Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 80 άτομα (11 μέλη και 69 επισκέπτες)

Papatzhs69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Like
3.557
Πόντοι
456
Καλησπέρα σ όλη την παρέα, είμαι νέο μέλος κ λάτρης του Μασάζ..
δεν εισαι νεο μελλος...εισαι ματακιας και κηφηνας απο τον ιουνιο!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Όσον αφορά την Ισμήνη από το massagio άμα πήγε Crystal, υπάρχει περίπτωση να βγάζει το κάτω εσώρουχο? γιατί στο massagio δε το βγαζε και θελω πολυ να τη χαιδέψω εκεέι κάτω
στα π@π@ρια τι θες ρε μεγαλε

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.420
Πόντοι
34.538

Αγριεμενος ξυπνησες βλεπω...

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
7.374
Πόντοι
2.046

Μα τι καλός άνθρωπος

Morfeas38

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2022
Like
298
Πόντοι
21

ξεματιαξε τους παπατζη

Nicknick69

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2024
Like
22
Πόντοι
0
Επίσκεψη την Παρασκευή στο crystal.
Παρούσες μπελα,Ολίβια,ίριδα,αρτεμις,Κλειώ.
Πέρασμα με αρτεμις γιατί οι υπόλοιπες πλέον δεν με εξιτάρουν.
Δεύτερη φορά με αρτεμις.
Πολύ ωραίο κορμάκι με τρομερές βυζαρες.με χάλασε λίγο που έχει βάλει φακούς μπλε στα μάτια της.
Πρώτο μέρος πολύ καλο κ με διάθεση να σε ξεπιασει όσο μπορεί.αυτη,η νεφέλη κ η ίριδα είναι οι καλύτερες στο μασαζ που μπορεί να προσφέρει ένα τέτοιου είδους ίδρυμα.
Δεύτερο μέρος αξιόλογο με ωραία διάθεση κ χωρίς κανένα ίχνος ξεπετάς.δυστυχως ήταν οι μερες της κ νομίζω ότι αν δεν είχε περίοδο,το δεύτερο μέρος θα άξιζε το άριστο!
Υ.Γ όσο καθόμουν είδα μπελα(μπαζεψε πολύ),ολιβια(χαλια κ με τουπέ πολύ)
Υ.Γ Δεν είδα Κλειώ στο σαλόνι.αν έχει κάποιος εμπειρία κ περιγραφή της κοπέλας μπορεί να μου στείλει ή να απαντησει.
Την Εύα την ελληνιδα την πέτυχες?

Nicknick69

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2024
Like
22
Πόντοι
0
Καλημερα στους απανταχου χυστες και εξαρτημενους στο μουνι....Χθεσινο περασμα με Μπελλα απο Κρυσταλ...Να μην τα ξανα λεμε...Τα βυζια ετοιμα να σκασουν στο φορεμα....Μασαζ μετριο σχετικα....Και τωρα στο ζουμι....απο τις καλυτερες εκτονωσεις που μπορει να βρει κανεις...με πολλα ουσιαστικα εξτραδακια ...καυλα καυλα καυλα καυλα καυλα καυλα καυλα σκετη....Μπελλα εμεις σε ευχαριστουμε (ορθια)
Μπελλα την ξανθιά την πηδηματάκια πριβε 150 ευρώ και έχασα και μεσα της

Nicknick69

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2024
Like
22
Πόντοι
0
Γεια σε ολους στο forum.. νεο μελος εδω..να προσθεσω την εμπειρια μου απο προσφατη επισκεψη στο aqua.. χωρος ωραιος και καθαρος..παρουσες Ευα και Ναταλια..η Ευα ειναι ανω των 40 μελαχρινη, γεματουλα με περιφερεια..η Ναταλια κι αυτη γεματουλα καστανη γυρω στα 30 κατι σαν το κοριτσι της διπλανης πορτας..περασμα με Ευα λογω μιλφοκαταστασης..πρωτο μερος ανυπαρκτο..πασαλειμα με λαδι και χαϊδεμα διεκπεραιωτικο να περασει η ωρα..δευτερο μερος διαλεξα με στοματικο..καλη πιπα, τιμια με βαθος, αρκετο σαλιο και φτυσιμο..το τελος ηρθε στο στομα της..κατι που δεν ειπωθηκε εξ αρχης ηταν οτι το cim χρεωνεται..φαουλ..συνολικα 90 το στοματικο + 10 το τελειωμα..100€ πεταμενα..κακη εμπειρια..δεν προκειται να ξαναπροτιμηθει
Εγώ την Εύα την πήρα πριβε σε φάση τέλειο μουνακι και τελείωσα και μεσα

Nicknick69

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2024
Like
22
Πόντοι
0
Έχω βρεθεί με τη Στεφανία και έχω άποψη για αυτη και για τα περισσότερα μασσαζοκοριτσα της Θεσσαλονίκης.
Η κακεντρέχεια είναι να λες ότι κάνει αυτο που ξέρει να κάνει για να τα "κονομήσει" . Αυτό ίσχυει για όλα τα κορίτσια. Η Στεφανία ανεξαρτήτως της εμφάνισης είναι καλή επαγγελματίας που σέβεται τον πελάτη και τα λεφτά του. Επίσης η κακία σου φαίνεται και στο ότι διάλεξες να παραθέσεις το δικό μου "καλώς την" για να πεις τη "γνώμη" σου.
Εγώ την ευα την ελληνιδα φοβερό είναι το μόνο της αλλά την πηδηματάκια πριβε φάση εκτός δουλειας

Mythical Zoan

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
7.374
Πόντοι
2.046
Εγώ την Εύα την πήρα πριβε σε φάση τέλειο μουνακι και τελείωσα και μεσα
pinocchio GIF

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
31.452
Πόντοι
11.146
Εγώ την ευα την ελληνιδα φοβερό είναι το μόνο της αλλά την πηδηματάκια πριβε φάση εκτός δουλειας
...μαγκα μου βγαλε την αυτοματη συμπληρωση, δεν καταλαβαμε χριστο!!!! :cheesy::cheesy::cheesy:

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.420
Πόντοι
34.538

Nicknick69

Μέλος