Τελη της προηγουμενης εβδομαδας και αφου εγινε η καταβολη του δωρου Πασχα , εστω και κουτσουρεμενου , αποφασισα να διαθεσω ενα ποσο για την προσωπικη μου μυοχαλαρωση και ευεξια . Νοιωθωντας εντονη την επιθυμια για μασαζ , εκανα την πρωτη σταση μου στο SPA PRIVE ( κωλεττη) , γνωριζοντας οτι δεν παιζει τιπιτα παραπανω απο μασαζ. Μασαζ ομως πολυ καλο , απο ενα πολυ ομορφο γκομενακι ( Χριστινα ) , 40 ευρω τα 45 λεπτα . Αλλα μονο μασαζ και τιποτα παραπανω .Στη συνεχεια θελωντας να ολοκληρωσω την προσωπικη μου ευεξια , πηγα διπλα στον Βασιλη . Πρωτη επισκεψη μου στο νεο χωρο . Σιγουρα πολυ καλυτερος απο τον προηγουμενο , σε καινουργια οικοδομη .Παρουσιες ,οι παλιες Μενια , Μαριανα και η Ευα , απο Ρωσια . Ενα 24χρονο ομορφο μελαχρινο γκομενακι με γαλαζια ματια , ψηλη , γυρω στο 1,72 , με προηγουενη θητεια σε ρεσορτ και εντελβαις , η οποια και προτιμηθηκε . Ενταξει μασαζ μετριο , αλλα στα υπολοιπα ,μετα απο καποια ψυχροτητα και αμηχανια στην αρχη , υστερα και απο δικια μου πρωτοβουλια και σπρωξιμο για να σπασει ο παγος , βγαζει φοβερη καβλα . Πολυ καλη σε ολα της
,
. Μου αρεσε και σαν παρουσια αλλα και σαν προγραμμα . Θα ξαναπροτιμηθει σιγουρα .
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ σε ολους τους συναγωνιστες και συντροφους , πρωην και νυν , σ' ολες τις μασατζουδες - φυσικοθεραπευτριες , πτυχιουχες και μη ,ειδικευομενες και ειδικευθεισες , αφεντικα και αφεντικινες των μασατζιδικων και γενικα σ' ολο τον κοσμο .