Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (8 μέλη και 37 επισκέπτες)

gletzes

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2007
Like
12
Πόντοι
1
Και επίσης το οτι εγγεγραμμένος 18 χρόνια εδώ μέσα, δεν σημαίνει οτι μπαίνω και συνέχεια. Ελπίζω να σε κάλυψα

Alexis58

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2023
Like
156
Πόντοι
0
Και επίσης το οτι εγγεγραμμένος 18 χρόνια εδώ μέσα, δεν σημαίνει οτι μπαίνω και συνέχεια. Ελπίζω να σε κάλυψα
Η αλήθεια είναι πως οι περισσότεροι έχουμε οικογένεια η είμαστε παντρεμένοι ειναι λίγο δύσκολο να μπαίνεις συνέχεια

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.607
Πόντοι
2.356
Ελα όμως π ρώτησές αρκετές φορές Αλλά ενημέρωσή δεν έκανες ακόμα

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.607
Πόντοι
2.356
Η αλήθεια είναι πως οι περισσότεροι έχουμε οικογένεια η είμαστε παντρεμένοι ειναι λίγο δύσκολο να μπαίνεις συνέχεια
Συμφωνώ απόλυτα Αλλά οταν ρωτάς ξανά ρωτάς κ δε παίρνεις απάντηση σημαίνει ότι σε έχουν γραμμένο γιατί δεν ενημερώνεις Αλλά μόνο ρωτάς
Δε μπορεί να μη έχεις πάει κάπου

niksalonica

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2015
Like
198
Πόντοι
1
Πρόσφατα πήγα στο crystal στην Μοναστηρίου με την Πέρσα πρώτη φορά πήγα σ’ αυτήν αλλά εντάξει πολύ ωραίο βυζάκι ωραίο κωλαράκι αλλά μέχρι εκεί στο πρώτο μέρος υπέροχο το μασάζ

niksalonica

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2015
Like
198
Πόντοι
1
Επίσης πήγα στο Aqua η golden βασιλέως Όλγας 126 και πέρασα με τη Σίσσυ πολύ καλό εργαλείο φοβερό άψογο αστέρι στη το μικρό και ωραίο βυζάκι δυάρι πρέπει να είναι με τριάρι κωλαράκι άψογο φορούσε ένα ωραίο δικτυωτό καλσόν άκη και κλασσικά έχω περίοδο

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
3.677
Πόντοι
456

Troublemaker_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
11
Like
3.630
Πόντοι
736
Φίλε αν πέσει χρήμα και λάδωμα όλα γίνονται όλοι ξέρουν για τα μασάζ που παίζουν καυλια και οι μπάτσοι και όλοι .
Δεν τους έπιασαν για θέματα πορνείας. Οι κοπέλες που δούλευαν εκεί Έχουν πει ότι ήταν θέμα οικονομικών παραβάσεων και εγκλημάτων. Τοκογλυφία κλπ

Γι’ αυτό έκλεισαν όλα με τη μία

niksalonica

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2015
Like
198
Πόντοι
1
Στο βάνα ποια αξίξει;;;

Συνημμένα

• IMG_1088.jpeg
    IMG_1088.jpeg
    293,5 KB · Εμφανίσεις: 6

MAGOYLIS

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2011
Κριτικές
6
Like
120
Πόντοι
6
18 χρονια εδω μεσα...μαλλον δεν εισαι ασχετος....αλλα κηφηνας και ματακιας
Φίλε μου με όλη την καλή διάθεση κι εγώ είμαι χρόνια μέλος αλλά δεν μένω Θεσσαλονίκη. Είμαι από επαρχία. Όταν τύχει να βρεθώ εκεί θα γράψω. Από όσο ξέρω η Μαριάννα είναι πριβε. Οπότε λογικό κάποιος που δεν μένει Θεσσαλονίκη να είναι πιο δύσκολο να έχει πρόσβαση. Οπότε κι εγώ μόνο σε ότι είναι φρι πηγαίνω όταν τύχει.

Xristos1982

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2025
Like
0
Πόντοι
0
Επίσης πήγα στο Aqua η golden βασιλέως Όλγας 126 και πέρασα με τη Σίσσυ πολύ καλό εργαλείο φοβερό άψογο αστέρι στη το μικρό και ωραίο βυζάκι δυάρι πρέπει να είναι με τριάρι κωλαράκι άψογο φορούσε ένα ωραίο δικτυωτό καλσόν άκη και κλασσικά έχω περίοδο
Έχεις πάει ξανά εγώ είχα ένα χρόνο να πάω έκανα με Χρύσα και ούτε καν μου είπε για δεύτερο μέρος

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.279
Πόντοι
736
Κατανοώ απόλυτα ότι η ομορφιά είναι υποκειμενική αλλά ρε γμτ υπάρχουν και αντικειμενικά κριτήρια.
Φοβερό άψογο αστέρι;;;;
Έλεος!

Giannis222

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2022
Like
10
Πόντοι
0
Πέρασμα από Μαριάννα!
Παρούσες... Αφροδίτη - Ηλέκτρα - Κατερίνα - Εύα (:rockon:)

Πέρασα με Εύα που κάνει αισθησιακές τσιμπουκαρες, δεν χρειάζεται να πω πολλά μία λέξη Απόλαυση! Ακολούθησε ωραίο μασαζακι έως πολύ χαλαρωτικό!:inlove::inlove:
Το κακό νέο πως σταμάτησε η Χαρά!:confused::confused:

Αυτά τα ολίγα από το πιο τίμιο μαγαζί που υπάρχει στο χωριό μας!:cool2:
Ποιο μαγαζί είναι αυτό ;

Xristos1982

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2025
Like
0
Πόντοι
0
Πέρασμα από Μαριάννα!
Παρούσες... Αφροδίτη - Ηλέκτρα - Κατερίνα - Εύα (:rockon:)

Πέρασα με Εύα που κάνει αισθησιακές τσιμπουκαρες, δεν χρειάζεται να πω πολλά μία λέξη Απόλαυση! Ακολούθησε ωραίο μασαζακι έως πολύ χαλαρωτικό!:inlove::inlove:
Το κακό νέο πως σταμάτησε η Χαρά!:confused::confused:

Αυτά τα ολίγα από το πιο τίμιο μαγαζί που υπάρχει στο χωριό μας!:cool2:
Η Μαριάννα που είναι; Είναι prive;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom