nikos.thessaloniki
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2009
- Like
- 187
- Πόντοι
- 1
Alkinos...ξέρεις από μάγκυ?
Για δώσε περισσότερες πληροφορίες nikos.thessalonikiAlkinos...ξέρεις από μάγκυ?
Αστέρι ειναι ο Αλκίνος
Μέσα σε όλα είναι
οποιος ξερει να ψαχνει,ολο κατι βρισκει να κινειται,ειτε αυτο ειναι δουλεια ειτε .Καλώς τον Πωλητή μας, πως τα πας?
Βρήκες να "κινήτε" τίποτα από δουλειά στην αγορά?
Ή το έριξες στις μασαζό ?
Άσε, φίλε AB66, την πάτισα ένα 3 ήμερα τώρα,
με τα "callgirl" υποτίθεται Θεσσαλονίκης, έχασα τζάμπα το χρόνο μου.
Ευτυχώς δεν έχασα λεφτά, εκτός από μια περίπτωση.
Ακόμα
Γνώρισα μια Μπέτυ μια Μάγκι μια Βαρβάρα μια Δήμητρα μια........
ΌΛες ΦΟΛΕΣ ακόμα
Θα μας ενημερώσεις φίλε πωλητή για τον Αντιστρές?οποιος ξερει να ψαχνει,ολο κατι βρισκει να κινειται,ειτε αυτο ειναι δουλεια ειτε .
προς το παρον οσο ακομα το επιτρεπει η τσεπη μου,κανω καποιες καταδρομικες επισκεψεις κυριως στον μακη.
Τι θέλεις και μπερδευεσαι με πραγματα που δεν ξέρεις?
Πάνε στα στάνταρ
ΒYe AB66, ByE σε όλους.Καλή συνέχεια, γιατι εχουμε και οικογενειακές υποχρεωσεις.
Τα λέμε το βραδυ
Πιστεύω, να καταλαβαίνεις, φίλε nikos.thessaloniki, γιατί δεν έχω περάσει ΠΟΤΕ και δεν ξέρω τα ενδότερα στο μαγαζί της Εγνατίας.αλλά θέλω το κάτι παραπάνω από εκεί!!!!
...και στο resort θα πρέπει να σε ξέρουν...Παιδια ειμαι καινουργιος στο "ΑΘΛΗΜΑ" και θα ηθελα λιγες πληροφοριες οσον αφορά τα μασατζαδικα...Αυτό του Κωλέττη που ειναι ,τιμές και προγράμματα.
Αυτο στην Β.Ολγας το RESORT λειτουργει ακόμα?????
Alkinos...ξέρεις από μάγκυ?
...και στο resort θα πρέπει να σε ξέρουν...
Καλησπερα και απο εμενα . Που τη θυμηθηκατε ρε παιδια τη Μάγκυ ΄΄΄΄΄΄Υπαρχει ακομα αυτο το μαγαζι ΄΄΄΄΄΄. Κατια μια ψιλη μελαχροινη , με 2αρι , καλο σωμα , ειναι ακομα εκει΄΄΄΄΄΄ Πραγματι καλο μασαζ , εβγαζε ρουχα και στριγκακι , αλλα μεχρι φραπε .Κατα καιρους ειχε καποιες που φταναν μεχρι αλλα ηταν η εξαιρεση .Έχει κάποιες κοπέλες που το πάνε μέχρι αλλά να το ξεκαθαρίσεις με την Μάγκυ από πριν διαφορετικά αυτή προμοτάρει την κάτια η οποία κάνει πολύ καλό μασάζ αλλά μόνο φραπεδάκι
Καλησπερα και απο εμενα . Που τη θυμηθηκατε ρε παιδια τη Μάγκυ ΄΄΄΄΄΄Υπαρχει ακομα αυτο το μαγαζι ΄΄΄΄΄΄. Κατια μια ψιλη μελαχροινη , με 2αρι , καλο σωμα , ειναι ακομα εκει΄΄΄΄΄΄ Πραγματι καλο μασαζ , εβγαζε ρουχα και στριγκακι , αλλα μεχρι φραπε .Κατα καιρους ειχε καποιες που φταναν μεχρι αλλα ηταν η εξαιρεση .
Τόσο χάλια ήταν φίλε alkinos....????Αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις και εμένα η γνώση με ενδιαφέρει, τελικά, περισσότερο.
Αλλά τέτοιες φόλες δεν έχω φάει ποτέ στην ζωή μου, AB66.
Άστα να πάνε