Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

paranomos68

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2009
Like
14
Πόντοι
6
ΡΕ μαλακες μην τσακωνεστε για το αν αξιζει να παει κανεις στην Νανση, γαμω την ρατσα μας γαμω.  :uglystupid: :uglystupid:

Να σας πω εγω που δεν εχω μετοχες πουθενα και ειμαι και πολυ αντικειμενικος  :grin: :grin:

Τα πλην στο εν λογου μαγαζιου ειναι γενικα ο χωρος, κουρτινες απο εδω κουρτινες απο εκει, τα δωματια χαλια, αν γαμας ακουγετε

η καθε λεπτομερια, το γαμωρωλοι που φερνουν μεσα στο δωματτο οταν ερχονται οι κοπελλες και το μπανιο που ειναι για κασκαντερ.  :2funny: :2funny:

Στα συν τωρα που το σκεφτομαι ειναι οτι σαν νεος γαμας με την πρωτη και αυτον τον καιρο η Σοφια που ειναι καλο μουνι

και εχει και πολυ καλη συμετοχη.........

Αυτα απο μενα και μην τσακωνετσε για μαλακιες !!!!   :cum: :cum: :cum:

djgatos

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2008
Like
488
Πόντοι
21
Ναι δίκιο έχεις... υποστηρίζω άλλα μασατζίδικα! Ή μάλλον κάτσε... ΈΧΩ άλλα μασατζίδικα! Άιντε άιντε εδώ μέσα...

Εναντίον της? Ποιας εναντίον? Της "Νάνσυ"?

Και ναι lapo... μην ακούς άτομα που φάγαμε χιλιάρικα σε μασατζίδικα... τον karfidis άκου... Με 11 ποστ, ΞΕΡΕΙ! Ω συγνώμη... εκτός αν είσαι πολύ παλιός αλλά ξέχασες τον κωδικό ή αναγκάστηκες να σταματήσεις και έκανες καινούργιο λογαριασμό...

Αλλά ότι θα γαμήσεις... Θα γαμήσεις! Είναι και μια αρχή και ένα ξεκίνημα εκεί...

ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ dokimazo...Πέστα χρυσόστομε... για περάσεις από την παρακμή στην κατηγορία του καλού (απλώς καλού λέω) πρέπει να φτιάξεις τουλάχιστον ένα μπάνιο της προκοπής...τουλάχιστον. Ποια Σοφία και μαλακίες..... Ποιός τρώει, έστω και το καλλίτερο φαγητό, σε λερωμένο πιάτο;

jojos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
:2funny: :2funny: σιγα το μαγαζι ρε που το κανατε κ θεμα

για χαλαρωστε λιγο κ πεστη ρε καρφιδη να αναβει που κ που το θερμοσιφωνα

αν δεν εισαι η ιδια δλδ γιατι πολυ σε βλεπω να ζοριζεσαι
Εκεί που έχει φτάσει το τιμολόγιο της ΔΕΗ......δύσκολο το βλέπω φίλε humax.
Υπομονή έρχεται η άνοιξη.... :cheesy: :cheesy:

Την καλημέρα μου σε όλους.

jojos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
ΡΕ μαλακες μην τσακωνεστε για το αν αξιζει να παει κανεις στην Νανση, γαμω την ρατσα μας γαμω.  :uglystupid: :uglystupid:

Να σας πω εγω που δεν εχω μετοχες πουθενα και ειμαι και πολυ αντικειμενικος  :grin: :grin:

Τα πλην στο εν λογου μαγαζιου ειναι γενικα ο χωρος, κουρτινες απο εδω κουρτινες απο εκει, τα δωματια χαλια, αν γαμας ακουγετε

η καθε λεπτομερια, το γαμωρωλοι που φερνουν μεσα στο δωματτο οταν ερχονται οι κοπελλες και το μπανιο που ειναι για κασκαντερ.  :2funny: :2funny:

Στα συν τωρα που το σκεφτομαι ειναι οτι σαν νεος γαμας με την πρωτη και αυτον τον καιρο η Σοφια που ειναι καλο μουνι

και εχει και πολυ καλη συμετοχη.........

Αυτα απο μενα και μην τσακωνετσε για μαλακιες !!!!   :cum: :cum: :cum:
Δεν τσακωνόμαστε φίλε paranomos68......
Να φανταστείς ότι ανέφερα μόνο για το μπάνιο......αν τα έλεγα όλα...(όπως πολύ καλά κάνεις εσύ)...εκεί να δεις τι θα μας είχε σούρει ο φίλος ο nikkarfidis.

