θεσσαλονίκη ε?
συνέχεια σε μια άλλη κουβέντα.

Ετσι έτσι ρε μπας και είσαι σε λάθος ιστότοπο. Για προσεξέ το λίγο. Τη καλημέρα μου.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Καλημέρα σ όλες κι όλους κι όταν λέμε σ όλους, Σ ΟΛΟΥΣ.

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Και όπως τα λέγαμε η Εβίτα έβαλε και αγγελία για τον καινούργιο της χώρο. Αυτόν που λέει ο Γιαννάκης ότι παντού Εβίτες βλέπουμε...

(...) Η σχέση του ικανοποιημενου πελάτη δε σου κάνει; Έλεος δηλαδή παντού βλέπουμε την Εβίτα. Εμένα η Έρικα μου άνοιξε όσο για το που ήταν πριν δεν το γνωριζω μιας καιστη θεσσαλονικη ειμαι μονο λιγους μήνες (...)
Μεχρι να πας όμως δεν ξερεις αν είναι όντως fast food, μπουγατσαδικο ή κατι αλλο. Εγώ παντως δεν ένιωσα καμία πίεση χρόνου την ωριτσα μου την έκατσα και 2 φορες  :cum:
Τέλος πάντων ορίστε να της κάνω και διαφήμιση της λατρεμένης:
κι όποιος κοινός θνητός θέλει, πηγαίνει, και μας λέει αν η εκτίμηση μου για τον προσανατολισμό του μαγαζιού είναι σωστή. Αν όπως λέει κι ο Γιαννάκης έκανε μία ώρα με δύο φορές και ΑΥΤΟ στοίχισε 50 Ευρώ, τότε υποκλίνομαι στην Εβίτα..

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.089
Πόντοι
2.356
έτσι ειναι γούστα είναι αυτά για που θες να τον βάζεις , πάντως σίγουρα το ξανασκέφτεσαι άν... σκέφτεσαι με το πάνω κεφάλι να γαμήσεις ότι έχει πάρει η ....μισή θεσσαλονίκη ε?
συνέχεια σε μια άλλη κουβέντα.
κοιτα αν θες να μιλας για μαγαζια που μονο στον παιζουν
ανοιξε ενα αλλο θρεντακι γιατι σ αυτο εδω δε μας αρκει το  :jerking:
θελουμε κ λιγο  :knockinb: βρε αδερφε
πες μας βιτσιοζους πες μας ανωμαλους αλλα ετσι ειναι

οσο για το αν ξερουμε αλλο μαγαζι για να πας ανοιξε ενα αγγελιοφορο
τοχουμε αναφερει πολλες φορες κ θα βρεις κ καλυτερα κ καθαροτερα απο αυτα που ανεφερες,
γιατι ουτε μεις παμε σε βρωμικα μαγαζια

τη καλημερα μου στον house

munitis_kalirois

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Νέα επισκεψη στο Escape είδα τη Λίζα και την Αμάντα. Λίζα μελαχρινή Χανιώτισσα λεπτή και νεαρή 21 χρονών δηλώνει και όντως ειναι νεαρή.
Η Αμάντα ψιλή γυρω στο 1,75 ξανθιάμε πράσινα μάτια και βυζί καλοφτιαγμένο (plastic is fantastic Που λενε στο χωριό μου)
Προτίμησα την Λίζα λόγω ηλικίας το έχει το θέμα με καλό πρόγραμμα και βαθιά  :pipa1:

treflejack

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Κακώς... έπρεπε να πάρεις την άλλη. Τη Λίζα την  :pipa1: ήδη ο Τσάκας όταν η αγάπη του είχε ρεπό... Επιτέλους συντονιστείτε λιγάκι εκεί στην Αδριανουπόλεως..
πηγα ESCAPE η ζετα ειχε ρεπο η αγαπη μου ειχε ρεπο  :S ειχε ο χωροσ ωραια ατμοσφαιρα και δεν ηθελα να φιγω επελεξα λιζα 20 χρονων μελανουρι απο χανια χειλαρεσ στενη μουναρα τελεια  :knockinb:

aristos238

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2007
Κριτικές
5
Like
26
Πόντοι
1
καμια βοηθεια για το Resort  Βασ. Ολγας  44
και σε προσωπικο μηνυμα δεν εχω προβλημα!!!  :helpplea: :helpplea:
κανενα τηλεφωνο παιζει;;; :helpplea: :helpplea:

damonas

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Και όπως τα λέγαμε η Εβίτα έβαλε και αγγελία για τον καινούργιο της χώρο. Αυτόν που λέει ο Γιαννάκης ότι παντού Εβίτες βλέπουμε...
Τέλος πάντων ορίστε να της κάνω και διαφήμιση της λατρεμένης:
κι όποιος κοινός θνητός θέλει, πηγαίνει, και μας λέει αν η εκτίμηση μου για τον προσανατολισμό του μαγαζιού είναι σωστή. Αν όπως λέει κι ο Γιαννάκης έκανε μία ώρα με δύο φορές και ΑΥΤΟ στοίχισε 50 Ευρώ, τότε υποκλίνομαι στην Εβίτα..

Για να καταλάβω. Το συγκεκριμένο μαγαζί είναι το καινούργιο της Εβίτας πρώην Καλαβρύτων?

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Πάντα γελούσα με αυτό το "αλλαγή διεύθυνσης"....κυρίως εμφανίζεται σε βενζινάδικα και πάρκινγκ(λες και με μοιάζει ποιος θα με βάλει βενζίνη ή αν το μέρος που παρκάρω ανήκει στον τάδε ή τον δείνα)

προφανώς σημαίνει "ελάτε,έφυγε ο παλιός που ήταν μαλάκας και αντιπαθής"

εδώ ίσως ταιριάζει....

damonas

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Το επισκέφτηκα σήμερα το καινούργιο παράρτημα. Μέτριες εντυπώσεις. Η κυρία που ήταν στην υποδοχή μου έπιασε την πάρλα, το κλασικό προλόγιασμα για να καταλάβουμε το πιόν του καινούργιου μας πελάτη και στη συνέχεια προχώρησα προς τα ενδότερα. Έφαγα μια ωραιότατη πετσετούλα, χωρίς βέβαια να επιδιώξω και κάτι παραπάνω αφού η μασατζού ήταν ολίγον τι κεφτές. Πριν ξεκινήσει το session, ρώτησα αν μπορώ να επιλέξω την κοπέλα και η απάντηση ήταν "θα δω ποια είναι ελέυθερη(2 ήταν όλες κ όλες)και θα σου την στείλω". Είχα μια ελπίδα ότι δε θα μου έστελνε τη χοντρούλα, αλλά ατύχησα...

Την άλλη που την είδα στα γρήγορα φεύγοντας, μου φάνηκε κάπως σητεμένη. Με μια μικρή επιφύλαξη γιατί την είδα στα πεταχτά.

Ωραίος χώρος, καθαρός, αλλά πολύ κακές παρουσίες και διάθεση μόνο για μασάζ. Τούλαχιστον από την συγκεκριμένη κοπέλα...

nikos3112

Νέο Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
επειδη και εγω ειμαι σχετικα νεος στο forum ηθελα να ρωτησω το μασαζ νασια στη παπαφη που ακριβως ειναι?αξιζει τον κοπο?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom