Κοίτα συχνά όμως τυχαίνει να μην έχουν και να σου πασσαρουν στεγνωμενη πετσέτα άλλου. Δεν ξέρω κάτι για το συγκεκριμένο μαγαζί απλά ξέρω πως αν υπάρχει ανάγκη το κανουνε αυτό σε μπουρδέλα κ μασατζιδικαΥπερβολικό σε βρίσκω για τις πετσέτες μια χαρά καθαρές ήταν όταν είχα πάει και είχα ζητήσει και δεύτερη γιατί έχω πολύ πράγμα να σκουπίσω και έκαιγε η πετσέτα η κοπέλα μου είπε ότι μόλις βγήκε από το στεγνωτηριο. Άρα λίγο άκυρο το σχόλιο σου μάλλον άλλο είναι το πρόβλημα σου.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TSONTAKIAS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 67K
- Εμφανίσεις 8M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (4 μέλη και 39 επισκέπτες)
ΑΝΤΩΝΗΣΑΝΤΩΝ19
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 20
- Like
- 1.346
- Πόντοι
- 1.076
Καμία σχέση μέ αυτά μίλησα πρόσφατα μαζί τής προέκυψε κάτι άλλο κάί έίνάί κάί εκτός θέσσάλόνίκής.Ωχ..λες να είχε κάνα αφρόδισιο κάνα HIV ή τέτοιο? Βέβαια μια πίπα έιχα δώσει αλλα θα ήθελα να ξαναπάω
Μπορεί να τύχουν και αυτά φίλε στο πρόγραμμα είναι τώρα εγώ δεν είχα τέτοια εμπειρία τι να πω .Κοίτα συχνά όμως τυχαίνει να μην έχουν και να σου πασσαρουν στεγνωμενη πετσέτα άλλου. Δεν ξέρω κάτι για το συγκεκριμένο μαγαζί απλά ξέρω πως αν υπάρχει ανάγκη το κανουνε αυτό σε μπουρδέλα κ μασατζ
sinistergr
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2008
- Like
- 64
- Πόντοι
- 0
ε αυτο το εχασα. για ολα τα ανοιχτα σχεδον εχω κανει κριτηκες παντωςΑπό το 2008 ρε τύπε είσαι εδώ μαζί κάναμε περίπου εγράφη θα έπρεπε να γνωρίζεις τα πάντα
Δεν ρωτάω ποτέ όνομα δεν με απασχολεί, άσε που έχω ένα θέμα με τα ονοματα τα ξεχνάω στο λεπτό. Ξανθιά, κοντό μαλλί, κοντούλα και ευγενική.Στην Βουκουρέστι έχει πολύ ωραία μασάζ
Πώς την λένε την τρίτη που πέρασες; Επίσης πόσο χρόνο κάθισε μαζί σου ; . Είχα πάει και εγώ μια φορά και έναν καιρό από εκεί και είχα περάσει με μια κοπέλα αρκετα εμφανίσιμη αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ το όνομα της μετά εξαφανίστηκε πήγα άλλες τρεις φορές και δεν ήταν εκεί .. Ίσως να είναι η ίδια .
Δεν ρωτάω ποτέ όνομα δεν με απασχολεί, άσε που έχω ένα θέμα με τα ονοματα τα ξεχνάω στο λεπτό. Ξανθιά, κοντό μαλλί, κοντούλα και ευγενική. 45 λεπτά όλο το έργο μαζί με ντουζ και ντυσίματα.Στην Βουκουρέστι έχει πολύ ωραία μασάζ
Πώς την λένε την τρίτη που πέρασες; Επίσης πόσο χρόνο κάθισε μαζί σου ; . Είχα πάει και εγώ μια φορά και έναν καιρό από εκεί και είχα περάσει με μια κοπέλα αρκετα εμφανίσιμη αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ το όνομα της μετά εξαφανίστηκε πήγα άλλες τρεις φορές και δεν ήταν εκεί .. Ίσως να είναι η ίδια .
Ανάλογα τι ψάχνειςΔώστε καμμιά ιδέα που να παω την άλλη εβδομάδα? κέντρο και ανατολικα. Την βοήθειά σας συναγων
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.784
- Πόντοι
- 10.326
Πέρασμα από Μαριάννα!
Παρούσες... Αφροδίτη - Ηλέκτρα - Κατερίνα - Εύα ()
Πέρασα με Εύα που κάνει αισθησιακές τσιμπουκαρες, δεν χρειάζεται να πω πολλά μία λέξη Απόλαυση! Ακολούθησε ωραίο μασαζακι έως πολύ χαλαρωτικό!
Το κακό νέο πως σταμάτησε η Χαρά!
Αυτά τα ολίγα από το πιο τίμιο μαγαζί που υπάρχει στο χωριό μας!
Πέρασα με Εύα που κάνει αισθησιακές τσιμπουκαρες, δεν χρειάζεται να πω πολλά μία λέξη Απόλαυση! Ακολούθησε ωραίο μασαζακι έως πολύ χαλαρωτικό!
Humax
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2007
- Like
- 9.597
- Πόντοι
- 2.356
Κουφαλιτσα περνάς καλά αλίμονό σε μαςΠέρασμα από Μαριάννα!
Εγώ έμαθα ότι δε σταμάτησε τελείως απλά αραίωσε τις επισκέψεις
Δύσκολο αδερφέ να ανοίξει τους μπουζούριασανΆκουσα από ένα πουλάκι ότι ανοίγει ξανά το λουξουρι στον Εύοσμο δεν ξέρω αν θα έχει το ίδιο όνομα
ARIS einai re
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 4.201
- Πόντοι
- 456
Μήπως ανοίξει κανένας κλώνος τώρα που μπουζούριασαν και τους τσουςμπά που πουλούσαν προστασία. Δεν πιστεύω οτι έκαναν πολύ χειρότερα από άλλα ιδρύματα ίσως όμως χάλασε η συμφωνία.Δύσκολο αδερφέ να ανοίξει τους μπουζούριασαν
Φίλε αν πέσει χρήμα και λάδωμα όλα γίνονται όλοι ξέρουν για τα μασάζ που παίζουν καυλια και οι μπάτσοι και όλοι .Δύσκολο αδερφέ να ανοίξει τους μπουζούριασαν