υγ....και αν τα έχει κάνει όλα γύρα όλα όπως λέει.....να προσέχει την φλεβίτιδα  ;) ;)

tsarouxis

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
0
Επισκεψη μεσα στην εβδομαδα στο body spa στη β.ολγας. πλεον το καταστημα προσφερει κ 2 προγραμμα  :pipa1: αλλα οι τιμες ακομα ψηλες. 60 ευρω το φραπεδακι κ 80  :pipa1:. κοπελες 3: αφροδιτη γυρω στα 40 ψιλογεματουλα κοκκινομαλλα,χριστινα 25 πολυ αδυνατη ξανθια με κοντο μαλλι κ λινα γυρω στα 30  :tits:. νομιζω αυτη εχει περασει κ απο εφη.

για σου φιλε το καταστημα που λες ειναι αυτο στην ολγας 126?που ως τωρα ειχαι μονο φραπεδακι?

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Μερικοί ανεγκέφαλοι(από τα γραφόμενά σας βγάζω το συμπέρασμα, δε σας γνωρίζω προσωπικά)πρώτα να γράψετε τα μασαζοχιλιόμετρα παιχτών σαν του dokimazo και μετά να γράφετε ότι γράφετε. Άντε "μικροί μεγάλοι στα...καφενεία".

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
93
Πόντοι
16
Μερικοί ανεγκέφαλοι(από τα γραφόμενά σας βγάζω το συμπέρασμα, δε σας γνωρίζω προσωπικά)πρώτα να γράψετε τα μασαζοχιλιόμετρα παιχτών σαν του dokimazo και μετά να γράφετε ότι γράφετε. Άντε "μικροί μεγάλοι στα...καφενεία".

που χάθηκες εσύ man ?

jojos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Την καλημέρα μου..........

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
:thumbsup: :thumbsup:  :thumbsup:
Λίγο σεβασμός, από εμάς, τους νέους, ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ!!!

Τώρα, για την συγκεκριμένη περίπτωση, House of Fun, νομίζω ότι είναι στημένο. Αν δεν είναι, η ίδια η Ελένη.

Καλημέρα και καλή  :knockinb: παραγωγική εβδομάδα σε όλους.

jim_hrist

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια ειμαι καινουργιος στο "ΑΘΛΗΜΑ" και θα ηθελα λιγες πληροφοριες οσον αφορά τα μασατζαδικα...Αυτό του Κωλέττη που ειναι ,τιμές και προγράμματα.
Αυτο στην Β.Ολγας το RESORT λειτουργει ακόμα?????

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Παιδια ειμαι καινουργιος στο "ΑΘΛΗΜΑ" και θα ηθελα λιγες πληροφοριες οσον αφορά τα μασατζαδικα...Αυτό του Κωλέττη που ειναι ,τιμές και προγράμματα.
Αυτο στην Β.Ολγας το RESORT λειτουργει ακόμα?????
Kαλημέρα jim_hrist
Για αυτά σου τα ερωτήματα και πολλά ακόμα, θα βρεις απαντήσεις, αν δεν βαριέσαι και διαβάσεις προηγούμενες σελιδές.
-Κωλέττη είναι "κελιστό club", 40-60-80
-Β.Ολγας το RESORT  , Ναι.

jim_hrist

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
οταν λες κλειστό club τι σημαινει οτι πρέπει να πας συστημενος????? :huh:
ευχαριστώ παντος θα διαβάσω στο φορουμ να δω τι γινετε.............

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
οταν λες κλειστό club τι σημαινει οτι πρέπει να πας συστημενος????? :huh:
ευχαριστώ παντος θα διαβάσω στο φορουμ να δω τι γινετε.............
Στείλε το ενδεικτικό σου jim_hrist , να σου βάλω άριστα.  :2funny:
Καλό Διάβασμα, λοιπόν. :thumbsup:
Ο μόνος τρόπος να ενημερωθείς για το "άγνωστο".

nikos.thessaloniki

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2009
Like
187
Πόντοι
1
Χθές απόγευμα λέω ας κάνω μια μασαζοκαταδρομή :kissass2:......αλλά ρε παιδιά..όλα κλειστά? μα μου έκανε τόση εντύπωση!!!! κανονικά έπρεπε να είναι ανοιχτά...τις κυριακές ο κόσμος χαλαρώνει!!! :zfuck:
Αναρωτιέμαι πόσα μπορεί να βγάζουν? τέλος πάντων,ας ρωτήσω μήπως ξέρει κανείς,στην μάγκυ, εγνατία, έχουμε τίποτα νεότερο? αλλάγη προσωπικού, προγράμματος...γιατι  :jerking: βαρεθήκαμε...ενώ κάποια κορίτσια της είναι κουκλάκια δεν προχωράνε περισσότερο και να πω και την αλήθεια γι αυτό έχω να πάω απο το καλοκαίρι...ξέρει κανείς τίποτα?
ρε παιδιά ακόμη και ο Άγγελος ήτανε κλειστός χθές!!!! αυτός βαράει μύγες και πάλι έκλεισε..ε δεν πάνε καλά αυτοί...νομίζω θέλουν :s&m_1:...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom