Καλησπέρα σας. Χρειάζομαι τη βοήθεια σας για ένα θέμα υγείας που προέκυψε μετά τη πρώτη και μοναδική επίσκεψη μου σε μασαζαδικο στο κέντρο. Τη τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου πήγα στο συγκεκριμένο μέρος όπου έκανα μασάζ με μία από τις κοπέλες. Όταν ξεκίνησε το μασάζ έβαλε η κοπέλα την λοσιόν, μου έκανε μασάζ για περίπου 40 λεπτά, όπου τα τελευταία 10 λεπτά εκτός από το μασάζ στο πέος κάναμε και ισπανικό. Όταν τελείωσα έκανα μπάνιο και έφυγα. Μερικές μέρες αργότερα άρχισα να έχω ένα πόνο στην βάλανο συγκεκριμένα μέσα στην ουρήθρα άρχισα να νιώθω ένα κάψιμο, τσούξιμο γενικά μία μόνιμη ενόχληση. Στην αρχή δεν έδωσα σημασία, στις 11 Φεβρουαρίου όμως έκανα ότι τεστ υπάρχει, γιατί στο νου μου είχα ότι κόλλησα κάποιο μικρόβιο. Τα τεστ βγήκανε όλα αρνητικά, ο παθολόγος μου είπε να βάλω μια κρέμα fucicort αλλά δε βοήθησε. Μέχρι τώρα συνεχίζω να έχω τσούξιμο, κάψιμο και πόνο στην περιοχή της ουρήθρας στην βάλανο. Ο ουρολόγος μου είπε ότι δεν μπορεί να μου δώσει αντιβίωση εφόσον τα τεστ βγήκαν αρνητικά. θα ήθελα να ρωτήσω αν έχετε περάσει κάτι παρόμοιο , αν μπορέσατε να το αντιμετωπίσετε και πως το αντιμετωπίσατε, δηλαδή σε τι γιατρό πήγατε και τι φάρμακα πήρατε. Να σημειώσω ότι ποτέ μου δεν είχα παρόμοια συμπτώματα. Έχω αρχίσει να ανησυχώ γιατί έχουν περάσει τρεις μήνες και χειροτερεύει ο πόνος.
Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων . Έχω επισυνάψει μερικές από τις εξετάσεις που έκανα. Το μόνο που δείχνουν είναι λίγη βλέννη και λίγοι μικροοργανισμοί.