Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (0 μέλη και 30 επισκέπτες)

lapo

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
1
καλημερα θα ηθελα να ρωτησω εχει παει κανεις στην κασσανδρου στην ΝΑΝΣΥ ειδα την ιστοσελιδα και ειπα να παω για πρωτη φορα. ηθελα να ρωτησω αν εχει παει κανεις στο συγκεκριμενο η σε καποιο αλλο στην Θεσσαλονικη και τι πρεπει να κανω οταν παω για πρωτην φορα. θα ηθελα μια βοηθεια.

Spacelordmf

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Επισκεψη μεσα στην εβδομαδα στο body spa στη β.ολγας. πλεον το καταστημα προσφερει κ 2 προγραμμα  :pipa1: αλλα οι τιμες ακομα ψηλες. 60 ευρω το φραπεδακι κ 80  :pipa1:. κοπελες 3: αφροδιτη γυρω στα 40 ψιλογεματουλα κοκκινομαλλα,χριστινα 25 πολυ αδυνατη ξανθια με κοντο μαλλι κ λινα γυρω στα 30  :tits:. νομιζω αυτη εχει περασει κ απο εφη.

Μετά από μια σχετική αποχή και μερικές επισκέψεις σε Μαριάννα που δεν έχω τίποτα να προσθέσω καθώς υπάρχει για το εν λόγο κατάστημα συνεχής πορνογραφική ενημέρωση, επέστρεψα με μια επίσκεψη στο body spa και επιβεβαιώνω τα γραφόμενα του συναγωνιστή.
60-80 τα προγράμματα, τα κορίτσια αυτά που ανέφερε και ο zakthes συν μιας νεφέλης ψηλή αδύνατη μελαχρινή.
Εγώ πέρασα με Λίνα καλό μασάζ όλο νάζια η κοπέλα και καλή χειρίστρια του εργαλείου αν και κάπως ρηχή. Πέρασα καλά μαζί της θα ξαναπροτιμηθεί στο μέλλον.
Αυτά από μασάζ η συνέχεια στα cg.

mindthess

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
επισης επισκεψη και στου Βασιλη(Κωλετη)2 κορασιδες πηρα Νορα οντως η κοπελα ειναι πολυ καλη σε ολα σιγουρα θα ξαναπροτιμηθει(στοματικο δυνατο και στα τεσσερα γιατι εχει απιστευτο κωλο)
Θα συμφωνησω . Έχει κάποιος παει με την χριστίνα από βασίλη?.είχε δουλειά κ δεν την είδα..

nik1453

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα θα ηθελα να ρωτησω εχει παει κανεις στην κασσανδρου στην ΝΑΝΣΥ ειδα την ιστοσελιδα και ειπα να παω για πρωτη φορα. ηθελα να ρωτησω αν εχει παει κανεις στο συγκεκριμενο η σε καποιο αλλο στην Θεσσαλονικη και τι πρεπει να κανω οταν παω για πρωτην φορα. θα ηθελα μια βοηθεια.
να πας εχω παει πολλες φορες 100%σιγουρα θα γαμησεις και απ τη πρωτη φορα ακομη,παρε σοφια και αν δεν ειναι παρε μαρινα και μαλιστα το εχουν ριξει στα 60 ευρω!!!μην ακους πολλα εδω γιατι μαλλον γραφουν απο αλλα μασατζιδικα εναντιον της.πηγαινε και γραψε μου σε π.μ
γκαραντι θα μεινεις ευχαριστημενος και μονο με 60 ευρω φιλαρακι.

nik1453

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
να πας εχω παει πολλες φορες 100%σιγουρα θα γαμησεις και απ τη πρωτη φορα ακομη,παρε σοφια και αν δεν ειναι παρε μαρινα και μαλιστα το εχουν ριξει στα 60 ευρω!!!μην ακους πολλα εδω γιατι μαλλον γραφουν απο αλλα μασατζιδικα εναντιον της.πηγαινε και γραψε μου σε π.μ

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
μην ακους πολλα εδω γιατι μαλλον γραφουν απο αλλα μασατζιδικα εναντιον της.

Ναι δίκιο έχεις... υποστηρίζω άλλα μασατζίδικα! Ή μάλλον κάτσε... ΈΧΩ άλλα μασατζίδικα! Άιντε άιντε εδώ μέσα...

Εναντίον της? Ποιας εναντίον? Της "Νάνσυ"?

