Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (3 μέλη και 6 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Απρ 2024
Like
145
Πόντοι
0
Δεν σ είπε να κάνεις εξετάσεις πρώτα να δεις τι έχεις ; Έτσι απλά σ έδωσε αντιβίωση ; Μπορείς να γράψεις τα φάρμακα αν σ είναι εύκολο ; Εμένα ο ουρολόγος ήταν πολύ αρνητικός με τις αντιβιώσεις.
Amoxiccilin αντιβίωση και fluprednidene αλοιφη από νοσοκομείο μετά πήγα σε ανδρολογο και με.εδωσε να κάνω εξετασεις σπερμα.και ουρα και μια κρέμα.να βάζω την kenacomb, και μερικοί έξυπνοι που κοροϊδεύουν σύντομα.θα την πατήσουν και αυτοι .δεν.ειναι δύσκολο. ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

Rtsth

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2025
Like
767
Πόντοι
81
Δεν σ είπε να κάνεις εξετάσεις πρώτα να δεις τι έχεις ; Έτσι απλά σ έδωσε αντιβίωση ; Μπορείς να γράψεις τα φάρμακα αν σ είναι εύκολο ; Εμένα ο ουρολόγος ήταν πολύ αρνητικός με τις αντιβιώσεις.
Πάνε και σε άλλο γιατρό να πάρεις 2 γνώμη

Rtsth

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2025
Like
767
Πόντοι
81
Και εγω φιλε την.πατησα,δεν ξέρω από ποιο μαγαζί γιατί πάω σε διάφορα,με τσούξιμο, κοκκινισμα ,άσχημη μυρωδιά και ελαφρως αιματακι από το κεφαλάκι πήγα σε ανδρολογο και με είπε να κάνω εξετασεις ούρων και σπέρματος, και με.εδωσε μια αντιβίωση και μια κρεμουλα.πρωτα και με.ειπε.αποχη για 15 ημερες από σεξ . ,θέλει προσοχή και καθαριοτητα

Και εγω την πάτησα έτσι,με.ερεθισμο κεφαλάκι και λιγο αιμα στην αφη,τσούξιμο, και ασχημη μυρωδιά κι πήγα σε.ανδρολογο και με.ειπε αποχή από τέτοια μαγαζιά και γενικά σεξ και με.εδωσε αντιβίωση και κρέμα για το πουλί,άμα.δεν.καλυτερεψει θα πάω με.ειπε για εξετασεις ούρων και
σπερματος
Αν θες να πεις, πώς υποθέτεις ότι κόλλησες? Κάνοντας σεξ, στοματικό ή κάτι άλλο?

Χυσεας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2016
Κριτικές
3
Like
1.468
Πόντοι
216

Μέγας Παπατζής

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
6.681
Πόντοι
1.056
Καλησπέρα σας. Χρειάζομαι τη βοήθεια σας για ένα θέμα υγείας που προέκυψε μετά τη πρώτη και μοναδική επίσκεψη μου σε μασαζαδικο στο κέντρο. Τη τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου πήγα στο συγκεκριμένο μέρος όπου έκανα μασάζ με μία από τις κοπέλες. Όταν ξεκίνησε το μασάζ έβαλε η κοπέλα την λοσιόν, μου έκανε μασάζ για περίπου 40 λεπτά, όπου τα τελευταία 10 λεπτά εκτός από το μασάζ στο πέος κάναμε και ισπανικό. Όταν τελείωσα έκανα μπάνιο και έφυγα. Μερικές μέρες αργότερα άρχισα να έχω ένα πόνο στην βάλανο συγκεκριμένα μέσα στην ουρήθρα άρχισα να νιώθω ένα κάψιμο, τσούξιμο γενικά μία μόνιμη ενόχληση. Στην αρχή δεν έδωσα σημασία, στις 11 Φεβρουαρίου όμως έκανα ότι τεστ υπάρχει, γιατί στο νου μου είχα ότι κόλλησα κάποιο μικρόβιο. Τα τεστ βγήκανε όλα αρνητικά, ο παθολόγος μου είπε να βάλω μια κρέμα fucicort αλλά δε βοήθησε. Μέχρι τώρα συνεχίζω να έχω τσούξιμο, κάψιμο και πόνο στην περιοχή της ουρήθρας στην βάλανο. Ο ουρολόγος μου είπε ότι δεν μπορεί να μου δώσει αντιβίωση εφόσον τα τεστ βγήκαν αρνητικά. θα ήθελα να ρωτήσω αν έχετε περάσει κάτι παρόμοιο , αν μπορέσατε να το αντιμετωπίσετε και πως το αντιμετωπίσατε, δηλαδή σε τι γιατρό πήγατε και τι φάρμακα πήρατε. Να σημειώσω ότι ποτέ μου δεν είχα παρόμοια συμπτώματα. Έχω αρχίσει να ανησυχώ γιατί έχουν περάσει τρεις μήνες και χειροτερεύει ο πόνος.
Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων . Έχω επισυνάψει μερικές από τις εξετάσεις που έκανα. Το μόνο που δείχνουν είναι λίγη βλέννη και λίγοι μικροοργανισμοί.
IMG_1864.jpeg
Aids ειναι αδερφε....μαλλον θα πεθανεις....

2xPresident

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2024
Like
4
Πόντοι
0
Καλημέρα στην ομάδα. Περασμα από Βάνα και συγκεκριμένα με την Εμιλυ πριν κάνα μήνα. Έτυχε να είμαι σχετικά κοντά και βαρέσανε καυλες και λέω δεν γαμιεται ας πάω για ένα «καλαμάκι». Ηταν η μόνη έστω και λίγο καυλιαρα εκείνη την ώρα στον χώρο οπότε προτιμήθηκε. 1ο μέρος πολύ σοφτ και περισσότερο με χαδακια έμοιαζε παρά με μασάζ αλλά τέλος πάντων. Στο 2ο μέρος της λέω για το «καλάμι» με λέει με των 100€ και πάνω στις καυλες μου λέω ναι. Φαινόταν να το κάνει πιο πολύ σαν αγγαρεία χωρίς να έχει ίχνος καυλας, δεν το έβαζε καν όλο μέσα και περίεχε και πολλές στιγμές που το γυρνούσε σε φραπέ σκέτο. Σίγουρα δεν θα προτιμηθεί ξανά για καλαμάκι.

Savas1926

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2025
Like
42
Πόντοι
0
Τι είναι αυτό ; Σκοτώνει μικρόβια και βακτήρια; Από αυτά που διαβάζω στο ίντερνετ , τέτοια συμπτώματα προκαλούν τα χλαμύδια
Μου το είχε δώσει ο ουρολόγος μου πίστεψε έκανε δουλειά

Paleokostas3

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2020
Like
240
Πόντοι
21
Λόγω δουλειάς δεν έρχομαι πλέον συχνά Θεσσαλονίκη αν και είναι η πόλη μου...Είπα να πάρω εχθές τηλέφωνο στο κρυσταλ γιατί ήθελα να πάω και βλέπω ότι το μαγαζί ήταν ανοιχτό... Παίρνω τηλέφωνο στις 5 και τι σηκώνει μια κοπέλα που πραγματικά ή μαστουρωμενη ήταν ή βαριοταν την ζωή της και θέλει να κάνει κακό στο μαγαζί... Ρωτάω πιες κοπέλες δουλεύουν σήμερα και μου λέει 4-5 ονόματα και επιλέγω μια κοπέλα και ρωτάω έχει στις 6 διαθέσιμο ραντεβού?Και μου απαντάει ανάμεσα σε μαστουρα και βαρεμάρα κάτι που δεν εξουσία...Λέω συγγνώμη δεν άκουσα τι είπατε και λέει για τις 6 είναι πολύ αργά και κάτι τέτοια.Ρωταω τι ώρα κλείνετε και δεν μου απάντησε γιατί ήταν στον κόσμο της...Η απάντηση μου ήταν καλά γάμησε το έτσι όπως μιλάς...Συγγνώμη ρε παιδιά αλλά δεν γίνεται μόνο σε εμένα τέτοια συμπεριφορά θα έχει γίνει και σε άλλους...Ανεχεστε αυτή την συμπεριφορά?Στην Αθήνα που εργάζομαι και στην Κρήτη εδώ οι υπηρεσιακοί και η εξυπηρέτηση είναι σε άλλο επίπεδο...Δηλαδή θα πηγαίνατε σε κάποιο μαγαζί για φαγητό και θα σας μιλούσαν έτσι και θα θέλατε να πάτε να φάτε?Συγγνώμη αλλά πλέον μαύρο σε κάτι τέτοια μαγαζιά...Βέβαια είχα καιρό να πάω αλλά πλέον μαύρο δαγκωτο...
Καλή Ανάσταση

