oso_nixtonei
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
Πολυ σωστος φιλε ετσι ειναι δυστυχως γαμω τα μασαζ και τα μπουρδελα και τις γυναικες γενικως. Θελει προσοχη αλλα τι να πεις εξω με ενα πουτανακι που θα γνωρισεις θα βγειτε μια-δυο φροες και θα σου παρει φυσικα ακαποτο τσιμπουκι εκει νομιζης κινδυνευεις λιγοτερο η νομιζης οτι επειδη δεν ειναι του επι πληρωμη ειναι πιο καθαρη η προσεχη περισσοτερο?? ΠΑΠΑΡΙΑ!! Ισα ισα πολλες φορες το αντιθετο.Δεν το συζηταω για το ποσοι μαλακες σπρωχνουν χωρις καποτα μια γκομενα εξω που την ξερουν οσο ξερω εγω αστροφυσικη.Επομενως θελει προσοχη αλλα ο κινδυνος ειναι παντου οχι μονο στο πληρωμενο σεξ.Ειναι ψευδαισθηση οτι το δωρεαν σεξ ειναι πιο ασφαλες.Εκτος αν μιλαμε για περιπτωσεις χρονιας σχεσης και που υπαρχει μια Χ εμπιστοσυνη. Ζωντανο παραδειγμα ενας γνωστος μου πηγε εχωσε χωρις καποτα μια που γνωρισε χαλκιδικη το ιδιο βραδυ . Μου λεει καλα δε φοβασαι που πας με επαγγελματιες...... Τα συμπερασματα δικα σας...Απο κει και περα προσοχη οσο γινεται και ποτε μα ποτε ακαποτο γαμησι ουτε στα πληρωμενα ουτε στα δωρεαν.Αν για μια απολαυση 10,20,30 λεπτων ειναι να ανοιξουμε τον λακκο μας γαμησε μας