Και ναι lapo... μην ακούς άτομα που φάγαμε χιλιάρικα σε μασατζίδικα... τον karfidis άκου... Με 11 ποστ, ΞΕΡΕΙ! Ω συγνώμη... εκτός αν είσαι πολύ παλιός αλλά ξέχασες τον κωδικό ή αναγκάστηκες να σταματήσεις και έκανες καινούργιο λογαριασμό...

Αλλά ότι θα γαμήσεις... Θα γαμήσεις! Είναι και μια αρχή και ένα ξεκίνημα εκεί...

jojos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2011
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Ναι δίκιο έχεις... υποστηρίζω άλλα μασατζίδικα! Ή μάλλον κάτσε... ΈΧΩ άλλα μασατζίδικα! Άιντε άιντε εδώ μέσα...

Εναντίον της? Ποιας εναντίον? Της "Νάνσυ"?

Και ναι lapo... μην ακούς άτομα που φάγαμε χιλιάρικα σε μασατζίδικα... τον karfidis άκου... Με 11 ποστ, ΞΕΡΕΙ! Ω συγνώμη... εκτός αν είσαι πολύ παλιός αλλά ξέχασες τον κωδικό ή αναγκάστηκες να σταματήσεις και έκανες καινούργιο λογαριασμό...

Αλλά ότι θα γαμήσεις... Θα γαμήσεις! Είναι και μια αρχή και ένα ξεκίνημα εκεί...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Είσαι απίστευτος φίλε....αλλά έχεις όλα τα δίκια.
Γιατί δεν του είπε όμως .....που και πως θα κάνει ντουζ??

mindthess

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
ξέχασες να του πεις το ποσο  καθαρά είναι .....χαχαχα πλάκα έχεις

nik1453

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
:uglystupid:εγω δεν ανεφερα ονοματα ...................................τωρα εσεις οι 2 απο που πεταχτηκατε ..........οποιος εχει την μυγα μυγιαζεται..........ουτε και το μπλογκ ειναι ιδιοκτησια σας μαγκες....οσο για το μπανιο δεν το καταλαβα παλι εχεις παει ποτε στη νανσυ?????????????????????????????????εστω μια φορα εχει ζεστο νερο,μυριζει χλωρινη απο την καθαριοτητα,εχει μπαντεντας και αντιμπακτερ για τα γεννητικα δηλαδη πραγματα που κανενα μασατζιδικο δεν εχει στο μπανιο του....το μονο προβλημα ειναι γι αυτους που ειναι ανω του 2.60 υψος για να μην χτυπανε στο θερμοσιφωνο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
οσο για το οτι πας και πηδας με την πρωτη και μονο με 60 ευρω δεν εχει σημασια ετσι δεν ειναι εξυπνοτατοι μαγκιτες του μπλογκ????????
τοτε αν ειναι καντε αλλο μπλογκ ....τα ντους της θεσ/νικης ......αλλα οχι μασατζιδικα θεσ/κης.τα εχω κανει γυρα ολα και σας εχω παρει πρεφα....αλλα αυτη την στιγμη η καλυτερη σχεση τιμης-αποδοσης σιγουρα πρωτη και με πολλη πολλη μεγαλη διαφορα ειναι η νανσυ...
αλο μπραδερς!!!!!!!

mindthess

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
:uglystupid:εγω δεν ανεφερα ονοματα ...................................τωρα εσεις οι 2 απο που πεταχτηκατε ..........οποιος εχει την μυγα μυγιαζεται..........ουτε και το μπλογκ ειναι ιδιοκτησια σας μαγκες....οσο για το μπανιο δεν το καταλαβα παλι εχεις παει ποτε στη νανσυ?????????????????????????????????εστω μια φορα εχει ζεστο νερο,μυριζει χλωρινη απο την καθαριοτητα,εχει μπαντεντας και αντιμπακτερ για τα γεννητικα δηλαδη πραγματα που κανενα μασατζιδικο δεν εχει στο μπανιο του....το μονο προβλημα ειναι γι αυτους που ειναι ανω του 2.60 υψος για νπα μην χτυπανε στο θερμοσιφωνο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
οσο για το οτι πας και πηδας με την πρωτη και μονο με 60 ευρω δεν εχει σημασια ετσι δεν ειναι εξυπνοτατοι μαγκιτες του μπλογκ????????

τοτε αν ειναι καντε αλλο μπλογκ ....τα ντους της θεσ/νικης ......αλλα οχι μασατζιδικα θεσ/κης.τα εχω κανει γυρα ολα και σας εχω παρει πρεφα....αλλα αυτη την στιγμη η καλυτερη σχεση τιμης-αποδοσης σιγουρα πρωτη και με πολλη πολλη μεγαλη διαφορα ειναι η νανσυ...
αλο μπραδερς!!!!!!!

[/quote

κάποια πραγματα  είναι απλά αντικειμενικά.όπως η καθαρίστηκαν στην νανσυ.τώρα εσυ λες τα δικα  σου .πως να σου αλλάξουμε γνώμη.α αν πας πάρε κ το τηλ της καθαρίστριας να το δώσουμε στα αλλά μαδατζιδικα.....

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Μα κάτσε που θα πας? Εγώ έχω την μύγα? Βρε μπας και...??? Μήπως είσαι ο ιδιοκτήτης? Συγνώμη αν είναι έτσι...

Ούτε προμότορας είμαι, ούτε πληρώνομαι. Πάω δοκιμάζω και λέω. Είπα και πριν μερικές σελίδες ότι ναι αυτή τη στιγμή είναι στα 60€... Δυστυχώς 2.60 δεν είμαι αλλά πέτυχα στο θερμοσίφωνο!

Και στην τελική δεν σου είπα ότι μας ανήκει το σάιτ σωστά? Δεν θα βάζεις λόγια εσύ... Μία (1) ενημέρωση έχεις σε 12 μηνύματα... 3 ερωτήσεις, 1 ενημέρωση, 4 σχόλια και τα υπόλοιπα να 'χαμε να λέγαμε... Θα μου πεις εσύ ότι είμαι προμότορας ή ιδιοκτήτης και να ανοίξω άλλο ΣΑΪΤ (γιατί σε site βρίσκεσαι και όχι σε μπλογκ)...

Αφού τα 'χεις κάνει γύρα όλα δεν ξέρεις που είναι η Μαριάννα? Ή απλά δεν γουστάρεις να ενημερώνεις για πουθενά πλην Νάνσυ? Αν είναι ενημέρωση για ένα μασαζο-ίδρυμα τι να σε κάνουμε? Πάμε και μόνοι μας και βλέπουμε!

mindthess

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
:uglystupid:εγω δεν ανεφερα ονοματα ...................................τωρα εσεις οι 2 απο που πεταχτηκατε ..........οποιος εχει την μυγα μυγιαζεται..........ουτε και το μπλογκ ειναι ιδιοκτησια σας μαγκες....οσο για το μπανιο δεν το καταλαβα παλι εχεις παει ποτε στη νανσυ?????????????????????????????????εστω μια φορα εχει ζεστο νερο,μυριζει χλωρινη απο την καθαριοτητα,εχει μπαντεντας και αντιμπακτερ για τα γεννητικα δηλαδη πραγματα που κανενα μασατζιδικο δεν εχει στο μπανιο του....το μονο προβλημα ειναι γι αυτους που ειναι ανω του 2.60 υψος για νπα μην χτυπανε στο θερμοσιφωνο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αλο μπραδερς!!!!!!!

[/quote

κάποια πραγματα  είναι απλά αντικειμενικά.όπως η καθαρίστηκαν στην νανσυ.τώρα εσυ λες τα δικα  σου .πως να σου αλλάξουμε γνώμη.α αν πας πάρε κ το τηλ της καθαρίστριας να το δώσουμε στα αλλά μαδατζιδικα.....

κάποια πραγματα  είναι απλά αντικειμενικά.όπως η καθαρίoτητα στην νανσυ.τώρα εσυ λες τα δικα  σου .πως να σου αλλάξουμε γνώμη.α αν πας πάρε κ το τηλ της καθαρίστριας να το δώσουμε στα αλλά μαδατζιδικα.....

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
381
Πόντοι
36
Μάθε να κανεις παράθεση πρωτα και μετά μιλα

tsakist

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Χειροπρακτική Νάνσυ?Η ξεφτιλα της πόλης.....ακόμα πάτε και τα σκάτε στην τσαντισμένη ΕΛΕΝΗ με το ρολόι?
ούτε για να την χέσουν στην μάπα δεν κάνει.....όσο για Σοφία σιγά τα φτηνά με 60 ευρώ....ΑΝΕ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΕΜΕΤΟ ΒΡΑΔΥΑΤΙΚΑ.............
ΓΙΝΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ  ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΦΤΩΧΟΙ?ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΟΡΟΙΔΟ ΤΡΑΒΑ ΣΤΗΝ ΝΑΝΣΥ ΝΑ ΤΙΣ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ ΠΛΟΥΣΙΕΣ ΤΙΣ ΤΣΑΝΤΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΗΛΙΘΙΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΛΕΦΤΑ...ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
381
Πόντοι
36
Χαλάρωσε φιλε, πλάκα κανουμε

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.