Εγγρ.
21 Απρ 2024
Like
145
Πόντοι
0
Καλητερα να χαϊδέψεις ένα κρύο αγγούρι παρά την κανσανδρα το ίδιο πράγμα είναι δύο φορές πέρασα μαζί της είναι αψυχολόγητη εντελώς για μένα μακριά
Συμπαθητική,μικρό βυζι,ωραία κολαρα και πολλοι πονηροι...

Μέγας Παπατζής

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
6.681
Πόντοι
1.056
Λόγω δουλειάς δεν έρχομαι πλέον συχνά Θεσσαλονίκη αν και είναι η πόλη μου...Είπα να πάρω εχθές τηλέφωνο στο κρυσταλ γιατί ήθελα να πάω και βλέπω ότι το μαγαζί ήταν ανοιχτό... Παίρνω τηλέφωνο στις 5 και τι σηκώνει μια κοπέλα που πραγματικά ή μαστουρωμενη ήταν ή βαριοταν την ζωή της και θέλει να κάνει κακό στο μαγαζί... Ρωτάω πιες κοπέλες δουλεύουν σήμερα και μου λέει 4-5 ονόματα και επιλέγω μια κοπέλα και ρωτάω έχει στις 6 διαθέσιμο ραντεβού?Και μου απαντάει ανάμεσα σε μαστουρα και βαρεμάρα κάτι που δεν εξουσία...Λέω συγγνώμη δεν άκουσα τι είπατε και λέει για τις 6 είναι πολύ αργά και κάτι τέτοια.Ρωταω τι ώρα κλείνετε και δεν μου απάντησε γιατί ήταν στον κόσμο της...Η απάντηση μου ήταν καλά γάμησε το έτσι όπως μιλάς...Συγγνώμη ρε παιδιά αλλά δεν γίνεται μόνο σε εμένα τέτοια συμπεριφορά θα έχει γίνει και σε άλλους...Ανεχεστε αυτή την συμπεριφορά?Στην Αθήνα που εργάζομαι και στην Κρήτη εδώ οι υπηρεσιακοί και η εξυπηρέτηση είναι σε άλλο επίπεδο...Δηλαδή θα πηγαίνατε σε κάποιο μαγαζί για φαγητό και θα σας μιλούσαν έτσι και θα θέλατε να πάτε να φάτε?Συγγνώμη αλλά πλέον μαύρο σε κάτι τέτοια μαγαζιά...Βέβαια είχα καιρό να πάω αλλά πλέον μαύρο δαγκωτο...
Καλή Ανάσταση
μεγαλη παρασκευη μεχρι τις 5 δουλευου αυτα....εισαι χαζουλης αδερφε η το κανεις επιτηδες ; επισης η κοπελα που σου απανταει ειναι τηλεφωνητρια και δεν κανει μασαζ...ετσι απανταει συνεχεια...δενε χω καμια ορεξη να κανω αβαντα το κωλομαγαζο αλλα η κριτικη σου ειναι αστοχη και ατοπη...απλα την κανεις γιατι εισαι attetionhoe και κατι ηθελες να γραψεις για να κραξεις και να τραβηξεις προσοχη,,,,και απο τα λεγομενα σου η κοπελα δεν σου ειπε κατι κακο ...εσυ φερθηκες σαν ζωον γιατι δεν σκεφτηκες ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.....και γενικα ολη την μεγαλη εβδομαδα τα λαδομαγαζα υπολειτουργουν! ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ .....

Paleokostas3

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2020
Like
240
Πόντοι
21
μεγαλη παρασκευη μεχρι τις 5 δουλευου αυτα....εισαι χαζουλης αδερφε η το κανεις επιτηδες ; επισης η κοπελα που σου απανταει ειναι τηλεφωνητρια και δεν κανει μασαζ...ετσι απανταει συνεχεια...δενε χω καμια ορεξη να κανω αβαντα το κωλομαγαζο αλλα η κριτικη σου ειναι αστοχη και ατοπη...απλα την κανεις γιατι εισαι attetionhoe και κατι ηθελες να γραψεις για να κραξεις και να τραβηξεις προσοχη,,,,και απο τα λεγομενα σου η κοπελα δεν σου ειπε κατι κακο ...εσυ φερθηκες σαν ζωον γιατι δεν σκεφτηκες ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.....και γενικα ολη την μεγαλη εβδομαδα τα λαδομαγαζα υπολειτουργουν! ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ .....

Από πότε το κρυσταλ έχει τηλεφωνοτρια?Ποια μαγαζιά υπολειτουργούν ρε φίλε πλάκα μας κάνεις?Μια χαρά βαρουσαν όλες τις μέρες από ότι έμαθα...Όχι ρε δεν κάνεις αβάντα στο μαγαζί έχεις δίκιο...Και ότι βρίζεις κάποιον και λες ζώον έχεις δίκιο δεν κάνεις αβάντα για κανένα έξτρα γελάει ο κόσμος...Πάνε άσε εσύ 70€ να στον παίξουν μαλακα

Paleokostas3

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2020
Like
240
Πόντοι
21
Από πότε το κρυσταλ έχει τηλεφωνοτρια?Ποια μαγαζιά υπολειτουργούν ρε φίλε πλάκα μας κάνεις?Μια χαρά βαρουσαν όλες τις μέρες από ότι έμαθα...Όχι ρε δεν κάνεις αβάντα στο μαγαζί έχεις δίκιο...Και ότι βρίζεις κάποιον και λες ζώον έχεις δίκιο δεν κάνεις αβάντα για κανένα έξτρα γελάει ο κόσμος...Πάνε άσε εσύ 70€ να στον παίξουν μαλακα
Και όχι δεν έχω ανάγκη να τραβήξω την προσοχή διότι όπως μπορείς να δεις και από το αρχείο δεν γράφω πλέον για μαγαζιά της Θεσσαλονίκης διότι δεν πάω...Αν σου αρέσει εσένα να σε απαντάνε έτσι τηλεφωνωτριες όταν πας και αφήνεις τα λεφτά σου τότε είσαι μέγας μαλακας

Kauliaris27

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2014
Like
70
Πόντοι
1
Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά σε όλους. Ποιά καταστήματα είναι ανοιχτά σήμερα ή αύριο?

skg66

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2025
Like
12
Πόντοι
0
Amoxiccilin αντιβίωση και fluprednidene αλοιφη από νοσοκομείο μετά πήγα σε ανδρολογο και με.εδωσε να κάνω εξετασεις σπερμα.και ουρα και μια κρέμα.να βάζω την kenacomb, και μερικοί έξυπνοι που κοροϊδεύουν σύντομα.θα την πατήσουν και αυτοι .δεν.ειναι δύσκολο. ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ
Καλό Πάσχα, σε ευχαριστώ. Πόσες μέρες τα παίρνεις ήδη ; Σε έχουν βοηθήσει με τα συμπτώματα ;

Εγγρ.
21 Απρ 2024
Like
145
Πόντοι
0
Καλό Πάσχα, σε ευχαριστώ. Πόσες μέρες τα παίρνεις ήδη ; Σε έχουν βοηθήσει με τα συμπτώματα ;
Που τελείωσα την αντιβίωση εφυηε η φλεγμονη στο πετσακι,και με.την νέα.κρεμα.για 10 μέρες καθάρισε.και το κεφαλάκι φυσιολογικό χρώμα.και δεν ματώνει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom