Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (4 μέλη και 30 επισκέπτες)

Alygistos

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2023
Κριτικές
2
Like
659
Πόντοι
81
Παπαρια μάντολες…Πως θα τους πετύχεις είναι…Έπαιρνα Κρύσταλ δεν το σήκωναν και μια μέρα π είχα δουλειά προς τα εκεί πήγα με ντου…Με άνοιξαν κανονικά,έψαχνε για ραντεβού τις είπα δεν έχω αλλά έχω έρθει στο παλιό..Παπάς,προφανώς και αυτή δεν με πίστεψε …Με έδειξε τις κοπέλες 2 ήταν ελεύθερες,πέρασα μέσα κανονικά…Απλά με
Είπε παίρνε τηλ τις άλλες φορές…Οπότε κάνε ντου και παιξτο παλιός,ούτως η άλλως με τους μοναχοφαηδες της πόλης στα πριβέ δεν πρόκειται να μπούμε ποτέ.
ΥΓ…Αυτο με το κουτουρού ντου το έκανα και στο καλύτερο μασατζιδικο που χω πάει ως τώρα στο Diamond στην Αθήνα…

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
7.658
Πόντοι
1.056
Ίσως έτσι μείνει μόνο στο μασάζ αν καταλάβουν ότι λέει ψέματα θα φανεί ακόμα πιο ύποπτος.
Το θέμα είναι να ανοίξει την πόρτα τους, μετά θα τον μάθουν. Ώρες ώρες τρώνε κάτι κολλήματα και διώχνουν κόσμο λες και δεν θέλουν πελατεία. Η επιστήμη μελετάει τις περιπτώσεις αυτών των ιδρυμάτων. Και η φάση είναι οτι μας διαβάζουν κιόλας.

HighKlainer

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2022
Like
10
Πόντοι
0
Καλησπέρα. Πέρασμα πρόσφατα από το Nuru της φτωχομανας. Το διαμέρισμα είναι σε μια κατάσταση ψιλό χάλια και από καθαριότητα έτσι κ έτσι. Η κοπέλα γύρω στα 35-40 ξανθιά με μικρό βυζακι γενικά ωραίο γυμνασμένο σώμα και ωραίο κωλο 7/10. Στο μασάζ μπορώ να πω ότι έκανε φιλότιμες προσπάθειες να με ευχαριστήσει και τα κατάφερε σε μεγάλο βαθμό όλα με κινήσεις του γυμνού της σώματος πάνω στο δικό μου 7,5/10. Όσον αφορά την εκτόνωση με τόσο λάδι ρε παιδιά δεν μπορείς να έχεις ερεθισμό άσε που δεν τον πιάνει καν στα χέρια της απλά σε τρίβει με τα μπούτια της. Κοντέψαμε να βγάλουμε πετρέλαιο και της λέω άσε τον παλιό το ‘‘χω και το πήγα στο χειροκίνητο με τελείωμα πάνω της. Έπειτα ξανά μασάζ και μετά μου έκανε μπάνιο για να φύγουν τα λάδια. Κόστος 100€ εμπειρία 7/10. Δεν νομίζω να ξαναπάω
Καλησπέρα, πιο είναι αυτό το nuru? έχει αγγελία?

Troublemaker_

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
15
Like
4.596
Πόντοι
1.436
Λοιπόν σταματήστε να βλέπετε παντού επαγγελματίες!!! Αν πάτε να δώσετε κάτι παραπάνω σε κοπέλα που κάνει κανονικό μασάζ το μόνο που θα καταφέρετε είναι να ξεφτιλιστείτε.

Επειδή αναφέρθηκε η βλακεία που έκαναν να ανοίξουν ερωτικό μασάζ με ίδιο όνομα με κανονικό μασάζ θυμήθηκα μια ιστορία πριν 20 χρόνια. Ο Θόδωρος ο Κυριακίδης εκτός από το μαγαζί στην αναλήψεως στο ρετιρέ οροφοδιαμέρισμα έψαχνε έναν χώρο δυτικά. Και ο μαλάκας Βρήκε ένα διαμέρισμα στους Αμπελόκηπους Μεγάλου Αλεξάνδρου με Φιλιππουπόλεως το οποίο όμως ήταν ακριβώς διπλανή πόρτα από ένα κανονικό μασάζ

Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσοι ανέβαιναν στον πρώτο και επειδή του Κυριακίδη το μαγαζί δεν είχε ταμπέλα απέξω από την πόρτα πήγαιναν στο διπλανό. Τους έκαναν μασάζ και στο τέλος γελούσε και ο κάθε πικραμένος γιατί όλοι ζητούσαν και εκτόνωση. Μετά τις πρώτες μέρες Κατάλαβαν γιατι γινόταν αυτό το μπέρδεμα κι αν κάποιος πήγαινε χωρίς ραντεβού με πολύ διακριτικό τρόπο τον ενημέρωναν ότι ίσως έχει κάνει λάθος μαγαζί

Jakob1

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2025
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπερα
Είδα στο φέισμπουκ ότι άνοιξε καινούργιο μαγαζί prestige spa έχει πάει κανείς ;

sinistergr

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Like
82
Πόντοι
0
Περασμα με Φενια. Για μενα οτι καλυτερο. Συμμετοχη πολυ δυνατη. Πιπα απο αλλο πλανητη. Και το κοντο, ξανθο με μικρο στηθος εμενα με τρελενει.

Xan8oulis

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2024
Like
72
Πόντοι
0
Καλησπέρα στην ομάδα. Εχω πάρει 3-4 φορες τηλ στο Κρυσταλ και ρωτάω για ραντεβού με λένε μισό να δω και μόλις με ρωτάνε εάν έχω ξαναέρθει και τους πω όχι κατευθείαν με λένε ότι δεν υπάρχει ραντεβού. Παίζει να φοβούνται κάτι ή είμαι τόσο άτυχος που όντως δεν έχει ; Έχω επισκεφτεί μερικά ελαιοτριβεία της πόλης αλλά όχι το συγκεκριμένο.
Την επόμενη φορά Που θα πάρεις πες τους ότι πηγαίνες στο παλιό.. δεν θα σου ρίξουν άκυρο... Δεν χρειάζεται να του λες ότι είσαι νέος πελάτης..

giannisnidis9

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2025
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα σας, νεος στο forum , περασμα απο dames εγνατια το προηγουμενο σκ, ψηλη χοντρη κοπελα , εφυγα , τζαμπα η ταλαιπα για να βρεις παρκιγκ, πολυ χαλια ροστερ και ακριβο η πολη γενικα

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
7.658
Πόντοι
1.056
Περασμα με Φενια. Για μενα οτι καλυτερο. Συμμετοχη πολυ δυνατη. Πιπα απο αλλο πλανητη. Και το κοντο, ξανθο με μικρο στηθος εμενα με τρελενει.
Τι εννοείς κοντό ξανθό τύπε;

Stainless84

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2024
Like
278
Πόντοι
21
Τι εννοείς κοντό ξανθό τύπε;
Eτσι ακριβωs ειναι το τυπακι οπωs το περιγραφει ο συναθλητηs .......ξανθο μαλακι γλυκια στο προσωπο με ψιλα χαρακτηριστικα μετριου αναστηματοs ξανθουλα ωραιο κορμακι μικρο στητο βυζακι τημια επιλογη στα 70-80 ευρο δινει πολυ γκαβλα . Η Φενια Πρωτοξεκινησε απο το ιδρυμα του Σταθμου και απο εκει εδειξε το ταπαραμεντο τηs στα κρυφα με 80 ευρο εκανε τρελεs πιπεs μεσα στο Κρυσταλ αλλα την πηρε μυροδια και την εδωσε στεγνα η ξυνη απο την ΑΛΒΑΝΙΑ στην jULIA .....και την εστειλαν πακετο ......(μετα στο λουξουρι ευοσμο) Μετα το αλανι το περιμαζεψε η μανταμ ελεγκανσ μαζι με την Νικολ και απο τοτε ειναι μαζι με την Νταρια και αδειαζουν τα φλοκια μαs

Τελευταία τροποποίηση:

Dirt3

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2024
Like
9
Πόντοι
0
Αν δεν έχεις δοκιμάσει γενικά σε τρίο να σου παίρνουν διπλή πίπα,δεν ξέρεις τι χάνεις!Η μία να γλείφει τον κορμό και η άλλη το κεφάλι,μετά η μία τα μπαλάκια και η άλλη το κεφάλι,κ.ο.κ.
Καλησπέρα που παίζει αυτό φίλε;;

ARIS einai re

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
7.658
Πόντοι
1.056
Eτσι ακριβωs ειναι το τυπακι οπωs το περιγραφει ο συναθλητηs .......ξανθο μαλακι γλυκια στο προσωπο με ψιλα χαρακτηριστικα μετριου αναστηματοs ξανθουλα ωραιο κορμακι μικρο στητο βυζακι τημια επιλογη στα 70-80 ευρο δινει πολυ γκαβλα . Η Φενια Πρωτοξεκινησε απο το ιδρυμα του Σταθμου και απο εκει εδειξε το ταπαραμεντο τηs στα κρυφα με 80 ευρο εκανε τρελεs πιπεs μεσα στο Κρυσταλ αλλα την πηρε μυροδια και την εδωσε στεγνα η ξυνη απο την ΑΛΒΑΝΙΑ στην jULIA .....και την εστειλαν πακετο ......(μετα στο λουξουρι ευοσμο) Μετα το αλανι το περιμαζεψε η μανταμ ελεγκανσ μαζι με την Νικολ και απο τοτε ειναι μαζι με την Νταρια και αδειαζουν τα φλοκια μαs
Το μουνάκι αυτό το γνωρίζω τύπε αλλά έτσι όπως το περιέγραψε ο συνάδελφος νόμισα ότι έκοψε το μαλλί.

Εσύ γιατί λες 70-80 έχει και πρόγραμμα με 80 στο elegance ; Γιατί εκεί η πίπα πάει 70.

Η ξυνή γιατί λες να την έδωσε ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom