You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 67K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 35 άτομα (4 μέλη και 31 επισκέπτες)
tsarlatanos77
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2023
- Like
- 332
- Πόντοι
- 21
μηπως ηταν στην βανα ?Νέα προσθήκη στο Elegance, ονόματι Ελίνα.
Χρειαζόταν μία ανανέωση γιατί το υπάρχον σχήμα είχε γίνει βαρετό.
Πάει μόνο 2 μέρες την εβδομάδα. Σίγουρα έχει περάσει και από άλλο μαγαζί του χώρου. Μεγάλο στήθος και γεματούλα.
Υπηρεσίες οι γνωστές 50-70.
Troublemaker_
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2017
- Κριτικές
- 11
- Like
- 3.650
- Πόντοι
- 736
Ρε φίλε έλεος κάπου! Όλα είναι υποκειμενικά. Το μόνο που δεν έχεις ρωτήσει είναι πόσο πολύ καύλωσαν αυτοί που πήγαν με τις κοπέλες για τις οποίες ρωτάς.Από εμφάνιση
Λυδία μήπως;Καλησπέρα παιδιά θα ηθέλα να ρωτήσω για την Λιζά απο luxury spa όσοι είχατε πεαράσει μαζί της θα την θυμάστε, μήπως ξέρει κανέις τι απέγινε.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
Giannis222
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2022
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Ευχαριστώ .. είχε καμία μεγάλα βυζια από τις δύο ;Είναι 2 κοπέλες Αθηνά (πολύ γεμάτη για μενα) και Ζωή (μετρια). Μου έστειλαν φώτο στο viber. Προτίμησα την Ζωή πολύ καλή στο social στο τηλ μου είχε πει 50 μασάζ ερωτικό - αισθησιακό, 70 full και 140 και οι 2μαζι όλα τα προγράμματα 30min. Είπα εξ αρχής το full και μου λέει δεν γίνετε σήμερα οπότε πήγα για μασάζ. Στην διάρκεια της συνάντησης προχωρήσαμε στο full (τελικά μπορούσε). Επειδή έκατσα 5 λεπτά στο τέλος μου ζήτησε 100.
ΥΓ. Το λαδάκι που χρησιμοποιούν έχει άρωμα προσοχή.
Scaniolas
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2024
- Like
- 222
- Πόντοι
- 20
Στο massagio ήτανμηπως ηταν στην βανα ?
Εγω απαντησα υποκειμενικα και συμφωνα μ αυτα που βλεπω στη γυρα..απο κει και περα δεν μπορω να βοηθησω να τις βγαλετε τα ρουχα ουτε να τις τσιμπουκωσετε..το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν παω στα πετσεταδικα για να μου παιξουν το πουλι.
Papatzhs69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Like
- 3.725
- Πόντοι
- 456
Εν ετη 2025 οποιος παει για να του βαρεσουν μαλακια....και οχι για να κανει κατι παραπανω...ειναι αξιος της μοιρας του!Εγω απαντησα υποκειμενικα και συμφωνα μ αυτα που βλεπω στη γυρα..απο κει και περα δεν μπορω να βοηθησω να τις βγαλετε τα ρουχα ουτε να τις τσιμπουκωσετε..το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν παω στα πετσεταδικα για να μου παιξουν το πουλι.
Λυδία μήπως;
Όχι Λίζα δούλευε και στον Εύοσμο πριν κλείσει και μετά στην μοναστηρίου τελευταία.
Xristos1982
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2025
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Η ΑθηναΕυχαριστώ .. είχε καμία μεγάλα βυζια από τις δύο ;
Συνημμένα
Xristos1982
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιαν 2025
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Σήμερα έβγαλε Λίζα*new στο golden δεν ξέρω άμα είναι η ίδιαΌχι Λίζα δούλευε και στον Εύοσμο πριν κλείσει και μετά στην μοναστηρίου τελευταία.
ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 4.250
- Πόντοι
- 456
Έχει σελίδα το golden;Σήμερα έβγαλε Λίζα*new στο golden δεν ξέρω άμα είναι η ίδια
Mythical Zoan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 21
- Like
- 7.772
- Πόντοι
- 2.046
golden.skg στο instagram.Έχει σελίδα το golden;
ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 4.250
- Πόντοι
- 456
Έχουμε τίποτα από fb;golden.skg στο instagram.
ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 4.250
- Πόντοι
- 456