Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (4 μέλη και 39 επισκέπτες)

patsav0

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2024
Κριτικές
7
Like
830
Πόντοι
301
Υπερβολικό σε βρίσκω για τις πετσέτες μια χαρά καθαρές ήταν όταν είχα πάει και είχα ζητήσει και δεύτερη γιατί έχω πολύ πράγμα να σκουπίσω και έκαιγε η πετσέτα η κοπέλα μου είπε ότι μόλις βγήκε από το στεγνωτηριο. Άρα λίγο άκυρο το σχόλιο σου μάλλον άλλο είναι το πρόβλημα σου.
Κοίτα συχνά όμως τυχαίνει να μην έχουν και να σου πασσαρουν στεγνωμενη πετσέτα άλλου. Δεν ξέρω κάτι για το συγκεκριμένο μαγαζί απλά ξέρω πως αν υπάρχει ανάγκη το κανουνε αυτό σε μπουρδέλα κ μασατζιδικα

ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Δεκ 2015
Κριτικές
20
Like
1.346
Πόντοι
1.076
Ωχ..λες να είχε κάνα αφρόδισιο κάνα HIV ή τέτοιο? Βέβαια μια πίπα έιχα δώσει αλλα θα ήθελα να ξαναπάω
Καμία σχέση μέ αυτά μίλησα πρόσφατα μαζί τής προέκυψε κάτι άλλο κάί έίνάί κάί εκτός θέσσάλόνίκής.

Alexis58

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2023
Like
148
Πόντοι
0
Κοίτα συχνά όμως τυχαίνει να μην έχουν και να σου πασσαρουν στεγνωμενη πετσέτα άλλου. Δεν ξέρω κάτι για το συγκεκριμένο μαγαζί απλά ξέρω πως αν υπάρχει ανάγκη το κανουνε αυτό σε μπουρδέλα κ μασατζ
Μπορεί να τύχουν και αυτά φίλε στο πρόγραμμα είναι τώρα εγώ δεν είχα τέτοια εμπειρία τι να πω .

alex351

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2015
Κριτικές
4
Like
128
Πόντοι
280
Στην Βουκουρέστι έχει πολύ ωραία μασάζ

Πώς την λένε την τρίτη που πέρασες; Επίσης πόσο χρόνο κάθισε μαζί σου ; . Είχα πάει και εγώ μια φορά και έναν καιρό από εκεί και είχα περάσει με μια κοπέλα αρκετα εμφανίσιμη αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ το όνομα της μετά εξαφανίστηκε πήγα άλλες τρεις φορές και δεν ήταν εκεί .. Ίσως να είναι η ίδια .
Δεν ρωτάω ποτέ όνομα δεν με απασχολεί, άσε που έχω ένα θέμα με τα ονοματα τα ξεχνάω στο λεπτό. Ξανθιά, κοντό μαλλί, κοντούλα και ευγενική.

alex351

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2015
Κριτικές
4
Like
128
Πόντοι
280
Στην Βουκουρέστι έχει πολύ ωραία μασάζ

Πώς την λένε την τρίτη που πέρασες; Επίσης πόσο χρόνο κάθισε μαζί σου ; . Είχα πάει και εγώ μια φορά και έναν καιρό από εκεί και είχα περάσει με μια κοπέλα αρκετα εμφανίσιμη αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ το όνομα της μετά εξαφανίστηκε πήγα άλλες τρεις φορές και δεν ήταν εκεί .. Ίσως να είναι η ίδια .
Δεν ρωτάω ποτέ όνομα δεν με απασχολεί, άσε που έχω ένα θέμα με τα ονοματα τα ξεχνάω στο λεπτό. Ξανθιά, κοντό μαλλί, κοντούλα και ευγενική. 45 λεπτά όλο το έργο μαζί με ντουζ και ντυσίματα.

alex351

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2015
Κριτικές
4
Like
128
Πόντοι
280
Δώστε καμμιά ιδέα που να παω την άλλη εβδομάδα? κέντρο και ανατολικα. Την βοήθειά σας συναγωνιστές....

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.784
Πόντοι
10.326
Πέρασμα από Μαριάννα!
Παρούσες... Αφροδίτη - Ηλέκτρα - Κατερίνα - Εύα (:rockon:)

Πέρασα με Εύα που κάνει αισθησιακές τσιμπουκαρες, δεν χρειάζεται να πω πολλά μία λέξη Απόλαυση! Ακολούθησε ωραίο μασαζακι έως πολύ χαλαρωτικό!:inlove::inlove:
Το κακό νέο πως σταμάτησε η Χαρά!:confused::confused:

Αυτά τα ολίγα από το πιο τίμιο μαγαζί που υπάρχει στο χωριό μας!:cool2:

Humax

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
9.597
Πόντοι
2.356
Πέρασμα από Μαριάννα!
Παρούσες... Αφροδίτη - Ηλέκτρα - Κατερίνα - Εύα (:rockon:)

Πέρασα με Εύα που κάνει αισθησιακές τσιμπουκαρες, δεν χρειάζεται να πω πολλά μία λέξη Απόλαυση! Ακολούθησε ωραίο μασαζακι έως πολύ χαλαρωτικό!:inlove::inlove:
Το κακό νέο πως σταμάτησε η Χαρά!:confused::confused:

Αυτά τα ολίγα από το πιο τίμιο μαγαζί που υπάρχει στο χωριό μας!:cool2:
Κουφαλιτσα περνάς καλά αλίμονό σε μας:rockon::rockon::happy::happy:
Εγώ έμαθα ότι δε σταμάτησε τελείως απλά αραίωσε τις επισκέψεις

Alexis58

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2023
Like
148
Πόντοι
0
Άκουσα από ένα πουλάκι ότι ανοίγει ξανά το λουξουρι στον Εύοσμο δεν ξέρω αν θα έχει το ίδιο όνομα

ARIS einai re

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
4.201
Πόντοι
456
Δύσκολο αδερφέ να ανοίξει τους μπουζούριασαν
Μήπως ανοίξει κανένας κλώνος τώρα που μπουζούριασαν και τους τσουςμπά που πουλούσαν προστασία. Δεν πιστεύω οτι έκαναν πολύ χειρότερα από άλλα ιδρύματα ίσως όμως χάλασε η συμφωνία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom